Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΩΡΑ Λουτράκι: Τιτάνια προσπάθεια να καθαριστούν οι δρόμοι (φωτο-Video)

- Advertisement -

Μια τιτάνια προσπάθεια, γίνεται πραγματικά από το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, να καθαριστούν και να παραμείνουν ανοιχτές οι κεντρικές οδοί σε όλο το δήμο αλλά και όλες οι υπόλοιπες οδοί, που οδηγούν σε οικισμούς..

Παρά την ομορφιά και τη χαρά που μας έφερε η κακοκαιρία Ελπίς, στρώνοντας το χιόνι στην περιοχή μας, πράγμα ασυνήθιστο, ο Δήμος καταβάλλει τεράστια προσπάθεια και μπράβο του, αφού από νωρίς χθες, βρίσκονται όλοι επί ποδός για να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα που έφερε η κακοκαιρία.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν απεγκλωβιστεί τουλάχιστον 50 οχήματα, ένα λεωφορείο, ένα βυτιοφόρο και συνεχίζουν την προσπάθεια με τους καθαρισμούς και τις διανοίξεις των δρόμων.

Συνιστάται η μη άσκοπη μετακίνηση!

Σημειώνεται ότι αρκετές περιοχές έχουν πρόβλημα με το ρεύμα..Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, μέχρι σήμερα αργά το βράδυ, θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτές τις μέρες βλέπεις και ακούς ότι κουταμαρα μην πω τίποτα άλλο από πολλούς και διάφορους.Γενικα μιλάω και δεν αναφέρομαι στους φίλους του μπλογκ. Το λέω συνέχεια ότι το χιόνι από τα καιρικά φαινόμενα είναι το ποιο εύκολο να το αντιμετωπίσει και κυρίως να πάρεις τα μέτρα σου. Η βροχή, πλημμύρα, δεν αντιμετωπιζεται! Η ανεμοθύελλα τυφώνες κλπ το6ιδιο. Το χιόνι ξέρεις θα6χιονισει αύριο και περιμένεις με το κινητό να κάνεις σελφι🙄Να είχαν φροντίσει να ρίξουν αλάτι – άμμο όπως κάνουν στο εξωτερικό και άσε να ρίξει όσο χιόνι θέλει. Τώρα στους δρόμους και να το καθαρίσει η μπουλντόζα αυτό το λίγο που μένει θα γίνει πάγος. Το αλάτι δεν θα το άφηνε να παγώσει. Τώρα αυτούς εκεί στην Ελλάδα τους έχω ικανούς να ρίξουν αλάτι από πάνω. Προσοχή σε όλους τώρα αρχίζουν τα προβλήματα του χιόνια. Μια βροχή τώρα θα ήταν το καλύτερο αλλά και ο ήλιος θα βοηθήσει Αντρέας

    • Ενημερώσαμε αμέσως τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παντελέου, θα στείλει τώρα συνεργείο να δουν τι συμβαίνει. Επίσης το τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας του δημου είναι 2744360162, κος Μίλτος Παπαδημητρόπουλος.

  2. Εν αντιθέσει με την κεντρική κυβέρνηση, που συνεχώς ρίχνει το φταίξιμο σε όλους τους υπόλοιπους, ο Δήμος μας ήταν παρόν και μπράβο σε όλους.

  3. Μέσα στην πόλη είμαστε παιδιά και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Μόλις πας να πατήσεις το πόδι σου στο πεζοδρόμιο τρως τούμπα που είναι όλη δική σου!!!

  4. Να τα αφήσουν όλα στην πάντα οι κοσμογυρισμένοι στο Λουτράκι…και να πιάσουν το φτυάρι και να καθαρίσουν τα πεζοδρομία τους και τις εισόδους του σπιτιού τους…..!Όλο εξυπνάδες κάθε σπίτι -πολυκατοικία θα πρέπει να βάλουμε και έναν καθαριστή….??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog