Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αγιος Γεώργιος Κoρίνθου:Ξεκίνησαν οι εγγραφές

- Advertisement -

Ξεκίνησαν οι εγραφές στην Ακαδημία μας για τη νεα σεζόν….

Με τον πήχη των προσδοκιών να είναι ακόμα ποιο ψιλός σε σχέση με την περσινή χρονιά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των τμημάτων υποδομής του Πας Αγίου Γεωργίου για τη σεζόν 2017/2018

οι εγραφές ήδη ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά από τις 19:00 εως 21:00 στα γραφεία του καινούργιου mini soccer μας και αφορούν ηλικίες απο 2002 εως 2012.


Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ 27410-72892 και 6906574373.

Στόχος τις Ακαδημίας μας είναι η διασκέδαση η άθληση η διατήρηση η βελτίωση και η πρόοδος των παιδιών μας μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πιστεύουμε ότι θα καλλιεργήσουμε από πολύ νωρίς τις αρχές του <<ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>> στους αθλητές μας.

Θα το καταφέρουμε με την ανάπτυξη την ομαδικότητα τον σεβασμό την πειθαρχεία την επιμομή και την άριστη συνεργασία αθλητών γονέων και προπονητών.

Η λειτουργία των τμημάτων υποδομών παρέχει σωστή εκπαίδευση καθοδήγηση και προπόνηση με σκοπό την δια βίου άθληση τη συμμετοχή και την ολοκληρωμένη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Προσπαθούμε να αναπτύξουμε μέσα από το άθλημα που επέλεξαν τα ίδια τα παιδιά και το αγαπούν,αθλητές με προσωπικότητα και αρετές με την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος.

Ηομάδα μας στηρίζεται στις ακαδημίες τις και το αποδεικνύει με την πρέπουσα προσοχή που δίνεται από όλους ώστε η λειτουργία τις να είναι οργανωμένη πάνω σε σωστές βάσεις.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog