Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Και δεύτερη γέφυρα στην ποσειδωνία

- Advertisement -

Αφού ταλαιπωρηθήκαμε όλοι μας πολύ, μας κόστισε πολλά
σε καύσιμα και χρόνο, μετά από 20 και πλέον ημέρες άνοιξε και πάλι η πρόσβαση στο ύψος του στρατοπέδου της σχολής μηχανικού προς Κόρινθο. Βέβαια όσοι περάσετε θα βρεθείτε στην ευχάριστη δυσάρεστη θέση (εσείς θα πείτε) να περάσετε πάνω από μια ακόμη γέφυρα απ’ αυτές που το μηχανικό εγκαθιστά σε περίπτωση ανάγκης και είναι ομολογουμένως καλή !!!.Πρέπει να επισημάνω ότι τα καταστήματα και από τις δύο πλευρές όλο το διάστημα της κατασκευής της υπόγειας διάβασης κυριολεκτικά “γονάτισαν” από την ελάχιστη επισκεψιμότητα και οι διαμαρτυρίες ήταν εντονότατες. Όπως και ότι η Διοίκηση της σχολής, με την οποία επικοινωνήσαμε έκανε τα πάντα ώστε να ανοίξει η διέλευση το συντομότερο παρ’ όλες τις δυσκολίες.  Έπεσε επίσης και η πρώτη ιδέα αξιοποίησης της δυνατότητας στησίματος γεφυρών, να κάνουμε ένα θεματικό πάρκο με τις κατασκευές αυτές !!!!!

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Κ. ΚΟΤΣΩΝΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΝΑΕΡΙΑ Η ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ? ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ..ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ??? ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ? ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΛΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ? ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ.

  2. Καλα εκλεισε η γεφυρα για 20 μερες και το γραψατε κιολας!!Τι να πουμε εμεις στα ισθμια που ειναι κλειστη απο τον Αυγουστο του 2009 και εχει ερημωσει το χωριο??
    Και συ φιλε που λες για τα Γαιδουρια ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!
    Τι σου φταινε κα κακομοιρα τα τετραποδα και τα συγκρινεις με αυτους??

  3. δεν λετε παλι καλα που εφτιαξαν και αυτες τι δυο γεφυρες και κανουμε την δουλεια μας;να ειναι καλα τα παιδια του μηχανικου!!!!!!οσο για τους δυο πινακες που ενημερωναν τον κοσμο για το ποση ωρα θα ειναι κλειστη η γεφυρα και απ την πλευρα του λουτρακιου αλλα και απ την πλευρα της κορινθου ποιοι ειναι υπευθυνοι;οι δημοι η νομαρχια ή καποιο υπουργειο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog