Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το Σάββατο ο αγώνας της χρονιάς για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου

- Advertisement -

Αγαπητοί μας φίλαθλοι …

η ομάδα μπάσκετ του «Ποσειδώνα» δίνει τον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο τον «Ολυμπιονίκη» και στόχο τη νίκη και την εξασφάλιση της παραμονής της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΪΟΥ 2012

ΩΡΑ 17:00

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο μόνο στα παιδιά από το Λουτράκι. Για τους υπόλοιπους…δε μας καίγεται καρφί. Χειροκρότημα μόνο στα παιδιά από το Λουτράκι.Μόνο η αγωνιστικότητα των παιδιών από το Λουτράκι έχει σώσει την ομάδα μας. Οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρουν.

  2. Καλη επιτυχια στον Ποσειδωνα και με το καλο και παλι στη Γ΄ Εθνικη!

    Γιωργος Χ. Σταμου
    πρωην Γ.Γ. Α.Σ. ΤΗΡΩΝ

  3. 3:17 Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΑΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

  4. Το Λουτράκι είναι η Άρια φυλή 3:17; Αν έρθει ο Lebron James στην ομάδα δεν θα τον χειροκροτήσεις; Δεν θα πας να του ζητήσεις αυτόγραφο; Συνέλθετε λίγο ρε παιδιά, μη λέτε ο,τι να ναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog