Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Τελειώνουν Ζιντάν και παίκτες στο τέλος της χρονιάς

- Advertisement -

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο κύκλος του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει στο τέλος της σεζόν και αναμένεται να ακολουθήσουν και κάποιοι παίκτες την πόρτα της εξόδου.

Η Ρεάλ υπέστη κάζο στο Αλικάντε, καθώς έχασε 2-1 στην παράταση από την Αλκογιάνο της τρίτης κατηγορίας (που έπαιζε με 10 παίκτες και έναν 42χρονο κάτω από τα δοκάρια) και αποκλείστηκε από το Copa del Rey.

Όλα τα παραπάνω έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ήδη πολλοί μετέφρασαν τις δηλώσεις του μετά το ματς ως μία λευκή πετσέτα.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο κύκλος του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει στο τέλος της σεζόν και αναμένεται να ακολουθήσουν και κάποιοι παίκτες την πόρτα της εξόδου.

Η διοίκηση των Μαδριλένων ζυγίζει τα δεδομένα και παράλληλα κερδίζει χρόνο ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ την οποία θα συνδυάσει και με νέο προπονητή ο οποίος θα αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες ήδη πολλά ονόματα παρελαύνουν ως υποψήφια για έξοδο. Πέρα από εκείνο του Σέρχιο Ράμος στη λίστα προστέθηκαν και αυτά των Μαρσέλο και Ίσκο.

πηγή

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική προσωπική μαρτυρία της Σοφίας Μπεκατώρου 

Αρης – Παναθηναϊκός: Αίσχη στο «Κλ. Βικελίδης»: Εβριζαν τη νεκρή μητέρα του Εμμανουηλίδη, επίθεση Καρυπίδη σε Μπόλονι

Τουλάχιστον δύο νεκροί από έκρηξη στη Μαδρίτη (φωτο-video) 

Σταϊκούρας: Την επόμενη εβδομάδα οι πληρωμές για Επιστρεπτέα προκαταβολή 5 και επίδομα θέρμανσης 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα Γκαρσια ετοιμάσου να πας και Ρεάλ μετά την Παοκαρα 😂😂Μετά σου λένε οι δευτεροτριτοτεταρτοι για τον θρύλο που τα σαρώνει όλα !κοιτατε ρε άμπαλοι ομάδες σαν Ρεάλ Λίβερπουλ Μίλαν κλπ που δεν τους λείπει τίποτα και έχουν θέματα και μου μιλάτε εσεις που πουλάτε 200.000 παίχτες για να βγάλετε την χρόνια !Ασε μην πάρω φορά τώρα !!Λοιπον να πω εκεί στην ΕΠΟ να κάνουν την απονομή του Νταμπλ στον θρύλο να τελειώνουμε για φέτος γιατί έχω και Ευρωπα !Ας παίξουν οι άλλοι να δούμε ποις θα βγει δευτερος τρίτος και τέταρτος 😂😂Με εκτίμηση Αντρικος ο νταμπλουχος 🏆⚽️🏆

  2. Μια ζωη στην Ελλαδα μια ομαδα μονο εδω και παρα πολλα χρονια απο τοτε που την πηρε ο βοιδοκιλιας παιρνει πρωταθληματα και κυπελο οχι γιατι αιζει αλλα γιατι ειναι η ομαδα τις παραγκας εσυ που θα μου απαντησεις μην το κκάνεις ειναι η αποψη μου και δ εν την αλλαζω

  3. Να προσθέσω εδώ στον φίλο ότι και πριν τον “βοιδοκοιλια «υπηρχε ο Σωκρατης που τα έπαιρνε και αυτός με παράγκες !πριν τον Σωκράτη υπηρχε ο Νταιφας άπατες και αυτός !πριν τον Νταϊφά υπηρχε ο Γουλανδρής απατεώνας και αυτός !!Μια λεπτομέρεια φιλαρακο μου όλοι αυτοι είχαν money 💰 Το γράφω συνέχεια οταν βαζεις χρήμα θα έχεις αποτέλεσμα !Υπαρχουν ,εξαιρέσεις ??Οχι θα πω εγώ !Να μου πεις εδώ πήρε πρωτάθλημα ο Γιδόπουλος και ο Τίγρης χωρίς χρήμα !!Επισης οταν αξίζεις και έχεις και καλή ομάδα θα τον πάρεις τον τίτλο !και Λάρισα τον πήρε και ΑΕΚ πήρε παλιότερα και ο Παναθηναϊκός !!οσο αφορά τον θρύλο επειδη είναι ομάδα που θέλει να είναι πάντα πρώτη θα γίνει καλύτερη και θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο με καλύτερους παίχτες από τις αντίπαλες ομάδες !!Δεν συνεχίζω γιατί όπως είπες εσυ δεν αλλάζεις άποψη !τα τελευταία 25 χρόνια μέχρι 43 βαθμούς έχει φτασει η διαφορά από την ομάδα σου !Πες 6 βαθμούς από θρύλο οι άλλοι 37 βαθμοί που τους έχασες πες μας !!Αντρικος ο παράγκας

  4. Στις φαβέλες ξέρουν και μπαλα δεν είναι άμπαλοι σαν του λόγου σου 0125 Ακόμα να μας απαντήσεις

  5. Δεν θα έχει περάσει το σχόλιο σου που μας λες ότι απάντησες !Προσπαθεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα!.πολύ ασχολουμε με την πάρτη σου !Αντε γεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog