Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για το «έμφραγμα» στην Αττική Οδό

- Advertisement -

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης μπαίνουν οι συνθήκες εγκλωβισμού εκατοντάδων οδηγών στην Αττική Οδό λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες για το «έμφραγμα» στην Αττική Οδό που έχει ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν για ώρες οδηγοί που καταγγέλλουν έλλειψη εκχιονιστικών και σχεδόν παντελή απουσία άλλων οχημάτων που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν. Στο πλαίσιο της έρευνας που θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ερευνηθεί τυχόν ποινικές ευθύνες για την διάπραξη του αδικήματος της διατάραξης ή παρακώλυσης συγκοινωνιών.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είχα αποφασίσει να κάνω απεργία σχολίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί μου κόβει σχόλια ή Χαρά 😜😜αλλά η επικαιρότητα τρέχει και πρέπει να είμαι εδώ 😀😀Λοιπόν έχουμε και λέμε. Αυτοί εκεί στην “Αττική οδός” που έχουν την ευθύνη του Motorway σε κάποιο σοβαρό κράτος θα τους είχαν δώσει ένα καλάμι ψαρέματος να πάνε για ψάρεμα στα Στραβά και στην Μηλοκοπη. Ρε εσείς ή τεχνολογία σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζεις μέχρι και την ώρα που θα γίνει ένα φυσικό φαινόμενο. Μας είχατε ζαλίσει με την Ελπίδα τόσες μέρες. Τι κάνατε ρε τώρα που ήρθε??Τι να πεις. Ο ένας θα ρίχνει την ευθύνη στον άλλο όπως γίνετε συνήθως. Να ευχηθούμε μην υπάρχουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο. Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog