Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ερχεται Σαββατοκύριακο ! Ώρα για….ΕΡΑΤΩ !!

- Advertisement -

Η λαϊκή ορχήστρα  “Μουσικά Δρώμενα” κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, στην ταβέρνα ΕΡΑΤΩ στο Λουτράκι..

Ο Μάρκος Ζωγράφος και η Φάνια Βαλιάκου στο τραγούδι. Ο Μένιος Πατουχέας στο μπουζούκι και ο Κώστας Καστρίτης στα πλήκτρα !

Ταβέρνα ΕΡΑΤΩ στο Λουτράκι, νόστιμα πιάτα, και λογικές τιμές !!

Τηλ κρατήσεων 2744 0 28114

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να κάνω κι εγώ μια αφιέρωση εξ αποστάσεως με την μελωδική φωνή της Φάνιας, αφιερώνω το τρελό φορτηγό του Πάριου. Ξέρει ο παραλήπτης. Κώστας Αγγελίδης

  2. Βρε Κώστα δεν το κανονίζουμε τώρα που έρχομαι να πάμε όλοι μαζί στην Ερατώ. Θα πούμε και στην Ελένη και στον Τάσο να έρθουν!καλύτερα να τα βρούμε πάρα να μαλώνουμε!και από τραγούδια για αφιέρωση άστο επάνω μου είμαι ειδικός.Αντε να σας αφιερωσω στην παρέα μας στο μπλοκ!"Μαύρος καπνός"του Παπαδάκη άμα το ξέρετε!!☆☆☆☆

  3. Πρέπει να το ξέρει.ο Παπαδάκης είχε μεγάλα σουξέ. "Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου"δεν καταλαβαίνω τίποτα "μαύρος καπνος και άλλα δεν τα θυμάμαι τώρα.ο "παραλήπτης"που λες ήταν τυχερός γιατί έζησε σε ωραίες εποχές και αυτό πρέπει να το λέμε!κάτι τρελές μείνανε φιλε μου Δευτέρα βράδυ θα έχω φτάσει στο Λουτράκι!☆☆☆☆.ΥΓ το θυμήθηκα το άσμα το μεγάλο του Παπαδάκη "Μια Δεκάρα"

  4. Εμείς μαλώνουμε βρε Αντρέα? Αν τις κουβέντες μας και το καλαμπούρι μας τα θεωρείς μαλώματα, τότε σκέψου πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε τις ερωτοαπαντήσεις μας με τον πρώην αφισοκολλητή της κλαδικάρας.

  5. Μαλώνουμε με τον άλλον εννοούσα.εμείς οι υπόλοιποι τις "παρεας"πάντα τα βρισκουμε!Καλημέρα σε όλους πάντως!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog