Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πόσοι νοσηλεύονται με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Κορίνθου

- Advertisement -

Από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν σήμερα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, 2.197 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 30 εντοπίστηκαν στην Κορινθία

Μέχρι και σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 161 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 9 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 10, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 24, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 28 (τα 4 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 25 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 65 (τα 3 στη ΜΕΘ).

 

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εγω να προσθεσω πως συμφωνα με την διοικητρια του νοσοκομειου Καλαματας η κλινικη covid του εν λογω αυτου νοσοκομειου ειναι σχεδιασμενη για μεχρι το πολυ, πολυ 45 νοσηλευομενους, ενω ηδη βρισκονται αυτη την στιγμη που μιλαμε… 65 και με αυξητικες, δυστυχως, τασεις και με πολλους δε μαλιστα απο αυτους τους δυσμοιρους ασθενεις και συνανθρωπους μας, λογω ασφαλως αυτης της προαναφερθησας ιδιαιτερως περιορισμενης χωρητικοτητας, να τους στελνουνε κακην, κακως στα γυρω νοσοκομεια, οπως αυτα της Σπαρτης, της Κυπαρισσιας και της Τριπολεως)… Και σαν να μην μας φτανουν ολα ετουτα εχουμε απο πανω και τον πρα’ι’μινιστερ, τον Μητσοτακη τον Κυριακο και πασης Ελλαδος, που μας λεει οτι “ειναι παρα μα πααρα πολλα και δεν χρειαζομαστε εδω στην Ελλαδιτσα τοοσα δημοσια νασοκομεια”…!!!!! Απλως, τα συμπερασματα δικα σας… Τ.Ζ.

  2. Ασφαλως και εχουν δικιο και επομενως θα συμφωνησω απολυτως με τους δυο προλαλησαντες αγαπητους φιλους σχολιαστες για αυτα που ειπαν. Ως προς αυτη την!περιβοητη πανδημια η πραγματικοτητα ειναι, νομιζω, ξεκαθαρη και μας λεει πως μεταξυ της περιπτωσεως του εμβολιασμου και αυτης του αντιεμβολιασμου, σαφως και προτιμοτερη και βεβαιως και με πολυ λιγοτερα ρισκα ειναι η πρωτη, μιας και που προς το παρον δεν διαφαινεται στον οριζοντα να υπαρχει μια τριτη εναλλακτικη λυση, η οδος… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog