Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Απίστευτη καταγγελία μαθητή Γυμνασίου: Στις 11 το πρωί έκλεισαν τα καλοριφέρ!!!

- Advertisement -

Μαθητής του Γυμνασίου Λουτρακίου επικοινώνησε πριν από λίγο με το loutrakiblog.gr, για να κάνει μια πολύ σοβαρή καταγγελία…

Στις 11 το πρωί και ενώ η εξωτερική θερμοκρασία ήταν ακριβώς μηδέν βαθμούς Κελσίου, τα καλοριφέρ του σχολείου έκλεισαν!!!

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε, σε κάποιες τάξεις το μάθημα συνεχίστηκε κανονικά μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα!!!

Όταν τον ρωτήσαμε αν υπήρξε κάποια ενημέρωση στους μαθητές για τον λόγο που έκλεισαν τα καλοριφέρ, μας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όχι, αυτό δεν μας το είπαν. Αλλά και εμείς δεν κάναμε φασαρίες στη διεύθυνση γιατί είχαν μείνει δύο ώρες για να σχολάσουμε και κάναμε υπομονή…”.

Μάλιστα, συνεχίζει ο μαθητής του Γυμνασίου, “στα διαλείμματα δεν μας άφηναν στις αίθουσες αλλά μας έβγαζαν υποχρεωτικά στο προαύλιο και έπρεπε να περιμένουμε το χτύπημα του κουδουνιού για να ξαναμπούμε στις τάξεις μας”.

Τα σχόλια δικά σας…

- Advertisement -

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λυπάμαι πολύ αλλά το ίδιο πληροφορήθηκα και εγώ σήμερα σπό μαθήτρια του Λυκείου οτι η θερμανση κλείνει παντα στις 11 το Πρωϊ και μετα είναι με μπουφάν στις αίθουσες και μάλιστα μου τόνισε οτι τα γραφεία των καθηγητών είναι ζεστά κθ'ολη την διάρκεια τα συμπεράσματα δικά σας !!!!Προς προβληματισμό και διερεύνηση απο τους γονεις και όχι μόνο !!!!!

  2. Στο λύκειο άνοιξαν τα καλοριφέρ μετα τις 10!!!! και στα λειωμενα τα περισσότερα ερκοντίσιον ειναι χαλασμένα. Στα ψυγεία πιο ζέστη κανει.

  3. Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ (ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ….

  4. Θα τα πούμε ρε λα…για στο δημοτικό συμβούλιο για τα καλοριφέρ στα σχολεία αλλά βέβαια στο δημαρχείο το έχετε φουντωσει το καλοριφέρ μπαίνεις μέσα και καίγεσε είστε απαράδεκτοι όλοι σας και προκλητικοι

  5. Εαν εδιναν οι μαθητες απο 3 ευρω τον μηνα δεν θα υπηρχε προβλημα στην θερμανση.δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα για ενα κουλουρι τον μηνα.

  6. Παντως η εντολη προς τους διευθυντες των σχολειων που θα λειτουργουσαν , ηταν να παραμενουν οι αιθουσες προσβασιμες για τα παιδια κατα την ωρα των διαλειματων , λογω ψυχους.
    Ανεξαρτητα απο αυτο το ωραριο λειτουργιας των καλοριφερ , σε περιπτωσεις ψυχους πρεπει να αυξανεται. Υπηρχε ενημερωση εδω και παρα πολλες ημερες προς τις διευθυνσεις των σχολειων….τί να πω ??

  7. KATANTIA !!! NA ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

  8. Ναι ρε αγράμματο φερέφωνο 8:54 π.μ. όλη μέρα ανοιχτά τα αφήνουμε, τι θες να μας πεις τώρα!
    Μάθε πρώτα πώς γράφεται η λεξη αφήνετε και ύστερα ελα ξανα συζητήσουμε!
    Γκιωνοβαλτέ!
    Απαράδεκτο οι αίθουσες με τα παιδιά μας να μην έχουν θέρμανση και να κινδυνεύει η υγεία τους!

    ΥΓ. Εγώ δεν σου φωνάζω από το σπίτι μου σε κράζω από την καφετέρια με θέα τον κορινθιακό!

  9. Επειδή όλοι φωνάζετε μάθετε την αλήθεια. Τα καλοριφέρ στο λυκειο ανοιξαν στις 7.45 λόγω τεχνικού προβλήματος στο θερμοστατη και δεν έκλεισαν καθολου ολη την ημέρα. Οσοι φωναζετε σκεφτείτε οτι ενα κτιριο που ειναι κλειστο 15 ημέρες θέλει ενα χρονο για να ζεσταθει. Αρα οσα λεγονται και γραφονται δεν ειναι αληθη.

  10. Χαλασμενα σωματα του καλοριφερ σχεδον σε ολες τις αιθουσες….τα χαρτια της διευθυνσης του γυμνασιου για να φτιαχθουν τα καλοριφερ βρισκονται στο συρταριτου δημου καταχωνιασμενα και η σχολικη επιτροπη φτιαχνει καφεδες…..

  11. Χαλασμενα σωματα του καλοριφερ σχεδον σε ολες τις αιθουσες….τα χαρτια της διευθυνσης του γυμνασιου για να φτιαχθουν τα καλοριφερ βρισκονται στο συρταριτου δημου καταχωνιασμενα και η σχολικη επιτροπη φτιαχνει καφεδες…..

  12. Εχθές το έμαθα κ εγώ από το παιδί μου! Θα έπρεπε να ντρέπονται!!! Τα παιδιά μας πάνε σχολείο να μάθουν, όχι να παγώνουν!!! Όταν το έμαθα βγήκα εκτός εαυτού!!! Τα καλοριφέρ στα γραφεία των καθηγητών καίνε ασταμάτητα και το δικό μου παιδί προσπαθεί να ζεσταθεί;; Έχουμε ξεφύγει!!! Το πετρέλαιο που δίνει κάθε χρόνο η "Μοτορόιλ" για τα σχολεία μας ποιος το παίρνει σπίτι του;; Έχω ενημερώσει το παιδί μου, πως την επόμενη φορά που θα κρυώσει μέσα στην τάξη να με πάρει τηλέφωνο επιτόπου και τότε να τους δω!!! και εσύ 10 Ιανουαρίου 2017 8:54 να πας να πνιγείς που θα μας πεις πως έχεις κ δίκιο! Στα σπίτια μας τα καλοριφέρ είναι κλειστά όταν λείπουμε όχι όταν τα παιδιά μας είναι μέσα!! Και με τέτοιες θερμοκρασίες πάντα στους σταθερούς βαθμούς και καίει ΌΛΗ μέρα!! Απαράδεκτος και ανεγκέφαλος αν νομίζεις ότι εν έτη 2017 σε σχολείο τα παιδιά πρέπει να ψοφούν από το κρύο! Που είμαστε στο κρυφό σχολειό!!

  13. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΑΛΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ.Π ΜΗΧΑΝΟΣ

  14. Η κατασταση στα σχολεια τη Δευτερα ηταν απαραδεκτη.Τα παιδια του Δημοτικου ηρθαν στο σπιτι παγωμενα.Να βγει ο Σακελλαριου κι οΜουζακης να ζητησουν συγγνωμη απο γονεις και μαθητες.Αν δεν μπορουν να ζεστανουν τα σχολεια να τα ξαναστειλουμε υην ανοιξη τα παιδια.Αισχος…

  15. Εκτός αυτού ο γιός μου κάνει μάθημα σε λειώμενο που η πόρτα δεν κλείνει και όταν φώναξαν το διευθυντή να του πουν πως τα ερκοντίσιον δεν δουλεύουν εκείνος δεν ήρθε ποτέ και είχαν μια σόμπα που ζεσταίνει το πρώτο θρανίο.

  16. Ετσι μπράβο σας θελω μαχιμους ολους εσας που φωναζετε. Οχι μόνο τώρα αλλά και μετά οταν θα περάσει ο χιονιάς. Τα προβλήματα αυτά υπαρχουν αλλά μονο τωρα φωναζετε. Για να σας δω και αργοτερα…

  17. Πολλές ανακρίβειες, αγαπητοί μου, πολλές και τόσο εντονες που αγγίζουν τα ορια της ανηθικότητας. Σε ενα δημοσιο βημα θα ηταν φρονιμο να προσεχουμε τι λέμε.Τη Δευτερα 9 Ιανουαριου επιστρεψαμε στο Σχολειο μετα απο 15 μερες διακοπων και εν μεσω 2 κυμάτων κακοκαιριας. Ενα κτιριο τοσο μεγαλο και τοσο παλιο με απωλειες απο παραθυρα και πορτες, με σωματα καλοριφερ που σε καποιες αιθουσες και στα γραφεία (!!!) δε λειτουργουν ή υπολειτουργουν εδω και 3-4 χρόνια, με αιθουσες προκατ που ειναι παμπάλαιες και με airconditioners που λειτουργούν στοιχειωδώς σε κανονικές συνθήκες (ποσω δε μαλλον με 1 και 0 βαθμούς Κελσίου), με ποσοτητα πετρελαιου στον καυστηρα που τρέμαμε αν θα επαρκέσει για τη Δευτερα , μη περιμένετε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες ( και ευθύνες)ολων μας. Καποιες ταξεις στο Γυμνασιο ηταν ζεστές ,οσο ζεστος μπορει να ειναι ενας χωρος με απωλειες που ανοιγοκλεινει και πρεπει να αεριζεται στοιχειωδως ανα τακτα χρονικα διαστηματα γιατι μιλαμε για ανθρωπους και την υγεία τους, διοτι σ αυτες τις ταξεις τα καλοριφερ λειτουργούν. Καποιες ταξεις ηταν στοιχειωδως ζεστες γιατι καποια σωματα καλοριφερ δε λειτουργούν ή υπολειτουργούν και εχουμε επανειλλημενως ζητησει να αντικατασταθούν – όχι το χειμωνα, το καλοκαιρι- και σε 1-2 αιθουσες τα σωματα αργησαν να ζεσταθούν γιατι εχουν σοβαρα προβληματα. Στα Γραφεια η κατασταση ηταν ακριβως η ιδια γιατι λειτουργούν τα μισα σωματα καλοριφερ. Εναλλακτικη δεν εχουμε γιατι τα ηλεκτρικα θερμαντικα δεν ειναι αποτελεσματικα σε τοσο μεγαλους χωρους και επιπλέον επιβαρύνουν το κυκλωμα και ριχνουν τις ασφαλειες. Αν αναβαμε το καλοριφερ συνέχεια και δε το κλεινανε στις 10-11 δε θα ειχαμε πετρελαιο να ζεστανουμε το Σχολειο την Τριτη και η προμηθεια του πετρελαιου δε γινεται τοσο γρηγορα οσο νομίζετε.Η ασφαλεια των μαθητων ειναι επισης καθηκον μας και μεριμνα μας και δε μπορουμε να εχουμε 310 μαθητες εν ωρα διαλειμματος στα μπαλκονια και μεσα στις αιθουσες .Η διαχειριση των σχολικων κτιριων ειναι στην ευθυνη και αρμοδιοτητα των Δημων και ο Δημαρχος αποφασιζει ποτε και αν θα λειτουργησει μια σχολικη μοναδα σε εκτακτες συνθηκες.

  18. Η κυρία διευθύντρια βγήκε Κ έβγαλε λόγο!!!είστε σοβαρή ;;;τι μας τα λέτε αυτά λες ότι εμείς δεν ξέρουμε τα προβλήματα που έχει το Γυμνάσιο !!!εσείς σαν υπεύθυνη τι κάνετε για όλα αυτά ;;;;

  19. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

  20. Ολοι εχουν ευθυνη και αυτα ισχυουν χρονια απο τοτε που ημουν μαθητρια, 25 χρονια πριν, γιαυτο επρεπε η δημοτικη αρχη να μην αφησει να ανοιξουν τα σχολεια τη Δευτερα.Απο φοβο μηπως τους πουν οτι τα εκλεισαν ενω δε χιονισε στο Λουτρακι καταφεραν το αντιθετο.Αλλη φορα να σκεφτονται περισσοτερο τις συνεπειες…γενικα να σκεφτονται μαλλον…

  21. Εφόσον είναι έτσι όπως τα λέτε μην επιτρέψετε την λειτουργία του σχολείου λόγω ανεπαρκούς δυνατότητας παροχής βασικών αναγκών όπως είναι η θέρμανση ή η αδυναμία παρακολούθησης των μαθητών εντός του κτιρίου στο διάλειμμα. Είναι προτιμότερο από το να παγώνουν τα παιδιά.

  22. Αυτη η διευθυντρια κανει τα αδυνατα δυνατα για να αναστηλωσει αυτο το κτιριο απο την ωρα που ανελαβε καθηκοντα. Ειναι γνωστο το εργο της σε οσους βρισκονται κοντα της.
    Ας ανασκουμπωθουν λοιπον οι κυριοι αρμοδιοι και να συντηρησουν λιγο αυτο το κτιριο που ειναι και τα δικα τους τα παιδια μεσα.

  23. ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Κ.ΖΑΒΑΛΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗΣΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΟΝΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.

  24. Αυτο το προβλημα θερμανσης οσο θυμαμαι τον εαυτο μου στα θρανια παντοτε υπηρχε…μονιμα καταληψεις…ολοι εσεις που κραζετε τον δημαρχο,τους δημοτικους συμβουλους και οχι μονο,δραστε!μην κραζετε μονο,μην αφησετε να γινει δημοτικο συμβουλιο την επομενη φορα εαν δεν λυθει το προβλημα.οι καθηγητες να μην μπουν στις αιθουσες για μαθημα,ας δρασουν ουσιαστικα.εαν δεν γινει τωρα κατι αυριο παλι θα υπαρχει το προβλημα της θερμανσης.σε ενα μηνα,σε ενα χρονο…παλι τα ιδια θα λεμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog