Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αρχίζουν και πληθαίνουν τα κρούσματα απαράδεκτων στο Λουτράκι…

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τέτοια απαράδεκτη δημοτική αρχή που έχουμε φυσικό είναι να έχουμε και πολλούς απαράδεκτους πολίτες.
    Το σχόλιό μου παρακαλώ να γίνει παραδεκτό.

  2. οτι να ναι 12:16… που κολλαει η δημοτικη αρχη με τους απαραδεκτους πολιτες.. μαλλον το σχολιο σου ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν σκεφτεσαι ετσι..

  3. Την απαράδεκτη δημοτική αρχή την έβγαλαν τέτοιοι απαράδεκτοι πολίτες σαν κι αυτόν της φωτογραφίας που σκέφτονται μόνο την πάρτη τους.
    Συνεπώς ότι να ναι μάλλον το σχόλιο το δικό σου είναι, παρτάκια.

  4. καλα, παιζει να χεις παρκαρει μονος σου κ να χεις τραβηξει φωτογραφια, για να εκθεσεις τη δημοτικη αρχη.
    μια χαρα μαυρη διαφημιση κανεις.
    υπαμονη… 2,5 + 5 χρονακια ακομα.

    TaliBan

  5. Καλό θα είναι να βγάζετε στη φόρα ΟΛΟΥΣ τους απαράδεκτους και όχι επιλεκτικά. Σας έχω στείλει δύο φορές συγκεκριμένη φωτο με το τζιπ κάποιου που παρκάρει μονίμως στο πεζοδρόμιο και δίπλα το πάρκινγκ είναι άδειο αυτό γίνεται κοντά δυο μήνες. Το αγνοείτε συστηματικά

  6. Ρε ξεκολλατε λίγο όλοι σας με τις δημοτικές αρχές.. εντάξει υπομονή θα φύγει αυτή που είναι τώρα και θα βολευτείτε και οι υπόλοιποι αμάν πια!!! Όλοι να κοιτάτε την πάρτη σας!!! Δεν ψηφίζω εδώ και παλι καλα..δεν αξίζει κανένας την ψήφο.. έχετε καταντήσει αηδία με τα σχόλια σας.. Γελαει ο κόσμος

  7. 3:16 π.μ. εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
    Τουτέστιν επειδή το μυαλό το δικό σου είναι συνέχεια στο ψητό δεν πάει να πει ότι είναι και των άλλων στο ψητό.
    Το ότι δεν ψήφιζεις εδώ αυτομάτως σημαίνει ότι δεν είσαι από δω, και συνεπώς είναι φυσιολογικό να μη σε ενδιαφέρει το ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
    Άσε όμως όλους τους άλλους που νοιάζονται για αυτή την πόλη, να διατυπώνουν τη δημοκρατική τους άποψη και την κριτική τους κατά της δημοτικής αρχής που αποτελειώνει το Λουτρακι.
    Τώρα με ποιον ακριβώς γελάει ο κόσμος πότε πρόλαβες και ρωτήσεις 15.000-16000 δημότες που διαβάζουν λουτράκι μπλοκ και έβγαλες το συμπέρασμα πως γελάει με τα σχολια και όχι με εσένα και τη δημοτική αρχή, πολύ θα ήθελα να μου το εξηγήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog