Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποίημα αναγνώστη μας: «Δεν παραδίνομαι»

- Advertisement -
Το παρακάτω ποίημα, έστειλε ο αναγνώστης μας, κ. Άνθιμος Ιωάννου με τίτλο «Δεν παραδίνομαι». Η συλλογή ποιημάτων του κ. Ιωάννου είναι πλούσια αφού 3.000 (!) ποιήματα είναι δικά του !
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ
Δεν ξέρω παραδίνομαι
να λέω
να κάθομαι σε μιά γωνιά
να κλαίω
έμαθα μόνο ν΄αγωνίζομαι
μονάχος
να δίνω μάχες στη ζωή
να είμαι βράχος
δεν ξέρω παραδίνομαι
να λέω
τα όνειρα που έκανα
να καίω
όλη η ζωή μου αδιάκοπος
αγώνας
γιατί έτσι πρέπει…αυτός
ειν΄ο κανόνας
πάντα μπροστά θα προχωρώ
θ΄ανοίγω δρόμους
γιατί ειμαι αντίθετος
σ΄όλους  τους νόμους
δεν ξέρω παραδίνομαι
να λέω
κόντρα στο κύμμα έμαθα
να πλέω
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον κύριο Άνθιμο για την ποιητική συλλογή 3000 ποιημάτων από ότι μας λέει το μπλογκ. Επίκαιρο το ποίημα του!! Τώρα και ο Αντρικος αν κάτσει κάτω κάνα ποίημα θα το γράψω. Τώρα για 3000 δεν βγαίνω μάνα μου. Πάντως 3000 σχόλια θα έχω γράψει στο μπλογκ, κομμένα και ξεκομμενα 😀😀περισσότερα είναι τα κομμένα πάντως ότι σας λέω 🙄Την καλησπέρα μου από την ηλιόλουστη αλλά παρά πολύ κρύα Ουαλία. Αυτός ο αεροδιαδρομος ο πολικός πως τον λένε οι επιστήμονες μας πέρασε ξοφαλτσα που λέμε. Αν το περάσει η Χαρά θα της γράψω ένα ποίημα για την Χαρά του μπλογκ 😜👍⭐Αντρικος Μαζευτητε θα απαγγειλω

  2. Μαζευτητε θα απαγειλω 🙄😀”Το χιόνι πέφτει συνεχώς, τα πάντα παγωμένα, και εγώ στιχάκια θα σας πω, από την ζωή βγαλμένα. Ελπίζω κάθε σπιτικό, να εχει ζεστό φαγάκι, κρασί και τσίπουρο αρκετο και αναμμένο τζάκι. Και όσοι δεν έχουν από αυτά και ζοριστουν λιγάκι,ας το φωνάξουν δυνατά Γ……. Μ…….!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog