Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Παρασκευή 12 Μαρτίου στην Περαχώρα

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχει προγραμματίσει τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορωνοϊού, σε όποιον επιθυμεί.

Η λήψη θα πραγματοποιηθεί από κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρες από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας. Επισημαίνεται πως στη δειγματοληψία μπορούν να προσέλθουν όλοι οι δημότες του Λουτρακίου, των Ισθμίων, των Πισίων, του Σχίνου και των Αγίων Θεοδώρων που επιθυμούν να κάνουν το τεστ.

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν τη δωρεάν εξέταση, σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Σημαντικές επισημάνσεις προς τους πολίτες:

Να φοράτε μάσκα.
Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, θα σας ζητηθεί.
Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση.
Να δηλώσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβετε τα αποτελέσματα των τεστ.

Την πραγματοποίηση των rapid tests θα υποστηρίξουν εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • 12.07 Πανούκλα έχεις εσύ που το λες ο κορονοιος είναι κάτι που όλη θα τον περάσουμε όλοι.Έλπιζω σε εσένα να μην είναι κορονοιος,με πανούκλα μαζί άντε μετά να φτιάξουν τέτοιο εμβολιο🤣

  1. Στην κυριολεξία ανευθυνότητα!!Κρίμα! Μήπως να γινόταν νωρίτερα η διενέργεια των τεστ;; Μεχρι την Παρασκευή θα χουν κολλήσει και οι πέτρες!

    • Στον 19:04 Έλα να μας διδάξεις υπευθυνότητα αλλα ξέχασα στο Λουτράκι είχατε κρουσματα σε δασκάλους και καθηγητές.. Άρα κλείσε το στοματάκι σου και πήγαινε να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

  2. Κάποιοι ενοχλούνταν από το lockdown και το θλιβερό είναι πως ακόμη δεν ενοχλούνται από τον ιό. Η άλλη η ανόητη λέει πως τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν για να εκτονώνονται τα παιδιά. Και το θλιβερό είναι πως ψηφίζει κιόλας. Τώρα φτάσαμε να έχουμε την μία συγκέντρωση μετά την άλλη, για τον τρομοκράτη, για την Ν. Σμύρνη, για το lockdown κλπ και τα κρούσματα αντί να μειώνονται, αυξάνονται αλματωδώς. Μέσα όλοι και τα 300 ευρώ πρόστιμο να γίνουν 600. Αν πονέσει στην τσέπη σας, τότε θα βάλετε μυαλό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog