Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Δηλώσεις δημάρχου Γιώργου Γκιώνη για την κακοκαιρία

- Advertisement -

Σε επικοινωνία που είχαμε με το δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί, κυρίως στους δρόμους, μέχρι αυτή την ώρα, ο κ. Γκιώνης δήλωσε:

«Είναι μια ώρα ευθύνης. Είναι ώρα δουλειάς και αντιμετώπισης των καιρικών φαινομένων που έπληξαν και το δήμο μας.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι σε όλο το δήμο μας είναι ανοιχτοί. Πολλοί μικρότεροι δρόμοι επίσης καθαρίστηκαν, ειδικά όπου υπάρχουν κάτοικοι. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας που αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα. Πήγαμε φάρμακα και ότι μας ζητήθηκε σε ανθρώπους που δεν μπορούσαν να έχουν από αλλού βοήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αντιδημάρχους που από χθες είναι άυπνοι, τρέχοντας παντού, σε όλες τις περιοχές για να εντοπίσουν και να λύσουν τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία. Να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Να ευχαριστήσω και όλους τους εργαζόμενους και όλους τους συνεργάτες που συνδραμουν και αυτοί με τον καλύτερο τρόπο, με υπευθυνότητα, με αγάπη για το συνάνθρωπο, με αγάπη για τον τόπο.

Πραγματικά έχουμε κάνει όλοι, μια τεράστια προσπάθεια, δεδομένου ότι ο δήμος μας δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια φαινόμενα.

Είναι ακόμα νωρίς, δεν έχει τελειώσει ούτε η προσπάθεια που καταβάλλουμε, ούτε η κακοκαιρία. Στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός.

Να παρακαλέσω με την ευκαιρία, μέσω εσάς, τους συμπολίτες μας, να προσέχουν πολύ. Οχι στις άσκοπες μετακινήσεις.»

 

Υπενθυμίζεται ότι το τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου είναι 2744360162, κος Μίλτος Παπαδημητρόπουλος

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog