Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Καταγγελία Πετρίτση: 7.440 ευρώ για 2 παγκάκια στην Π.Ε.Κορινθίας, εν μέσω πανδημίας

- Advertisement -

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης, της παράταξης ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, καταγγέλει ότι εν μέσω πανδημίας, εγκρίθηκαν από την Περιφερειακή Αρχή του κ. Νίκα, 7.44ο ευρώ για να τοποθετηθούν δύο μαρμάρινα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Τοποθέτηση δύο μαρμάρινων παγκακιών στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας αξίας 7.440 ευρώ !!!

Απορία:

Αφού ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας έχουν δεσμευθεί δημόσια πολλές φορές ότι μέσα στο 2020 θα έχουν τελειώσει τις σχετικές μελέτες και μέσα στο Α’ εξάμηνο του 2021 θα έχει δημοπρατηθεί το νέο Διοικητήριο στην θέση Ποσειδωνία τι τις θέλουν αυτές τις σπατάλες ?

Δεν αρκούσαν άραγε δύο ή τρία ξύλινα ή και απλώς να επισκευαστούν τα ήδη υπάρχοντα ?

Υ.Γ Επίσης κάποια στιγμή η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πρέπει να κατανοήσει ότι έχουμε φύγει εδώ και μια δεκαετία από την περίοδο των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και ότι οι κανόνες για τους διαγωνισμούς θα πρέπει να είναι ίδιοι για όλες τις Περ. Ενότητες .

Δεν μπορεί π.χ Η Αργολίδα , ( όπως διαπιστώσαμε σήμερα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ) να προχωρά σε κανονικούς διαγωνισμούς μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες ( ΖΟΡΜΠΑ ) ( με ότι συνεπάγεται αυτό , δηλαδή διαγωνισμοί που έχουν σημαντικές εκπτώσεις ) και η Κορινθία για το ίδιο ακριβώς αντικείμενο εργασιών να δημοπρατεί μονίμως σχεδόν εδώ και 12 μήνες τα έργα αυτά με το Αρθρο 32 του Ν4412/16 ( Προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση ) και με ότι συνεπάγεται αυτό δηλαδή πολύ μικρές εκπτώσεις

 

 

Δημ.Mπίτζιος: Aυτοί που δεν έκαναν τίποτα, ζητάνε τα ρέστα (video)

Αντισηπτικά χεριών: Νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα για την προστασία από τον κορονοϊό

Τι ισχύει αν δεν σας βρουν οι κούριερ – Συμβουλές στους καταναλωτές

Με παρέμβαση Ταγαρά 4.434.744,06 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κορίνθου

Είχαν «τίγκα» το αυτοκίνητο με ναρκωτικά στους Αγίους Θεοδώρους (φωτο)

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ερώτηση ηλιθια είναι αυτή;Τι πάει να πει αν είσαι δεξιος η αριστεράΑπαγορεύεται να μιλάς η ελευθερία λόγουΔεν έχει να κάνει. Με το πολιτικό πιστευω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog