Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη (video)

- Advertisement -

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή follow up ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του Καλογεροπούλειου ιδρύματος, Πελοπίδας Μαυρόπουλος…

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα έχει μια σταθερή και ανοδική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας προσφέροντας ποικιλία δραστηριοτήτων που καλύπτουν όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών αλλά και σπουδαίες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Περισσότερα από 300 άτομα μάλιστα, όπως ειπώθηκε φοιτούν στα τμήματα του, με σημαντικότερο εξ’ αυτών το Καλογεροπούλειο Ωδείο!
Μέσα από τη συνέντευξη μάλιστα προέκυψε και είδηση: Η κα Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, θα επισκεφτεί την Κόρινθο την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεναγηθεί στο ίδρυμα και να παρακολουθήσει την παράσταση Πέτρος και Λύκος που τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας!

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στο βίντεο που ακολουθεί…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για την τόλμη,την όλη ιδέα και την υλοποίηση.
    Έχει γίνει ένα μικρό "Κέντρο Πολιτισμού" που έλειπε από την Κορινθία!
    Αν συνεχίσετε με την ίδια θέρμη θα γράψετε ιστορία στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού

  2. Μπράβο στους συντελεστές. Ποντάρουν ψηλά το υποστηρίζουν και δουλεύουν. Το Καλογεροπούλειο μπήκε στις καρδιές μας ευχαριστουμε τους ανθρώπους του.

  3. ΑΛΛΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΌΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΠΉΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.

  4. Η Κόρινθος είναι μπροστά.Ειναι άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια με τα πολιτιστικά .Ξέρω πως υπάρχουν πολλοί υψηλοί στόχοι .Τα παιδιά είναι ξετρελαμένα .Επιτέλους κάτι που δεν γίνεται για το κέρδος αλλά για το καλό των νέων και των παιδί ων .

  5. Όπως λέει και ο δημοσιογράφος το Καλογεροπούλειο εκπέμπει φως. Μέσα στα σκοτάδια που ζούμε είναι παρηγοριά. Έχω παρακολουθήσει πολύ ωραίες εκδηλώσεις εκεί.

  6. θα συμφωνίσω με τον/την 4.08. θαυμάσια ενέργεια του ΛΒ να προβάλει το συγκεκριμένο θέμα. Ειδήσεις δεν είναι μόνο η οικονομία και τα κουτσομπολιά, αλλά και ο πολιτισμός

  7. Καταντήσαμε να μιλάμε μόνο για την μαυρίλα, υπάρχει φως, είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν για το καλό των νέων παιδιών. Μπράβο στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, αν συνεχίσει έτσι θα βοηθήσει την κοινωνία.

  8. Αφού τον διώξαμε έφυγε η Κόρινθος καταλαβαίνει καλύτερα. Ποιος να τον κρατήσει είδατε την κατάντια τους στο καρναβάλι. Οι αντιδήμαρχοι μπουζουκοβιοι ο άνθρωπος είναι άλλης σχολής. Θα τρίβουμε τα μάτια μας.

  9. Μπράβο Λουτράκι μπλογκ. Βαρεθήκαμε τα κουτσομπολια οι άνθρωποι κάνουν έργο μακάρι να συνεχιστεί. Οι νεολαία έχουν ανάγκες όχι μόνο κινητά και καφέ.

  10. Γεια σου ρε Μαυρόπουλε μη φοβάσαι, όσο δουλεύεις αστούς να κουρεύονται.Ομως μη κάνεις και τον σπουδαίο ένας μουσικός είσαι δείξε τι μπορείς να κάνεις για να σκάσουν από το κακό τους οι Γκιωνηδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog