Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Aναγνώστης για την πρόταση του Loutrakiblog

- Advertisement -

Είναι καλή η πρόταση σας , θα είναι σίγουρα ένας μοχλός πίεσης στο Δήμο και φυσικά θα αποκαλυφθούν οι λάθος πολιτικές που μας οδήγησαν  σε αυτά τα χάλια….

Πρέπει δηλαδή να αποκαλυφθούν ,γιατί διαφορετικά  δεν μπορούμε μα πάμε μπροστά σαν κοινωνία  ,φυσικά δεν είναι προσωπικό ο κάθε εκλεγμένος πιστεύει ότι κάνει το καλλίτερο ,τους αναγνωρίζω το τεκμήριο της αθωότητας αλλά πρέπει άλλοι να βγάζουμε  συμπεράσματα .
Εκτός των άλλων είμαι πρόεδρος σε ένα οικισμό στους Αγιους Θεοδώρους που ονομάζετε ΣΕΣΙ είναι το παλιό χωριό με το πρώτο εκκλησάκι που είχε, την Παναγίτσα .
Πραγματικά η προτροπή σας για υιοθεσία μιας περιοχής με ξάφνιασε γιατί πολλές φορές έχω νιώσει έτσι για αυτόν τον οικισμό.
Όποτε και να περάσει καποιος  από εκεί θα δει τουλάχιστον στο 80 με 90 τοις εκατό αποψίλωση ,κλειστές λακκούβες ,όχι σκουπίδια έξω από τους κάδους ,περιποιημένους κήπους, λάμπες να ανάβουν όλες κ.α .
Και πιστέψτε με το παλεύω σχεδόν μόνος ,βέβαια με την συνδρομή του Δήμου άσχετα από το πρόσωπο ( συνδυασμό ) για μπουλντόζα φορτηγό ανυψωτικό φυσικά με την ανάλογη καθυστέρηση που φτάνει και μήνες
 πιστεύω  ότι το παράδειγμα μετρά και επηρεάζει, όπως και αν κάτι είναι καθαρό ο άλλος το προσέχει  .
φιλικά Μ.Μενελάου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog