Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι-Άγ.Θεόδωροι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει της διεξαγωγής του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021

- Advertisement -

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10.9.2021 σε περιοχές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Παρακαλούνται οι οδηγοί και πεζοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, εν όψει της επικείμενης διεξαγωγής του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, το οποίο μετά από οκτώ (8) χρόνια πραγματοποιείται και πάλι στη χώρα μας, έχουν αναλάβει και οργανώσει ευρεία δέσμη μέτρων, για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η Τελετή Εκκίνησης του ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2021, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακρόπολη, ενώ την Παρασκευή 10.9.2021, θα διεξαχθούν τρεις ειδικές διαδρομές σε περιοχές της Κορινθίας.

Για την ομαλή, ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα στις περιοχές που θα διεξαχθούν οι ειδικές διαδρομές, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πιο αναλυτικά απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, ανά περιοχή του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ως ακολούθως:

Περιοχή Αγίων Θεοδώρων

Ειδική Διαδρομή 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι» κατά τις ώρες 7:15 έως 15:55

· Από το 2,7ο χιλιόμετρο της οδού Πραθίου (Αγίας Μαρίνας) στους Αγίους Θεοδώρους ακολουθώντας δεξιά χωμάτινη διαδρομή και εν συνεχεία ασφαλτωμένο δρόμο προς Λουτράκι, με κατάληξη ΧΥΤΑ Λουτρακίου.

· Από το μνημείο των πενήντα πεσόντων έως το 5ο χιλιόμετρο της οδού Πραθίου (Εθνικής Αντιστάσεως) διασταύρωση Σκούρτιζα.

Περιοχή Λουτρακίου

Ειδική Διαδρομή 2 & 4 « Άγιοι Θεόδωροι» κατά τις ώρες 7:30 έως 15:55

· Από το σημείο τερματισμού της Ειδικής Διαδρομής 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι» έως τον ΧΥΤΑ Λουτρακίου, ήτοι περίπου ένα χιλιόμετρο προ της εισόδου ΧΥΤΑ.

Ειδική Διαδρομή 3 «Λουτράκι»

· Από τη διασταύρωση της οδού Νέας Πολιτείας, στον οικισμό Δροσοπηγή, έως την αφετηρία της ειδικής διαδρομής, ήτοι έμπροσθεν Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης προς Πράθι, κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00.

· Επί της οδού Γ. Λέκκα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Γερανείων έως το ύψος του ξενοδοχείου « Perla », κατά τις ώρες 10:30 έως 15:00.

Τέλος, για τις ανάγκες της ειδικής διαδρομής 2 & 4 «Άγιοι Θεόδωροι», απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της οδού Πραθίου από την διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου έως τις Αερογέφυρες Αυτοκινητοδρόμου, κατά τις ώρες 7:15 έως 15:55.

Σημειώνεται ότι κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δασικούς και χωμάτινους δρόμους, στα σημεία που διασταυρώνονται με τις Ειδικές Διαδρομές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο των ανωτέρω περιοχών, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Δήμος Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ.: Διανομή αγαθών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Μeteo: «Ψυχρή λίμνη» θα σαρώσει τη χώρα (φωτο)

Ερχεται διπλή αύξηση στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα

Ξεκινούν οι εγγραφές μαθητών στην ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Καλαμακίου για το νέο σχολικό έτος

ΟΑΕΔ: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για τις 2.090 προσλήψεις σε δήμους

- Advertisement -

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω να μην τον γκαντεμιασει τον Γκιωνη ο Κουλης😂😂Σήμερα εκεί στο Σύνταγμα που άρχισε το ραλλυ χαιρέτισε το Γκιωνη ο Κουλης για αυτό το λέω 😂😂πάντως ομπρέλα δεν κράταγε ο Κουλης σήμερα☂️Έγινε μεγάλος ντόρος στο διαδυκτιο με την ομπρέλα που πήγε στην κηδεία του Μίκη 😜😜. Τώρα που είπα για ομπρέλα και βροχή. Επιτέλους έβρεξε μετά από 1 μήνα περίπου εδώ στο θρυλικό Νιουπορτ. Αντε γειά μας Αντρικος

  2. Εκτος απο την ομπρελα που εφερε την ονομασια γνωστου 5αστερου ξενοδοχειου, ο Κουλης διεπραξε και ενα ακομη σοβαροτερο ατοπημα! Καθοτανε ο τυπος αναιδεστατως σταυροποδι παρακαλω (ωσαν να εβρισκετο σε καφενε) μεσα στον ναο της Ιερας Μητροπολης Αθηνων και μπροστα στην σορο του Μικη, δειχνοντας κατ’ αυτον τον τροπο και αν μη τι αλλο, μια πελωρια ασεβεια προς τον μεγαλο αυτον εκλιπων… Τ.Ζ.

  3. Εκτος απο την ομπρελα που διαφημιζε 5αστερο πολυτελες ξενοδοχειακο συγκροτημα, ο Κουλης διεπραξε και ενα ακομη σοβαροτερο ατοπημα! Καθοτανε ο τυπος αναιδεστατως σταυροποδι παρακαλω (ωσαν να εβρισκετο σε καφενε) μεσα στον ιερο Ναο της Μητροπολεως Αθηνων και μπροστα στο φερετρο με την σωρο του Μικη, δειχνοντας αν μη τι αλλο και κατ’ αυτον τον τροπο μια πελωρια ασεβεια απεναντι στον μεγαλο αυτον νεκρο… Τ.Ζ.

    • τι δουλεια εχει να τα αναρτησει η ιστοσελιδα? ο δήμος πρεπει να τα κανει αυτα ! αλλα κοιμουνται με τα τσαρουχια εκει, οι περισσοτεροι δεν ξερουν ουτε ενα εγγραφο να φτιαξουν πρεπει να περιμενεις βδομαδες μεχρι που να ερθει ο ειδικος λεει για να φτιαξει ενα εγγραφο

  4. Κυριες και κυριοι, καλη σας ημερα, ολη μερα! Τωρα που το σκευτομαι θελω να ρωτησω αφενος μεν τους αγαπητους Χαρα και Μιχαλη και αφετερου δε τους φιλους συναναγνωστες/σχολιαστες του LB, εαν τους εχει συμβει ποτε στη ζωη τους να εχουνε δει εστω και ΜΙΑ (1) φορα καποιον ανθρωπο να καθεται σταυροποδι μεσα σε εναν οποιοδηποτε Ιερο Ναο και ποσο μαλλον κατα την διαρκεια εξοδιου ακολουθιας?! Εγω προσωπικα (με εξαιρεση την προσφατη αυτη θλιβερη περιπτωση Κουλη) δεν μου εχει τυχει, αληθεια λεω, να ξαναδω ποτε! ΥΓ. Εαν ομως βρισκοτανε μπροστα στον Μητσοτακη κανενας ας πουμε… Μαρινακης, σουζα θα καθοτανε ο κυριος πρωθυπουργος μας, σουζα, για μην πω ακομη μεχρι και στο ενα ποδι!! Τ.Ζ.

  5. Μαλλον σε κόλλησα και εσένα φίλε μας ΤΖ το μικρόβιο που έχω εγώ και μπερδεύω τα σχόλια με αλλά λόγια να αγαπιόμαστε που λεμε !!Τι θέλω να πω μηπως δεν το κατάλαβες !!😂😂Για το ραλλυ το άρθρο βαζεις χέρι του Κουλη που καθόταν σταυροπόδι στην κηδεία του Μικη και μπαμ μπαμ τις έριξες τις μπιστολιες σου για τον Μαρινάκη πάλι !!20 φορές να είχαμε πρωθυπουργό τον Βαγγελα παρά αυτο το Greek Mister Bean 😂😂Τώρα που είπα για τον Μαρινάκη να σου πω μηπως δεν το πήρε το μάτι σου ότι ο Πρόεδρος ήταν στα Χανιά στην κηδεία του Μικη !!Εκτος της εκτίμησης και σεβασμό που είχε για τον Μικη ο πρόεδρος τον είχε τιμήσει στα 90 χρόνια του Ολυμπιακού τον Μικη ως γνωστό μεγάλο Ολυμπιακό !Αυτα τα ολιγα !Φυσικα το σχόλιο μου έχει απλός ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆48 ενημερωτικό χαρακτήρα μην με παρεξηγήσουν οι γραφικοί του μπλογκ ότι σε μαλώνω !!Καλη σου μέρα όλη μέρα 😉😉Αντρικος ο άνθρωπος του προέδρου !!Marinakis for prime minister ειπαμε η τελευταία ελπίδα του έθνους

  6. Α, τωρα θα με κανεις να… θυμωσω, καλε φιλε μου! Ποιος Greek mister Bean? Mα βρε Αντρικο μου, μεχρι και τα 6χρονα παιδακια μου εχουν αντιληφθει και καταλαβει πως τον Μαρινακη εχουμε πρωθυπουργο εδω στην Ελλαδιτσα μας, τον Μαρινακη!! Ο κοσμος το ‘χει τουμπανο και εσυ και εγω κρυφο καμαρι”!! Τ.Ζ.

  7. Λες βρε εσυ ΤΖ μου να κάνει κανένα κόμμα ο Πρεζιντεντε σαν το Ιταλιάνο τον Μπερλουσκονι ??Τον θυμασε τον Μπερλουσκονι γιατί εισε και μικρός 😜?Forza Italia το κόμμα και ήταν πρόεδρος της Μίλαν και έγινε πρωθυπουργός !Γιατι Λοιπον να μην κάνει και ο Βαγγελας ένα κόμμα να το λέει Forza Grecia να πάρει 50% να τους πάρει και τα εσώρουχα 😜😜Εδώ θέλει να κάνει κόμμα ο Τρακης ο Γιανακο !!αυτος θα το βγάλει « Φορτσα Τζούρα. 🚬Μπορεί να είναι ίδιο κόμμα και ίδια ομάδα ο Κουλης και ο Βαγγελας φίλε μου ΤΖ αλλά δεν βλέπεις τι γίνετε !μπορει να πάρει και η Παναθα πρωτάθλημα με τον Κουλη 🤣🤣🤣τι μου λες μετά !Σοβαρα τώρα χωρίς πλάκα 4-5 Μαρινακηδες να υπηρχαν στην πολιτική η να κάνανε κανένα κόμμα θα την έσωνα την ωραία μας Ελλάδα !!αυτοι είναι άμπαλοι στην πολιτική που μας κυβερνούν τόσα χρόνια !!Αντε γεια μας

  8. Αυτοί οι αντιολυμπιακοι του μπλογκ που έχουν εξαφανιστεί τώρα τελευταία 🙄🙄Με την Λουγκρομορες πως την λένε δεν έβαλαν γλώσσα μέσα φίλε μου ΤΖ. Για τα δικά τους χάλια εξαφανιζολ, Μα τους είπα σε σχόλιο μου ότι ο Αντρικος έχει γερό στομάχι σε τέτοια 😜😜Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Όπως έχω τονίσει πολλές φορές και όσοι κρατούν αρχείο τι λέω θα το διαπιστώσουν φέτος θα πέσει γέλιο γενικά με τους 234τους. Για την παναθα και την Αεκ να πω να μην νομισουν ότι έγιναν καμία Παρι και Μπαγερν και πάρουν τα μυαλά τους αέρα 😎Με δυνατό Παο Αεκ γίνετε ευκολότερο το έργο για μένα απλός θα μειώσουν λίγο το χάος το βαθμολογικό και ποιοτικό Τα λέω καλά ΤΖ 😜

    • Προς το παρον πεφτει γελιο με τον Ολυμπιακο απο περσι μετα το παιχνιδι με την Αρσεναλ,μεχρι και χτες δηλαδη 8 μηνες,ειναι για κλαμματα και αγωνιστηκα και εξωαγωνιστηκα και οποιος δεν το βλεπει ή ειναι υπαλληλος ή πρεπει να παει σε οφθαλμιατρο.και μην νομιζεις οτι δεν σου απαντανε,απλα οπως και με τα δικα σου σχολια,υπαρχουν και αλλων σχολια που δεν περνανε και για αυτο νομιζεις οτι μιλας μονος σου και χαιρεσαι.

  9. Αγαπητε και φιλτατε Αντρεα, ας ειμαστε μεταξυ μας αληθινοι, οπως επισης και ρεαλιστες και πραγματιστες. Η εκτιμηση μου ειναι, κακα τα ψεματα, πως τοσο ο ΠΑΟ, οσο και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, αλλα και η οποιοσδηποτε αλλη ομαδα {πλην ΟΣΦΠ} εχει την αξια, την δυναμικη, την ικανοτητα, τις πιθανοτητες, καθως επισης και το… νομιμο και αναφαιρετο δικαιωμα δυνητικα να στεφθει πρωταθλητρια εδω στην Ελλαδιτσα, θα πρεπει{δυστυχως} ολοι αυτοι οι προαναφερομενοι να περιμενουν την ΜΕΤΑ ΚΟΥΛΗΝ ΕΠΟΧΗ προκειμενου ετσι να το πετυχουν αυτο!! Δυστυχως η ευτυχως αυτη ειναι η… γνωστη και υπεροχη Ελληνικη πραγματικοτητα και μενει αυτο που τωρα λεω να επιβεβαιωθει η και {μακαρι} να διαψευσθει… Τ.Ζ.

  10. Κάτι τέτοια μου λες βρε ΤΖ μου και μου τα χαλάς !!Θες να μου πεις δηλαδή ότι ο Κουλης βοηθαει τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη να πέρνει πρωταθλήματα !Αν ήταν η Φωφαρα και το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση η και ο Κουτσούμπας ο σύντροφος δεν θα τα έπαιρνε !Επι Τσίπρα που είναι και βαζελας πήρε ένα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ γιατί έπρεπε να πάρουν !Εκαναν όλοι τα σρεαβα μάτια να πάρουν μετά από 25 και 35 χρόνια ένα τίτλο !Τι νομίζεις με την αξία τους την πήραν την κούπα οι δικέφαλοι !!Με όλες τις κυβερνήσεις έχει πάρει ο θρύλος τίτλους αρα δεν βοηθάτε πολιτικά που μας λες 😜😜ο επομενος που θα πάρει τίτλο είναι ο Παναθηναϊκός αλλά πρέπει να περιμένει 4 χρόνια να πάρει το 50 πρωτάθλημα 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️για 100 χρόνια Ολυμπιακού !!Μετα βλεπουμε !Ελπιζω να σε κάλυψα 😜😜Με τις συνθήκες που επικρατούν στις άλλες 2 μεγάλες ομάδες των Αθηνών δύσκολα χάνει τον τίτλο !Καθαρα αντικειμενικά και ποδοσφαιρικα μιλάω !Η τωρινή ομάδα σε ένα μήνα δεν θα παίζετε σε απόδοση και μπαλιτσα !!Αντικος speaking

  11. Να το ξαναγράψω πάλι γιατί μάλλον δεν το έστειλα πονηρέ μου φίλε ΜΑΧ. Αν γελάνε με το θρύλο με τα άλλα τα σουργελα τι πρέπει να κάνουμε. Αυτά που λες για τα σχόλια που δεν περνάνε και τέτοια δεν τα καταλαβαίνω και εγώ είμαι από τους ποιο χαμένους στο θέμα αυτό. Έχω γίνει προσεκτικός και περνούν τα σχόλια. Αυτά τώρα πάμε να γελάσουμε με τον ΜΑΧ. Μέχρι τον Δεκέμβριο που τελειώνει το Ευροπα ο θρύλος θα κάνει επαγγελματική νίκη που λέμε. Ο λόγος ότι αγωνίζετε Πέμπτη. Αυτό σημαίνει λιγότερη ξεκούραση και προετοιμασία για το ματς. Εδώ ο Μαρτινς μέχρι να ρολαρουν οι νέοι παίχτες πειράματα θα κάνει. Για αυτό λέω μην περιμένετε ποιότητα. Τώρα στην Ευρώπη μόνο θρύλος αγωνίζετε. Ο Παοκ θα κάνει 2 νίκες με τους απαλούς τους Γιβλαταρ και μέχρι εκεί. Αυτά να μην ξεφύγω και με κόψουν

    • Αντρέα, οχι σχόλια άσχετα με τις αναρτησεις. Μην παραπονιέσαι που κοβονται μετά. Επίσης μικρά σχόλια παρακαλώ. Θέλω μια μερά να διαβαζω τα δικα σου μονο

  12. Σε αθλητικά σχόλια δεν ειπαμε ότι κάνω παιχνίδι ?😉😂Τα σχόλια μικρά μεγάλα δεν έχουν τίποτα άσχημο η ύβρεις κλπ !Γιατι να τα κόβετε αγαπητή μας Χαρά !!?Ειναι Κριμα να χαλάω την ώρα μου με κείμενο μεγάλο και να μην περνάει οταν δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από αναφορά σε αθλητικά γεγονότα η σχολιασμό αποτελεσμάτων όπως αυτο που κόπηκε σήμερα !Αν είναι ετσι να μην σχολιάζω !Ελπιζω να περάσει !!Αντρεας

    • Αντρέα μου,συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να διαβάζω «εκθέσεις» και μάλιστα όταν πολλούς τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Σε παρακαλώ για τελευταία φορά μικρά σχόλια και σχετικά με τις αναρτήσεις. (Χαρά)

  13. Βρε μαναρακι μου που κάνεις και το δικηγόρο του ΜΑΧ τώρα ξέρεις τι γέλιο έχω ρίξει εγώ από τότε που λέει ο ΜΑΧ. Το γέλιο από τους 26-40 βαθμούς διαφορά 😜😜Αντε μην γράψω κανένα κατεβατό τώρα και στεναχωρήσω την Χαρούλα 😅🤗Εσύ μπορεί να γελάς με τον θρύλο αλλά εγώ γελάω με τους 234τους και θα γελάσω όπως γίνετε κάθε χρόνο 😅😅Αντε γειά Αντρικός

    • Το θεμα σου τοτε Αντρεα δεν ειναι ο Ολυμπιακος ειναι οι αλλοι,δεν ειναι Ολυμπιακος,ειναι αντι-.αντιΑΕΚτζης,αντιΠαοκτζης κλπ κλπ.Εισαι οπαδος της καζουρας ,οχι της ομαδας.Αν ικανοποιησε μονο με την διαφορα στην βαθμολογια και με τις “επαγγελματικες” νικες..εισαι απλα οπαδος της νικης.Ο Ολυμπιακος δεν βλεπεται απο τον Φλεβαρη και στους πραγματικους Ολυμπιακους αυτο που βλεπουν στο χορταρι κοντα 10 μηνες τωρα δεν αρεσει.

  14. καλα τα λες βρε Χαρα. Μας επρηξαν με το τετριμμενο: Τ.Ζ. μου, απο τη μια, Αγαπητε και φιλτατε Αντρεα, απο την αλλη. Μπουχτισαμε πια, πως το λενε. Και η υπομονη εχει ορια!!!!!!!

  15. Τωρα μαλιστα, τι να πει κανεις… Ουτε λιγο ουτε πολυ καλεισαι απο ορισμενους φιλους συναναγνωστες, αγαπητη μου Χαρα, να επιβαλεις περιορισμους, φιμωτρα και λογοκρισιες στο παραδοσιακα – εδω και πανω απο μια δεκαετια – ΦΙΛΟΞΕΝΟ αυτο, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, καθως και παντοτε ΑΝΟΙΚΤΟ για ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ μας ανεξαιρετως, “Loutrakiblog”…!!! Και σε αυτη την περιπτωση απλως επιβεβαιωνεται το… “ρητο” οτι χαρακτηριζομαστε σαν λαος… ως “η κατσικα του γειτονα”, δυστυχως… Τ.Ζ.

  16. Τώρα το σχόλιο 1304 του φίλου -φίλη που μπούχτισε με τον ΤΖ και τον Αντρικό και ευχαριστεί την Χαρά να μην του απαντήσω ??Δεν θα του απαντήσω !!εχω απάντηση πολλες φορές στο παρελθόν και για τον φίλο τον ΤΖ και φυσικα για την δικιά μου την καμπούρα !!Δεν αρέσουν σχολιαστές σαν εμένα και τον ΤΖ !Αυτα τα λίγα και υπομονη 😃😃στον φίλο -φίλη δυστυχως θα σου χρειαστεί 😎Αντρικος !ΥΓ η Χαρουλα μου κόβει και μικρά σχόλια μου 😂😂😂😂

  17. Ενα επιβεβλημενο σχολιο – απαντηση επι προσωπικου: Αγαπητε/η μου {13:04} ως προς αυτες τις… αιτιασεις σου για επιβολη, εκ μερους της δ/νσεως {του δημοκρατικου και καθολα φιλοξενου αυτου LB}, περιορισμων, φιμωτρων και λοιπων λογοκρισιων σε… μη αρεστους, οσο και ανεπιθυμητους σε εσενα συναναγνωστες, απλως θα μου επιτρεψεις να σου υπενθυμησω μια μνημειωδη, οσο και προσφυεστατη φραση, του αξεχαστου Μακαριστου Αρχιεπισκοπου, του Χριστοδουλου, που αφορα σε πολλες των περιπτωσεων εμας τους Ελληνες, και η οποια αυτη φραση εχει σιγουρα μεινει στην ιστορια, καθως και στις μνημες μας: “Πολλοι εξ ημων, ως λαος, ειμαστε της λογικης και καταχαιρομαστε μεσα μας οταν καποια στιγμη δουμε να “ψωφαει η κατσικα του γειτονα μας, πολυ δυστυχως”… Τ.Ζ.

  18. Εδώ που τα λέμε Χαρούλα και με συγχωρείς κιόλας, είναι αρκετές φορές που έχεις πει αυτό το “τελευταία φορά” και όλες πάνε στο βρόντο, γιατί χειροτέρεψε κιόλας. Αφού δεν συνέρχεται ο ίδιος, οφείλετε εσύ με το Μιχάλη να πάρετε μέτρα.

  19. Αγαπητέ κύριε μπουχτισμενε, εαν στα έχουνε ορισμένοι φιλοι “πρηξει” όπως λες, αντί να κάθεσαι λοιπον να ερμηνευεις κατα το δοκούν και αυθαιρετως, οσο και να προσπαθεις συναμα ανεπιτυχως να κανοναρχησεις, καθώς και εμεσως να κάνεις υποδειξεις στην αξιοτιμη κύρια Χαρα για το πώς εκεινη θα κάνει τη δουλειά της εδώ σε αυτό το δικό της “μαγαζι”, το LB, θα σε συμβουλευα καλυτερα να ανοίξεις και εσυ ένα δικό σου site και εκεί ως μεγαλο αφεντικό πλέον, να παραστησεις τον γενικο κουμανταδορο ως προς το ποιους θα δέχεσαι και ποιους όχι σε αυτο… Εδώ πέρα όμως, όπως εξαλλου και όλοι μας, ειμαστε και εισαι φιλοξενούμενος, γι’ αυτό λοιπόν, γκεγκε…

  20. Ειδες βρε Χαρουλα τι εκανες 😜 τους «αγρίεψες «πάλι και Αντε να τους κάνω καλά !Ειχαν ησυχάσει λιγάκι που λέει ο λόγος μια αφορμή περίμεναν να μπουκάρουν και να αρχίσουν !!Ετσι για την ιστορία να πω ότι στο άρθρο αυτο που σχολίασα όπως κάνω στα περισοτερα αθλητικά άρθρα σχολίασα για το θέμα του άρθρου !Εγραψα μηπως ο Κυριάκος γκαντεμιαση τον Γκιώνη που συνάντησε στο Ραλλυ !Τωρα από εκεί και πέρα έγιναν πολλες παρεμβολές 😂😂και βλεπουμε τα αποτελέσματα !ΥΓ φίλε ΜΑΧ εισε ένας ακόμα που δεν χει καταλάβει ποιος είναι ο Αντρεας ακόμα και στο θέμα του Ολυμπιακού !!Καλησπερα σε όλους Αντρικος

  21. Όταν λες ΜΑΧ ότι “γελάνε” με το θρύλο δεν θα πω να κοιτάξουν οι άλλοι τα χάλια τους και μετά να γελάς! Άλλο η καζούρα και άλλο τι οπαδός και αγάπη προς την ομάδα έχω εγώ. Οι επαγγελματικές νίκες είναι την εποχή που υπάρχουν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εγώ δεν είμαι γκρινιάρης οπαδός ούτε απαιτητικός να βλέπω την ομάδα να παίζει σαν την Μπαρτσα. Ούτε παραμυθιαζομαι. Το κυρίως και να το κλείσω είναι ότι δεν κάνω κολοτουμπες σαν τους άλλους γάβρους που γκρινιάζουν και όταν πάει καλά ο κάθε παίχτης τον κάνουν ήρωα ενώ πριν ήταν παλτό.

  22. Eγω αυτό που ξέρω και έχω να πω είναι πως το αποδεδειγμενα φιλοξενο, πλουραλιστικο, πολυφωνικό, όσο και δημοκρατικο “Loutrakiblog”(και οχι φυσικα το… ΠΑΣΟΚ) ήταν, ειναι και θα εξακολουθησει παντοτινα να είναι εδώ, ακομα πιο ισχυρό, ενωμενο, και δυνατό!! Τ.Ζ.

  23. Καλά στα είπαν και οι άλλοι και η Χαρά. Δες για παράδειγμα τα 21:25 και 21:43 σχόλιά σου και πες μας τι σχέση έχουν με το ράλλυ. Ακόμη και ο “ultra supersonic” το κατάλαβε στο 01:59. Όσο για την κατσίκα του γείτονα, το ανέκδοτο έχει να κάνει με την απροθυμία μας να ακολουθήσουμε τον παραγωγικό και γιαυτό ζητάμε την εξόντωσή του. Τί παραγωγικότητα μπορούν να έχουν τα σχόλιά σου για τη γυναίκα σου ή πεθερά σου; Παράδειγμα προς αποφυγή είσαι. Για τον άλλον τον “ultra supersonic ” δεν έχω να πω κάτι. Κανείς δεν ασχολείται μαζί του, γιατί να γράψω; Δημοκρατία εσύ ορίζεις το να γράφεις ό,τι θες όπου θες; Φέξε μου και γλύστρησα δημοκράτηηηηηη…

  24. 😂😂😂 Και να το κλείσω, λέει, λες και γινόταν διάλογος. Φίλε Max, δεν του έγραψες και έκανε δύο ακόμη αναρτήσεις αναφερόμενος σε σένα. Σκέψου να του έγραφες κόλας!!! Γιαυτό λέμε δεν αξίζει να ασχολείσαι. 😎

  25. Αγαπητη μου/αγαπητε μου, (00:15), εάν δεν σου κάνει κοπο βρες μου σε παρακαλω στην παρούσα ανάρτηση ΕΝΑΝ (1) σχολιασμό ο οποίος να επιβεβαιωνει αυτό που παραπανω ανέφερες ως προς το ότι… “Καλά μου τα είπαν και οι άλλοι, αλλά και η Χαρα”! Έστω ΕΝΑΝ, αγαπητη μου/αγαπητέ μου, ΕΝΑΝ!! Εκτός και εάν αναφέρεσαι στον ίδιο σου τον εαυτό, που προφανως είναι και το πιθανότερο, οπόταν πάω πάσο… Πριν όμως απαντήσεις και γράψεις στον οποιοδήποτε το οτιδήποτε μάθε τουλάχιστον να κατανοεις σωστα αυτά τα οποια διαβάζεις!! Αγαπητη μου/αγαπητέ μου εσύ πρώτη/πρώτος και εντελώς απροκλητα “ηρξατον χειραν αδικον” με συνεχείς απαξιωτικούς, προσβλητικούς, όσο και μειωτικους χαρακτηρισμούς, στους οποίους εκ της θέσεως μου, αλλά και για λόγους αρχής απαξιω να στους ανταποδωσω. Όσο για την περίφημη αυτή φράση του Μακαριστού Χριστοδουλου, περί του “ψοφισματος της κατσίκας του γείτονα”, αναφερόταν αυτη μεν στον παραγωγικό όπως λες, πλην όμως είχε, έχει και θα εξακολουθεί να έχει μια μεταφορική, καθώς και ευρύτερα διδακτική ερμηνεία για τα διάφορα κόμπλεξ, την εμπάθεια, τις μικρότητες, και τις μνησικακίες ορισμενων απέναντι στους συνανθρώπους τους(και μην και εδω ξαναπαρεξηγηθεις πάλι, μιας και κανω μια γενικότερη αναφορά, δίχως να υποννοω συγκεκριμένα κάτι για εσενα). Τελειώνοντας, αγαπητη μου/αγαπητέ μου, περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία την… απαντηση σου, στο ερωτημα που σου έθεσα αρχικώς…!! Τ.Ζ.

  26. Τελικά ούτε το ανέκδοτο καταλαβαίνεις, ούτε τα σχόλια διαβάζεις, εκτός κι αν πιστεύεις πως μόνο ο άλλος γράφει κατεβατά και άσχετα με τη θεματολογία. Καλή ιδέα ίσως να ήταν να πας στην Καλαμάτα για μάζεμα ελιάς να χαλαρώσεις και από την τσιγγούνα πεθερά σου και από τη σύζυγό σου που σου κάνει το βίο αβίωτο, ενώ είσαι αθώα περιστερά. Σύ λέγεις.

  27. Δεν με αφήνει να το «κλείσω «ο δικηγόρος του Μαχ και θα αναγκαστώ να τον περάσω ένα χεράκι !!😂😂Εσυ Παοκακι μου μικρό δεν μπορείς να ομιλείς για τι μπαλιτσα παίζει ο θρύλος διότι τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε δει και μπαλιτσα και αποτελέσματα και μεγάλες νίκες από τον θρύλο που γελάνε οι άμπαλοι !!Αυτα για σένα γιατί θα με κόψει η Χαρουλα !Αφου το «άνοιξα «το θέμα να πω στον φίλο τον ΜΑΧ επίσης ότι ο Αντρεας ανήκει στην κατηγορία τον ολυμπιακών που έφευγαν από το Λουτρακι να πάνε στα Τρίκαλα να δουν τον Ολυμπιακό που ήταν τιμωρημένος !!Αυτη η κατηγορία ολυμπιακών σαν εμένα δεν θα δημιουργήσουν ποτε πρόβλημα στην ομάδα με την γκρίνια εγώ Ολυμπιακός θα είμαι παίζω δεν παίζω καλά περνώ δεν περνώ τίτλους Να με συχωρέσεις η Χαρουλα για την έκθεση αλλά ήταν απάντηση 2 σε 1 !Αντρικος

  28. 17:28. Αγαπητε μου/αγαπητη μου, ως προς την “ταμπακιέρα” όμως που σε ρωτησα κάτι, ουδέν!! Όχι πως δηλαδη ανέμενα και κάτι το διαφορετικό… Τέλος παντων και για να δεις πόσο φιλικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος ειμαι, οπότε μπορέσεις σε περιμένω Καλαμάτα, η και στην Αθήνα- η επιλογή δικη σου- προκειμένου να κεράσω καφεδακι, γλυκάκι, η και ο,τιδήποτε άλλο επιθυμεις! Ειλικρινά το λέω! Έτσι, (για να δανειστώ εδώ και μια οικια φραση του φίλου μας του Αντρέα) αφενός θα με γνωρισεις δια ζώσης, σχηματίζοντας αφετέρου και μια καλύτερη άποψη και γνώμη για το τι σο’ι’ άνθρωπος μπορεί να είμαι και πιθανόν μέσα σου να αναθεωρήσεις αυτά τα οποία τώρα λες… Εάν αυτο το θες, αγαπητέ μου/αγαπητη μου, φυσικά… Τ.Ζ.

  29. Επισης, Αγαπητέ μου/αγαπητη μου, στο 00:15 σχόλιο σου κατέληξες απευθυνόμενο σε εμένα με το “Δημοκρατία εσύ ορίζεις να γράφεις ο,τι θες, όπου θες”. Για να δεις πόσο πολύ διαλλακτικός, όσο και συμφυλιωτικος άνθρωπος είμαι δεν θα πολυδιαφωνησω ούτε εδψ μαζί σου, λέγοντας σου πως εν μέρη έχεις και ένα κάποιο δίκιο! Πρόσεξε όμως: Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι αποψεις μας, οι γνώμες μας, οι σκέψεις μας(όταν ασφαλως και βεβαίως αυτές δεν χαρακτηρίζονται από χυδαιότητες, πρόστυχες και λοιπές τινες βρισιες) θα πρέπει να εκφράζονται, όπως επίσης και να διατυπώνονται με έναν ανεμπόδιστο, αδεσμευτο

  30. Έχω δύο μέρες τώρα και γράφω κάτι να το ελαφρύνουμε λιγάκι το άρθρο και δεν περνάει το σχόλιο🤔λέω για το σχόλιο που έγραφα για τον Βόλο τον Μπεο και το πατίνι 🤔Δεν μπορεί το συγκεκριμενο σχόλιο να μην περνάει. Μπορεί να είναι λίγο άσχετο με το άρθρο αλλά στο άρθρο αυτό έχουμε πιάσει πολλά και διάφορα 🤔Πάντως όπου μπλέξει ο Ανδρέας και ο ΤΖ ανεβαίνουν και τα σχόλια 😜😜40 σχόλια και καμιά 10αρια κομμένα δικά μου σε άρθρο για ραλλυ ούτε ο Γκιωνης για το καζίνο η προαστιακό πιάνουν. Ας μου απαντήσει το μπλογκ αν κόβετε για κάποιο λόγο η απλώς δεν το έστειλα ώστε το ξαναγράφω. Αντρικος

  31. Επανερχομαι, διότι όπως και εσύ θα διαπιστωσες το αμέσως προηγουμενο σχόλιο που επιχείρησα μετά κοπων και βασανων να κανω μου έμεινε, για λόγους ανεξάρτητου θελήσεως, στη μεση και εντελώς “λειψο” και “κολοβό”!!! Αγαπητέ μου/αγαπητη μου, λοιπόν, σε αυτό το χθεσινο μεταμεσονυκτιο σχόλιο σου (00:15 π.μ.) και με την καταληκτικη φράση σου (“Δημοκρατία εσύ ορίζεις το να γράφεις ό,τι θες και όπου θες”?) μου απευθυνεις, δια μεσου ερωτήματος, το ιδιότυπο και ξεχωριστο αυτό “κατηγορώ σου”! Για να δεις όμως το πόσο πολυ συμβιβαστικος, συμφιλιωτικος, όσο και διαλλακτικός άνθρωπος είμαι, ούτε και σε αυτήν σου την αναφορα θα πολυδιαφωνησω!! Πρόσεξε, με μια διαφορά ομως, αγαπητέ μου/αγαπητη μου. Άυτο το οποιο πρεσβευεις και λεγεις τελεί υπό μιαν σημαντική αιρεση: Κατ’ εμε όλες περίπου οι απόψεις μας, οι γνώμες μας, οι σκέψεις μας κ.λπ (και όταν βεβαίως και ασφαλώς, αυτες δεν εμπεριέχουν χυδαιότητες, προστυχες, αμετροεπειες, προσωπικούς χαρακτηρισμους, “λεονταρισμους” συκοφαντιες, ανθρωποφαγίες και χαρακτήρες ύβρεων) θα πρέπει να εκφράζονται, να εκφερονται, καθώς και να διατυπωνονται σχεδον στο ο,τιδήποτε έχει να κάνει με έναν αυθορμητο, ανεμπόδιστο, αδεσμευτο και απολύτως ελεύθερο τροπο! Η έκφραση της κάθε μιας και του καθενός μας δεν επιτρεπεται με τίποτα και με καμία των δυναμεων ούτε να στεγανοποιηται, ούτε να εμποδίζεται, ούτε να περιορίζεται, ούτε να φαλκιδευεται και εν τέλει ούτε να εξοντωνεται και να αφανίζεται! Αυτή εξάλλου είναι και η πεμπτουσία της δημοκρατιας!! Πιστεύω να σε κάλυψα, αγαπητέ μου/αγαπητη μου!! Τ.Ζ.

  32. Ως προς τη δική μου, πρώτη, ταμπακιέρα για τις άσχετες αναρτήσεις σου με τα σταυροπόδια του Μητσοτάκη στην Εκκλησία, ούτε εσύ απάντησες. Τα πιο κάτω βαριέμαι να τα διαβάσω αγαπητέ, γιατί κουράζεις με τις μακροσκελείς αναρτήσεις σου. Έχω άλλα να ασχοληθώ. Εσύ γράφε πάντως. Απλά, εμένα δε με νοιάζει. Sorry.

  33. Χαρά, έχεις δίκιο και θα προσπαθησω όσο μπορώ αυτό που μου λες να το τηρήσω. Βλέπεις σε πολλές των περιπτώσεων αυτή μας η σκέψη, φλυαρεί και ξεφεύγει! Σου στελνω τους χαιρετισμούς μου, από το όμορφο Πόρτο Χέλι! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog