Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ασφυκτικά γεμάτο το Δημοτικό θέατρο στην ομιλία του Κ. Μητσοτάκη (Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο)

- Advertisement -

Σε κλίμα προεκλογικό και παρουσία πλήθους στελεχών της ΝΔ αλλά και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενακη έγινε ο αγιασμός των γραφείων της ΝΟΔΕ Κορινθίας….

Στο Δημοτικό Θέατρο τον προλόγισε και τον καλωσόρισε στην Κόρινθο ο Βουλευτής κ. Χρίστος Δήμας

Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα έθεσε τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης,με θέμα τη σχέση πολιτικής και επικοινωνίας.

«Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή, καθώς το κυβερνητικό ‘δίδυμο της καταστροφής’ Τσίπρα-Καμμένου έχει πάρει μια κατηφόρα που πολλαπλασιάζει τα λάθη και προκαλεί σπασμωδικές κινήσεις. Είναι κάτι που θα τους κάνει όλο και πιο επικίνδυνους στις πρακτικές τους, όλο και πιο αχαλίνωτους στην προπαγάνδα τους.
Σας καλώ, λοιπόν, σε ετοιμότητα όχι μόνο για να ηττηθεί αλλά και για να απαξιωθεί πολιτικά ο παλαιοκομματισμός που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές οι εκλογές θα είναι οι δικές σας εκλογές.
Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη. Και είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας – μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων σε μία αναγεννημένη Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη ο οποίος δεσμεύθηκε να καταργήσει το υπο-κατώτατο μισθό ΕΔΩ

Λόγω της Λευκής Νύχτας που είχε διοργανωθεί στην Κόρινθο, χιλιάδες κόσμου ήταν στους δρόμους
Κατά την διαδρομή μέχρι το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης», όπου πραγματοποιηθηκε η ομιλία του, αλλά και μετά την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από όλα τα καταστήματα της Κορίνθου. Χαιρέτησε και συνομίλησε με πάρα πολλούς και φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζητούσε. Ιδιαιτέρως μιλούσε στα παιδιά και αστειευόταν μαζί τους .

Το παρών  έδωσαν  αυτοδιοικητικοί , βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ στην Κορινθίας.

Ανάμεσά τους οι Βουλευτές της ΝΔ Κορινθίας Χρήστος Δήμας και Κώστας Κόλλιας,η Αθηνά Κόρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκίκας Αθανάσιος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης, ο πρώην υπουργός και πρώην Βουλευτής ΝΔ Νίκος Ταγαράς, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, o Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, οι πολιτευτές της ΝΔ για την Κορινθία Γεώργιος Πετρίτσης και Γρηγόρης Καρπούζης,η κ. Γιώτα Μπάκα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Απόστολος Παπαφωτίου,η Μαριλένα Σούκουλη, ο Πρόεδρος τους Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο κ. Σωτήρης Μουρίκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Γεώργαρης Βασίλης,ο Αναστάσιος Γκιολής και πολλοί άλλοι.




Δείτε βίντεο από την βόλτα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στους δρόμους της Κορίνθου

Επιμέλεια-Φωτό-Βίντεο  loutrakiblog.gr (Χαρά)
- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο το ρεπορτάζ σου Χαρά μου. Τααααααακηηη δεν σε είδα να πας να κατασκοπεύσεις. Φοβήθηκες μην σε αναγνωρίσουν και οι πέτρες από το ροδακινί πουκάμισο?

  2. Το ότι είχε πολλούς νέους δε σας λέει τίποτα ε? Πονάει λίγο αλλά θα περάσει. Τουλάχιστον δεν άκούστηκαν μεγάλα ΘΑ ΘΑ…. Κάτι είναι και αυτό.
    Και πού'σαι 9,58 η Παπαρίζου ήταν σε ανοικτό χώρο όχι σε κλειστό.

  3. Για αυτό τον βάλανε "μέσα"τον Κυριάκο αδερφε για να γεμίσει!!Άμα εσύ προτίμησες να δεις τον Κυριάκο αντί την Ελεναρα να το κοιτάξεις.

  4. 12:15 μ.μ. Γιατί έχει μυαλό. Πάει με τον αυριανό και μόνιμο πρωθυπουργό που αυτός όντως θα μας βγάλει από τα μνημόνια, στην ουσία εννοώ. Όσο για σένα, περίμενε τον Αλεξάκο να καταργήσει τον υπεραυξημένο ενφια για να υπάρχει ρευστόν για να διορίζονται καρανίκες

  5. Ο Μητσοτάκης είναι λίγος… και σωματοδομικά..
    Δεν είναι καθόλου πιστευτός έστω και για τις φωτιές στο Μάτι.. και απορώ πως δεν έπιασε και το βαπόρι
    Ε. Βενιζέλος ότι φταίει η κυβέρνηση..??
    Όλα αυτά όπου λέει δηλ το 3ον μνημόνιο..
    τα ψήφισε και αυτός προκειμένου να μην μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη..?
    Τώρα ο άλλος αρχίζει να συνειδητοποιεί τι μας έλεγε στην Θεσσαλονίκη το 2015 και πριν…!!
    Δηλαδή ..προσπαθεί όμως …να μαζέψει τις μπούρδες τους….!!
    Τέλος νομίζω ο κόσμος έχει μείνει άναυδος από τις πολλές παπαρολογίες τους… Έτσι και εγώ… εσείς..??
    Ίδωμεν τώρα το φθινόπωρο –χειμώνα με αυτά έχουμε να πληρώσουμε…!!

  6. Πορφυρογέννητος εντολοδόχος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, και γιός του Εφιάλτη, θα μας σώσει από τον προδότη Τσίπρα. Και μετά ας γυρίσουμε πλευρό!! Ξυπνάτε Έλληνες και φτύστε τους…

  7. Το έχεις γράψει αυτό τόσες φορές, που στο τέλος θα πιστέψεις ότι είναι δικό σου. Αλλά πέραν αυτού, πότε γίναμε κουμπάροι? Εγώ δεν έχω ρίζες από τον Εύξεινο Πόντο.

  8. "Ίδωμεν τώρα το φθινόπωρο –χειμώνα με αυτά έχουμε να πληρώσουμε…!!" Πλήρωνε και τρώγε μπακαλιάρο σκορδαλιά για να ξεχαρμανιάζεις.

  9. Ρε την κύρια με το ροζ θα μου πει κανείς ποια είναι και αστε τα τρελά σας. Αλέκο εσύ που τα ξέρεις τα κοσμικά δεν μου απάντησες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog