Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χρόνια πολλά loutrakiblog – 7 χρόνια και συνεχίζουμε…

- Advertisement -

Mια μέρα σαν σήμερα το 2010 το loutrakiblog.gr, έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο…

Πώς περνάει ο καιρό; Τα χρόνια έγιναν 7 από τότε που το loutrakiblog.gr βούτηξε στα βαθιά και άγνωστα τότε για εμάς νερά του παγκόσμιου ιστού και αποφάσισε να τα ταράξει. Ήταν 19 Ιουνίου 2010 και κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η συγκίνηση είναι μεγαλύτερη.

Δεν ήμασταν οι πρώτοι που φέραμε το Λουτράκι στο διαδίκτυο. Είχαν προηγηθεί κάποιοι και βέβαια πολλοί ήταν αυτοί που ακολούθησαν. Δεν ήμασταν πρωτοπόροι, όμως είχαμε ένα στόχο. Να γίνουμε πρώτοι. Και τα καταφέραμε απίστευτα γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν το περιμέναμε. Φτιάξαμε ένα επαγγελματικό, ειδησεογραφικό site με άποψη για το δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αλλά και όλη την Κορινθία. Και χάρη σε εσάς πλέον είμαστε στην κορυφή της Κορινθιακής ενημέρωσης.

Δεν θα πούμε αν είμαστε οι καλύτεροι ή οι χειρότεροι σε αυτό που κάνουμε. Μοναδικοί κριτές είστε εσείς.

Η ομάδα των bloggers, με το πέρασμα του χρόνου άλλαξε πολλές φορές, αλλά όλοι όσοι ασχολήθηκαν προσέφεραν εξίσου πολλά με τους προκατόχους τους. Και τους ευχαριστούμε θερμά που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι!

Η πραγματική όμως δύναμη του loutrakiblog.gr, είναι οι αναγνώστες, που συμμετέχοντας ενεργά, μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε, να παλέψουμε και να δημιουργήσουμε. Το ευχαριστώ μας, θεωρούμε ότι είναι πολύ λίγο μπροστά στην αγάπη που μας δείξατε και μας δείχνετε καθημερινά.

Δεν θα πούμε αν είμαστε οι καλύτεροι ή οι χειρότεροι σε αυτό που κάνουμε. Μοναδικοί κριτές είστε εσείς. Για εμάς μιλάνε οι αριθμοί. Με τα επίσημα στοιχεία από τα google/analytics που αποτελούν το πιο αξιόπιστο εργαλείο μέτρησης την χρονιά που πέρασε από τις 26 Ιουνίου 2015, σε 365 μέρες δηλαδή, επισκέφτηκαν το loutrakiblog.gr 1.161.976 μοναδικοί επισκέπτες. Οι συνολικές επισκέψεις ήταν 3.361.979 και έχουν διαβαστεί από πέρυσι τέτοια μέρα συνολικά 5.126.810 σελίδες!!

Αυτά τα 7 χρόνια, σχολιάσατε 351.547 φορές κάτω από κάποιο άρθρο του loutrakiblog. Βέβαια, υπάρχουν και τα σχόλια που δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ. Και 55.167 σχόλια δεν τα λες και λίγα…

Και φυσικά, όσους μας έχουν στείλει τις καταγγελίες, τις προτάσεις, τις απόψεις και τα παράπονά τους, βοηθώντας στο να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα όλων μας.

Όπως κάθε χρόνο να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά ΜΜΕ που σεβάστηκαν την δουλειά μας όπως σεβόμαστε κι εμείς την δική τους και αναδημοσίευσαν θέματα μας αναφέροντας την πηγή.

Και φυσικά, σε όσους μας εμπιστεύθηκαν διαφημίζοντας την επιχείρησή τους στο loutrakiblog.gr…

Μέσα από την καρδιά μας, λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Το loutrakiblog.gr, συνεχίζει…

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χρόνια σας πολλά ,μπορεί να μην σας γνωρίζω ,αλλά συνεχίστε μου φτάνει ότι προσπαθείτε τουλάχιστον ,να είστε αντικειμενικοί.

  2. SYNXARHTHRIA STA PAIDEIA TOY LOYTRAKI BLOG POY GIA MAS TOYS LOYTRAKIOTES TOY EKSOTERIKOY EINE TO MONO MESO NA MA8AINOYME TA KALA KAI TA ASXHMA TOY TOPOY MAS.ME TA SXOLIA SAS ENHMERONETE KAI BGAZETE PROBLHMATA TOY TOPOY MAS POU ALLOI DEN BLEPOYN OI DEN 8ELOYN NA DOYNE

  3. χρονια πολλα αλλα θα ηταν σιγουρα καλυτερα εαν δεν λογοκρινατε αρθρα τα οποια ενω δεν εχουν ιχνος χυδαιοτητας εσεις δεν τα ανεβαζετε.

  4. Να συνεχίσετε με μαχητικότητα , αντικειμενικότητα και πάνω από όλα αλήθεια για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη.

  5. Μπράβο παιδιά συνεχίστε την αντικειμενική ενημέρωση για να μαθαίνουμε το Τι γίνεται στον τόπο μας.
    Χρόνια πολλά

  6. Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε παιδιά. Συνεχίστε έτσι. Χρόνια πολλά και ακόμα μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες

  7. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του Μπράβο-μπράβο…!!
    Αλλά έχετε βελτιωθεί στο μέγιστο από τότε όπου σας πρωτοδιάβασα τέλος του 2012…..!
    Τότε δηλαδή με τα Αθύκια-Στιμάγκα-Ξυλοκέριζα και ποιον έχει σεντερμπάκ η Περαχώρα- και προπονητή
    ο Ισθμιακός..!!
    Έχετε ένα μεγάλο καλό όπου τα γράφετε σχεδόν ΟΛΑ…
    Μπράβο λοιπόν μόνο για αυτό…!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog