Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κορoνοϊός: 10 εκατομμύρια μάσκες το μήνα θα παράγονται στην Κόρινθο

- Advertisement -

Mία νέα επένδυση ξεκινά στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Κόρινθο από εταιρεία παραγωγής μασκών με την επωνυμία FiberTex, η οποία σύμφωνα με το σχεδιασμό θα παράγει 10 εκατομμύρια μάσκες το μήνα, στη μάχη για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παναγιώτης Σταμπουλίδης συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο της εταιρείας Γ. Χρηστίδη και τη συνεργάτιδά τουβ Χρυσάνθη Παπασπυράτου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υπουργός σημειώνει στην ανάρτησή του ότι συνεχάρη την FiberTex για την αρωγή της εταιρίας στην ελληνική παραγωγή μασκών κατά του COVID-19.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ελληνική παραγωγή μασκών ενώ συνεχίζεται η καταγραφή αποθεμάτων υγειονομικού υλικού των επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι καταναλωτές θα μπορούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-katanalotis που δημιούργησε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων να συγκρίνουν τις τιμές λιανικής πώλησης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog