Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αγρια συμπλοκή αλλοδαπών με δύο σοβαρά τραυματίες στην Λαϊκή αγορά των Αγίων Θεοδώρων (video-φώτο)

- Advertisement -

Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ αλλοδαπών το πρωί του Σαββάτου, για το ποιος θα εργαστεί στη λαϊκή αγορά των Αγίων Θεοδώρων. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου με σοβαρά τραύματα.

Γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητό LB έστειλα χθες Σαββατο βράδυ 2 παρόμοια σχόλια για τα προβλήματα που δημιουργούνται τον τελευταιο καιρο στους Αγιους Θεοδωρους από την παρουσία πολλών ομάδων αλλοδαπών. Θεωρώ πως και ευπρεπη και καλοπιστα ηταν αυτά τα 2 σχόλια και κυριως χωρις καθόλου μα καθολου να περιεχουν υβριστικους χαρακτηρισμους. Προς εκπληξη και απογοητευση μου ομως δεν αναρτήθηκαν διόλου στον πράγματι φιλόξενο και ανοικτό σε όλους μας ιστοτοπο! Γιατί καλοι μου φιλοι του loutrakiblog?

  2. Μας έβριζε εδώ ο συντονιστής Λουτρακίου που δεν τους θέλαμε, λέγοντας μας “γ@μω την ανθρωπιά σας, είναι μανάδες με μικρά παιδιά”, κι όπως αποδείχτηκε, οι μανάδες και τα μικρά παιδιά είναι 30αρηδες μαχαιροβγάλτες! Και άλλοτε έβγαλαν μαχαίρια, όταν ήρθε η πυροσβεστική να σβύσει τις φωτιές τους. Και τρώνε πίνουνε από λεφτά της Ε.Ε. και δικά μας.

  3. Εχει ξεφυγει η κατασταση με την υποβαθμιση και την εγκληματικοτητα στους Αγιους Θεοδωρους που αποτελουν και τοπο παραθερισμου για πολυ κοσμο και οικογενειες. Προσφυγες, ρομα και διαφορα κακοποια στοιχεια κοντευουν να μετατρεψουν την αλλωτε ηρεμη και φιλησυχη αυτη κωμοπολη σε Ασπροπυργο και Μενιδι. Μην ξεχναμε τον περασμενο Δεκεμβριο και την σοκαριστικη δολοφονια μιας αμοιρης γυναικας με κυριολεκτικο πατημα αυτοκινητου απο κατι αδιστακτους ρομα προκειμενου να την ληστεψουν! Σιγουρα δεν αξιζε αυτη η μοιρα σε αυτην την ομορφη κωμοπολη. Κριμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog