Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: “Ο Προαστιακός κατασκευάζεται με το γράμμα του Νόμου και θα παραδοθεί εντός του 2021”

- Advertisement -

Η πρωτοβουλία πολιτών & φορέων για τον προαστιακό του Λουτρακίου, με την από 8/9/2020 ανακοίνωση , έχει απαντήσει και ενημερώσει διεξοδικά την κοινωνία, με στοιχεία, για το τι πραγματικά ισχύει, για το έργο του προαστιακού!

Ωστόσο, η επικίνδυνη για την κοινωνία, παραμόρφωση της πραγματικότητας, με την παράθεση φωτογραφιών από την υποδομή της τερματική στάσης, του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου, ως δήθεν μέρους υψηλών τοιχωμάτων που θα φέρει, η σιδηροδρομική γραμμή σε όλο το μήκος της, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και αποκαλύπτει την βιτριολική διάθεση των εμπνευστών της.

Αφού με βάση τις μελέτες, θα κατασκευαστεί χαμηλό και καλαίσθητο καγκελάκι, που θα λύνεται στα όρια διασταύρωσης της γραμμής με τους προβλεπόμενους από το ΓΠΣ Λουτρακίου, δρόμους και το οποίο θα αποτελεί στοιχείο του αστικού εξοπλισμού, ακριβώς όπως συνέβαινε μεταξύ 1991 – 2007 στο αστικό κομμάτι της γραμμής, που όδευε παράλληλα με την οδό Κορίνθου!

Ο συλλογικός μας φορέας, που αποκλειστική του μέριμνα, έχει μόνο την προάσπιση των συμφερόντων της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, καθώς και των συμφερόντων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, δεν θα αναλωθεί και πάλι, στο να απαντήσει σε απόψεις, πιο ισχνές από τις αγελάδες του Φαραώ,οι οποίες συν τοις άλλοις, στερούνται παντελώς επιστημονικής υποστήριξης !

Επιπλέον, δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο, όσων θέλουν να δημιουργήσουν τοξική αντιπαράθεση & σύγχυση στην τοπική κοινωνία και προσπαθούν εκών άκων, να ταυτίσουν τα προσωπικά τους “θέλω” με τα συμφέροντα ολοκλήρου του δήμου Λουτρακίου!

Γι’ αυτό και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι το έργο του προαστιακού, κατασκευάζεται με το γράμμα του νόμου, έχει κερδίσει όλες τις δικαστικές μάχες, δεν έχει σταματήσει στιγμή , εποπτεύεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όπως είναι η διεύθυνση τεχνικών έργων , αλλά και η ΕΡΓΟΣΕ, εξελίσσεται κανονικά, με βάση το ΓΠΣ Λουτρακίου, τις εγκεκριμένες μελέτες και τα χρονοδιαγράμματα, σύμφωνα με τα οποία, θα παραδοθεί εντός του 2021!

Τέλος, καλούμε αυτούς τους λίγους εναπομείναντες, να σεβαστούν την πολεοδομική νομιμότητα του νέου σχεδίου πόλης, όπως έχει κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών στο Λιβαδάκι να σταματήσουν να επινοούν πλασματικά προβλήματα, να εγκαταλείψουν τα καπρίτσια, παριστάνοντας τους “ενιστάμενους”, διότι η συνεργασία τους με την παραχώρηση των προβλεπόμενων μέτρων από τις ιδιοκτησίες τους, στο Δήμο, είναι μονόδρομος, προκειμένου να κατασκευαστεί τμήμα της ανατολικής πλευράς της οδού Κορίνθου για την δικιά τους εξυπηρέτηση !

Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου Λουτρακίου – Υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης

Ξέμεινε από ΜΕΘ COVID η Αθήνα και μεταφέρουν τους ασθενείς στην Κόρινθο!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ζητά από τους βουλευτές Κορινθίας να ανοίξουν τα καταστήματα 

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εφόσον ο αρθρογράφος επικαλείται το νόμο, ας μας γνωρίσει ποια νομική υπόσταση έχει η λεγόμενη “πρωτοβουλία πολιτών και φορέων” την οποία εκπροσωπεί. Ακόμα, αναφέρεται μέσα στο άρθρο σε συλλογικό φορέα κλπ. Τα αναφερόμενα έχουν νομική υπόσταση. Ας γνωρίσει και σε εμάς τους “αδαείς” γιατί πολλά ακούμε κι ας μην έχουμε κινηθεί νομικά, ακόμα τουλάχιστον.

  2. Ούτε προαστιακός να έρθει, το ΚΤΕΛ να φύγει, οι άσφαλτοι των δρόμων να ξηλωθούν και να μείνει το χώμα, τα ταξί να φύγουν κι αυτά για να έρχονται μόνο σούστες στο Λουτράκι να το κάνουμε Νιούπορτ. Έτσι θα είναι καλύτερα.

    • Κύριε Κακλαμάνη αφήστε την περαχωρα ήσυχη προφανώς δεν μας γνωρίζετε εσείς αν δεν σας αρέσει η άποψη αυτών που σχολιάζουν, πηγαίνετε στο χωριό σας.

  3. Ποιος ειναι αυτος ο φορέας και ποιος του εχει δωσει ο δικαίωμα να ασχολείται με σημαντικά ζητήματα που αφορούν περιουσίες και ζωές πολιών; Τον εχει προσλάβει ο δημος ως εκπρόσωπο ή απλα ψαχνει νοημα στη ζωη του;

  4. Η ανεπαρκεια της δημοτικης αρχης ειναι εμφανης σε ολα τα μηκη και πλατη. Επιστρεπει σε τυχάρπαστους να εκφέρουν άποψη αντι για τις ιδιες τις υπηρεσίες του. Αν σας αρεσει η φωτογραφια που βλεπετε στο αρθρο και ετσι θελετε να ειναι η πολη σας τοτε συγχαρητηρια.

  5. Θαυμάσιο θα είναι να ερχόμαστε με τον προαστιακό μέσα στο Λουτράκι. Όλοι οι Αθηναίοι την αγαπάμε αυτήν την μικρή αλλά πανέμορφη πόλη.

  6. Τα θέλει ο πισινός σας που λέει και η Σαμφω! Ρε εγώ την έχω πει την γνώμη μου για τον προαστιακό αν δεν το θυμάστε δικό σας πρόβλημα. Αλλά να μου απαντήσουν όλοι οι αντί – προαστιακοι ξερολες του Δήμου Λουτρακίου και περίχωρα μια πόλη σε όλοι την Πελοπόννησο και από την άλλη πλευρά μέχρι Λαμία περίπου που δεν θα ήθελε να πηγαίνει ο προαστιακό μέσα στην πόλη τους. Λέω εγώ τώρα Άργος Ναύπλιο Τρίπολη Πύργος, Θήβα Λειβαδια Χαλκίδα Λαμία. Σας χαρίζουν γαιδαρο και τον κοιτάτε στα δόντια. Στο Νιουπορτ έχει και τραίνο φυσικά πονηρέ μας φίλε και είναι και μέσα στην πόλη όπως παντού στον κόσμο το τραίνο πάει μέσα για μέσα 😂😂😂Βλέπω να τα γεμίζουμε τα βαγόνια αφού σχολίασα και6εδω

    • Δεν την θυμβμαστε γιατι δεν μας ενδιαφερει η γνωμη σου.τοσο απλα…Ουτε που ζητησε κανεις να μας την πεις και να μας την “θυμισεις”..Μαλλον ο δικο σου ο πισινος τα θελει και ψαχνεται…

  7. Σιγά ρε ΜΑΧ. Σου ζήτησαν εσένα να πεις την γνώμη σου? Όπως κάνεις εσύ ο άλφα ο βήτα σχόλιο κάνω και εγώ.! Γιατί λοιπόν αγαπητέ ΜΑΧ η δική σου να μετράει και η δική μου όχι?? Μάλλον ο δικός σου ο πισινός ψάχνεται και αν δεν θες την γνώμη μου δεν την σχολιάζεις. Εντάξει είμαστε. Καθαρούς λογαριασμούς τα ίδια να τα ακούσει και ο ΣΟΡΡΥ. Να τα κρατάει και αυτός για τον εαυτό του. Την καλημέρα μου στον ΜΑΧ και τον ΣΟΡΡΥ.

    • Εσυ ειπες “Τα θέλει ο πισινός σας που λέει και η Σαμφω! Ρε εγώ την έχω πει την
      γνώμη μου για τον προαστιακό αν δεν το θυμάστε δικό σας πρόβλημα”Σε ενα αρθρο που δεν ειχε σχολιασει κανεις ,ουτε σου απευθύνθηκε..Θες να πεις την γνωμη σου πες την..αλλα πες την σωστα,κατανοητα και μην το παιζεις ιστορια..

  8. Αγαπητοί συνδημότες 19:09 και 18:46, να αγιάσει το στόμα σας. Μπλέκεται και ο κάθε άσχετος τώρα στα της πόλης μας και αυτό είναι εκνευριστικό για όλους μας. Φίμωτρο για να σταματήσει.

  9. Περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει ο Προαστιακός στο Λουτρακι. Όσοι δεν το θέλουν να επιστρέψουν στην Περαχώρα.

  10. εσυ 19.09 και 18.46 που λες στον ανθρωπο που ζει στην Ευρωπη και σου αναφερει ποσο χρησιμος ειναι ο προαστιακος που εξυπηρετει μεσα στην πολη του, να κρατησεις την δικη σου γνωμη για τον εαυτο σου, γιατι η δικη σου γνωμη εχει να κανει με το κακως εννουμενο προσωπικο σου συμφερον, να θελεις να στηνεις την μαντρα σου μεσα σε ρυμοτομουμενο διαδρομο και να εμποδιζεις την εφαρμογη του Σχεδιου Πολης και να περιφρονεις την συγκοινωνιακη εξυπηρετηση μιας πολης 20000 κατοικων, 100000 παραθεριστων και αρκετων χιλιαδων ακομη ημερησιων επισκεπτων απο την Αθηνα και τουριστων απο ολο τον Κοσμο. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ…

    • Σε αντιθεση με εσας τους Ανωνυμους που δεν ξερουε ο καθενας τι στο καλο γραφει,για εμας μου χαλαμε 1 δευτερολεπτο να βαλουμε ενα ψευδωνυμο μπορουν ολοι να δουν τι εχουμε γραψει..Οποτε πηγαινε στα προσφατα αρθρα για τον προαστιακο και θα δεις οτι ειμαι που απο αυτους που πιστευουν οτι το συγκεκριμενο εργο θα βοηθησει την πολη..Οποτε προσεχε τι γραφεις και για ποιον το γραφεις..Οσο για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,οπως του γραψε κιολας,δεν του ειπα να μην πει την γνωμη του,αλλα να το κανει χωρις να το παιζει ιστορια…Τωρα για το οτι ζει στην Ευρωπη μου ειναι εντελως αδιαφορο…Μπορεις να χεις δει κατι σε μια πολη και να σου φαινεται τελειο,αλλα δεν σημαινει οτι μπορει το ιδιο εργο να γινει σε μια αλλη πολη για διαφορους λογυς..

  11. Αγαπητέ ΜΑΧ δεν το παίζω ιστορία ούτε θα είχα ασχοληθεί αν κάποιος πονηρός με έμπλεξε καίμε τον προαστιακό. Κοίτα λοιπόν το δεύτερο σχόλιο τον πονηρό που μας λέει για αμαξες για χώματα και το Νιουπορτ. Για αυτό έγραψα για την Σαμφω. Αυτά για να μην γίνονται παρεξηγήσει. Ο Αντρέας Λεκκας όταν τον αναφέρει κάποιος επεμβαίνω η μπουκαρω που λέει και η Σαμφω. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές η απάντηση δεν περνάει από το μπλογκ. Εγώ αγαπητέ ΜΑΧ ούτε τον ξερολα ούτε ιστορία το παίζω. Ένας απλός σχολιαστής είμαι που έκανε το λάθος να σχολιάζει επώνυμα και απολαμβάνω τα ωφελεί. Καλημέρα ΜΑΧ

  12. ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ 18.46 ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΟΧΙ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog