Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οργή για τα απίστευτα χυδαία μηνύματα στο Twitter για τον αδικοχαμένο πιλότο

- Advertisement -

H θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Μπαλταδώρου έγινε αφορμή εκδήλωσης μίσους για ορισμένους. Μέσω facebook και twitter έδειξαν το χειρότερο πρόσωπό τους, μη διστάζοντας να κάνουν ακόμη και σεξιστικά σχόλια σε βάρος της χήρας του νεκρού πιλότου.

Η ασέβεια προς τη μνήμη του αδικοχαμένου σμηναγού προκάλεσε την αντίδραση χρηστών των κοινωνικών δικτύων, ορισμένοι από τους οποίους ζητούν την ανάληψη δράσης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Προβολή εικόνας στο Twitter

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σαν δεν ντρεπόμαστε να σχολιάζετε τον πιλότο….αν είσαστε ικανοί εσείς να πάτε να ποντάρετε …παιδάκια του μπαμπά σας.

  2. Πολύ κρίμα. Σκέψου τί θα έχουν περάσει οι καημένες μανάδες όλων αυτών που σχολίασαν όπως σχολίασαν. Ναι, θα κονόμισαν καλά για να τα μεγαλώσουν και είναι αξιέπαινες για την υπερπροσπάθειά τους, αλλά το τίμημα ήταν σίγουρα βαρύ…

  3. Πρόσεχε "Οργόνη", σκυλοβρωμάς αριστερίλας από εδώ ίσα με το μαυσωλείο του Λένιν. Απολύτως αιτιολογημένο όμως το σχόλιο περί "αεροπλανικών" μιας ανέραστης κομμουνίστριας. Η πεινασμένη καρβέλια ονειρεύεται…

  4. Ναι, πολύ σωστά, "Δανάη", αλλά δεν πειράζει, ίσως την πετύχει ο Λένιν. Γιαυτό τον έχουν κάνει μούμια στην φορμόλη μήπως οδηγήσει τους μπολσεβίκους σε δεύτερη επανάσταση διορθώνοντας τα λάθη της πρώτης… Δεν βρίσκεις?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog