Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

O Γιώργος Πέτρου για σχόλιο που έγινε

- Advertisement -

Ο συμπατριώτης μας έγκυρος νομικός απαντά σε σχόλιο που έγινε εδώ
Κύριοι Διαχειρισταί του Ιστολογίου,επιτρέψατέ μου να αποκαταστήσω την αλήθεια ¨για να ακουσθούν όλα και να λέγονται όλα¨στον πικρόχολο σχολιασμό του αγνώστου…

Οι όποιες γνωμοδοτήσεις μου ήσαν πάντοτε κατόπιν εντολών και αποφάσεων του Δ.Σ. της εταρείας και αφορούσαν νομικά θέματα και όχι επί παντός επιστητού όπως ψευδώς ισχυρίζεται.Επί πλέον στις νόμιμες και επιβαλλόμενες από το Δ.Σ. Γνωμοδοτήσεις μου εξέφραζα την νομική μου άποψη και μόνον και σε καμμία περίπτωση δεν ήσαν κατευθυνόμενς.Ο δήθεν γνώστης ομιλεί περί δήθεν ¨πλατφόρμας για δίωξη υπαλλήλων¨ μπορεί να μας είπει σε ποία περίπτωση Γνωμοδότησή μου αφορούσε υπαλλήλους της Δ.Α.Ε.Τ.-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ να διωχθούν υπάλληλοι; Επίσης να δηλώσω σε αυτόν τον κύριο, ότι κανένας έρωτας δεν υπήρχε με την δημοτική αρχή Λογοθέτη αντιθέτως υπήρχε εξ αρχής η δυσαρέσκεια, αντιπάθεια και απαξίωση και το μόνο που ήθελαν ήταν να ενημερωθούν από εμένα για όλα τα θέματα και να τους τροποποιήσω, όπως και έκανα τον Κανονισμό Υπηρεσιών της εταιρείας και να προσθέσω αντί για ένα νομικό σύμβουλο, τέσσερεις (4) που μέσα στο Δ.Σ. μου ζήτησε ο Πρόεδρος μήπως μπορούσαν να είναι πέντε (5) όπως και έγινε και δύο(2) οικονομικοί σύμβουλοι.Προσλαμβάνοντας μετά τρείς (3) Δικηγόρους με μισθούς 5.000 ,5.000 και 15.000 ευρώ και οικονομικό σύμβουλο(αχυράνθρωπο) με 10.000 ευρώ χωρίς τον Φ.Π.Α.Εγώ είχα προτείνει αυτή η απόφαση να ακυρωθή και στο Δ.Σ. της 21.6.2011 αναγκάσθηκα να καταθέσω 20σέλιδη Γνωμοδότηση που έλεγα γραπτώς πλέον,όσα έλεγα και προφορικά ,ότι οι όποιες προσλήψεις συμβούλων, καθόσον η εταιρεία ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ,ως Δημοτική Ανώνυμη εταιρεία πρέπει να γίνονται με τον νόμο 2190/94 (νόμος Πεπονή περί Α.Σ.Ε.Π. τροποποιηθείς με τον Ν.2527/2007.
Και επειδή κύριε άγνωστε γνώστη αυτή η Γνωμοδότηση χάλασε τα σχέδια σε κάποιους και αφού ήρθε και η υπ΄αριθμ. 24/24.6.2011 Απόφαση – Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου που έλεγε για τις προσλήψεις περί υποχρέωσης διενεργείας διαγωνισμών με διαφάνεια και δημοσιότητα με τον νόμο 1649/86 τότε η Διοίκηση του κ.Λογοθέτη αναγκάσθηκε να υποχωρήσει ατάκτως και να ανακαλέσει τις υπ΄αριθμ. 43 και 44 απόφασεις της, τις οποίες είχε αναρτήσει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ .
Κατόπιν αυτού με απέπεμψεαν από την εταιρεία.Και μάθε, ότι εγώ πληρωνόμουν από την Κοινοπραξία και μόνον και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την εταιρεία αντιθέτως στις 27.7.2010 επέτυχα να εισπραχθή το ποσό των 244.268 ευρώ που είχε δοθή από το 2001 ως προκαταβολή για τον παραλιακό πεζόδρομο. Τώρα κύριε άγνωστε που στην θέση μου έχει επιβάλλει ο Δήμαρχος τον Κουμπάρο του Δικηγόρο εκ Κορίνθου χωρίς καμμία απόφαση του Δ.Σ. όπως υπήρχε με εμένα και ο εν λόγω πληρώνεται και από την Κοινοπραξία με μηνιαίο μισθό 5.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α, παρότι δεν υπάρχει καμμία απόφαση Δ.Σ. και ο συγκεκριμμένος Δικηγόρος παρίσταται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. χωρίς να νομιμοποιείται σ΄αυτό είναι νόμιμο;Aυτή λοιπόν είναι η αλήθεια κύριε άγνωστε και εγώ δεν φοβήθηκα να πώ την άποψή μου για τις παράνομες προσλήψεις των 45.000 ευρώ περίπου γνωρίζοντας ότι αυτό θα δώσει την αφορμή που περίμενε ο φίλος μου Δήμαρχος και άλλοτε πελάτης μου για να με αποπέμψει όπως και έκανε με την βοήθεια των συμβούλων του,αλλά με την αποχή του κ.Παύλου και του Αντιδημάρχου του κ. Γλυκοφρύδη και τις αρνητικές ψήφους των κκ.Γκιώνη και Πετρίτση.Όσο για τα νύχια αγαπητέ να σου είπω ότι ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ, αυτά τα λίγα για επανόρθωση της αλήθειας και να είσθε προσεκτικοί. Ευχαριστώ

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μας πει ο λαλίστατος,αλλά κατά τάλλα συμπαθητικός κ.Πέτρου μέχρι και ποιό μήνα του 2011 πήρε το ποσό των 5000 ΕΥΡΩ από την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ,όπου ως γνωστό το 16 της εκατό καταβάλλει η Εταιρεία[πρωην ΔΑΕΤ],ήτοι 800 ΕΥΡΩ ;;;

  2. επισης να μας πει ο κος Πετρου αν εκανε εγγραφη εισηγηση για την αποπομπη της πρωην διευθυντριας του συνεδριακου κεντρου και αν με βαση αυτη την εισηγηση εστω και πριν την ελευση του σημερινου προεδρου στην λουτρακι αε, απολυθηκε η εν λογω υπαλληλος απο την Λουτρακι αε χωρις αποζημιωση και μαλιστα και με υποβολη μηνυσης εναντιον της μετα απο προτροπη του κου δικηγορου που τωρα κανει τον ανηξερο! κατα τα αλλα δεν στραφηκαν οι γνμοδοτησεις του εναντιον υπαλληλων οπως αναφερει στην εν λογω απαντηση του … ολα στο φως κε δικηγορε! υπαρχουν τα γραπτα σου!

  3. Αγαπητέ γνωστέ ¨άγνωστε¨ επειδή προτιμώ να είμαι αντιπαθής σε αυτούς που τους ενοχλεί η αλήθεια και επειδή σου επιβάλουν να λές κάποια πράγματα μισά, πλήν όμως έτσι εκτίθενται,άς τους υπενθυμίσω λοιπόν μερικά:
    Επειδή το ενδιαφέρον τους για τα 800 ευρώ της αναλογίας μας στην Κοινοπραξία είναι υποκριτικό και έωλο και θα ήθελα να μου απαντήσουν τα 24.600 !!! ευρώ που εισέπραξε ο Κονομόδης τον Δεκέμβριο 2011 αναδρομικά για τον Σεπτέμβριο 2011 και μετέπειτα με ποία απόφαση του Δ.Σ. τα εισέπραξε;όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος είχε Δηλώσει στις 27.6.2011 στην Γενική Συνέλευση, ότι θα ανατίθεντο καθ΄υπόθεση οι όποιες νομικές υποθέσεις της εταιρείας σε διαφόρους Δικηγόρους και αυτό μετά από διαδικασίες δημοσιότητος.Παρά ταύτα ο εν λόγω κουμπάρος Δικηγόρος πέραν από την μηνιαία παράνομη αμοιβή των 6.150 ευρώ από την Κοινοπραξία, καθόσον δεν υπάρχει καμμία απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, εν τούτοις πληρώνεται και από την ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. επί πλέον και για όσες υποθέσεις αναθέτουν σ΄αυτόν ή το γραφείο του(αλήθεια Δικηγόροι άλλοι εκτός εμού δεν υπάρχουν στο Λουτράκι; έτσι τιμά ο Δήμαρχος τους συμπατριώτες του επιστήμονες;) καταβάλοντας σημαντικά ποσά,όλως παρατύπως και χωρίς να υπάρχει Κανονισμός Διαχείρισης.
    Ήτοι όταν στις 15.7.2011 βάλατε από το παράθυρο τον Δικηγόρο σας του αναθέσατε βελτίωση του Κανονισμού Διαχείρισης με ποσό αμοιβής 2.000 ευρώ,που τον είχα ήδη πρωτοκολλημένο με αριθμ. 219/25.5.2001 και δεν θελήσατε τότε περιέργως πώς να τον συζητήσετε και να τον ψηφίσετε.Εν τούτοις τον Κανονισμό αυτό φέρατε προς ψήφιση μόλις προ ημερών με ασήμαντες και επουσιώδεις προσθήκες(αμοιβές Δικηγόρων).Επίσης αποφασίσατε να καταβάλλετε 8.000 ευρώ για τον Κανονισμό Διαχείρισης της Κοινοπραξίας(;).
    Επίσης αποφασίσατε να καταβάλετε 1.500 ευρώ για άσκηση Ασφαλιστικών μέτρων.Άλλα 1.500 ευρώ για σύνταξη εξωδίκου.Επίσης όπως δηλώσατε άλλα 25.000 ευρώ για σύνταξη αγωγών κατά της ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ και ποίος οίδε τί άλλο.
    Μπορείτε να εξηγήσετε με ποία απόφαση Δ.Σ. παραιτηθήκατε της από 20.3.2008 αγωγής που είχα επαναφέρει με Αίτηση Κλήση και θα συζητείτο στις 28.9.2011 με προφανή τον κίνδυνο απωλείας των τόκων;
    Μπορείτε να μας απαντήσετε(έχω έννομο συμφέρον ως δημότης) με ποία απόφαση παραιτηθήκατε του Δ.Σ. και με ποίου νομικού ή νομικών συμβουλές πράξατε τούτο;
    ΝΑ σας υπενθυμίσω κύριε γνωστέ ¨άγνωστε¨ ότι με την υπ΄αριθμ. 592/23.8.2011 Απάντησή μου Δήλωσή μου στο Δ.Σ. της εταιρείας δήλωσα, ότι η απόφασή σας να Καταγγείλετε την σύμβασή μου είναι ΑΚΥΡΗ παράτυπη και καταχρηστική Κατήγγειλα αυτήν και ως παράνομη μου οφείλονται μισθοί υπερημερίας.
    Όσον για την απορία σας να σας υπενθυμίσω ότι έχω πληρωθή νομίμως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 και μου υπολοίπονται και άλλα λόγω υπερημερίας της Άκυρης Καταγγελίας σας.Έτσι λοιπόν να αναζητήσετε αλλού τις όποιες παρανομίες καταβολής αμοιβών στο πολλαπλάσιο και όχι σε εμένα που έχω προσφέρει στον Δήμο από την δεκαετία του 1980 και σε πολλές υποθέσεις δεν έχω πληρωθεί ακόμη.

  4. Ανώνυμε 5:05 Γνωρίζεις ότι η πρώην Διευθύντρια του Συνεδριακού Κέντρου στις 19.11.2010 ημέρα Παρασκεύη και ενώ στις 21.11.2010 θα άρχιζαν οι θετρικές παιδικές παραστάσεις συνέταξε Αναφορά με τον λογότυπο της εταιρείας και με αριθμό εσωτερικού πρωτοκόλλου απηύθυνε αυτήν σε 14 αποδέκτες (δημόσιες υπηρεσίες ,Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.α.) ισχυριζόμενη επαπειλούμενο άμεσο κίνδυνο για την υγεία των προσερχομένων στο Συνεδριακό κέντρο με αποτέλεσμα πολλές κρατήσεις να ακυρωθούν.Έτσι μετά απ΄αυτό και ενώ η ιδία σύμφωνα με στοιχεία του Λογιστηρίου είχε εισπράξει από το 2007 -2010 για πραγματοποιηθείσες υπερωρίες στο Συνεδριακό ποσό συνολικό μετά των εργοδοτικών εισφορών 31.029,97 ευρώ, που κατά τα άλλα ήτο επικίνδυνο για την ασφάλεια και λειτουργικότητα λόγω ελλείψεως αδείας λειτουργίας, το Δ.Σ. της εταιρείας με ομόφωνη απόφασή του απεφάσισε να καταγγελθή η σύμβασή της και επειδή της υπεβλήθη και μήνυση για αδίκημα εναντίον της εταιρείας δεν της κατεβλήθη αποζημίωση όπως ορίζει ο νόμος.
    Συνεπώς οι ισχυρισμοί περί του ότι εγώ την απέλυσα δεν στέκουν στην λογική, καθόσον αυτό είναι θέμα αρμοδιότητος του Δ.Σ. και οι Νομικοί απλώς όταν ερωτώνται σε νομικά θέματα εκφράζουν την νομική τους άποψη,όπως οφείλου να το πράξουν, ασχέτως εάν αυτό ενοχλεί κάποιους.Και εν προκειμένω την εν λόγω κυρία εγώ ούτε κάν την εγνώριζα.Και να ερωτήσω εν προκειμένω γιατί η Διοίκηση της εταιρείας βιάσθηκε να ξαναπροσλάβει την πρώην διευθύντρια αφού η αγωγή της για ακύρωση της Καταγγελίας θα συζητείτο στις 19.10.2011 και γιατί δεν περίμενε να αποφανθή η Πολιτική και Ποινική Δικαιοσύνη και κατόπιν να εφάρμοζε τις όποιες αποφάσεις; αφού η Καταγγελία εναντίον της είχε γίνει από την προηγούμενη Διοίκηση με ομόφωνη απόφαση ,που σε καμμία περίπτωση ο κάθε Νομικός Σύμβουλος στην εκτέλεση των καθηκόντων του και μετά από εντολή του Δ.Σ. είναι υποχρεωμένος να Γνωμοδοτεί και δεν έχει καμμία ευθύνη για τις όποιες αποφάσεις του Δ.Σ. Για αυτό λοιπόν καλό είναι κυρία -κύριε άγνωστη-ε να μην συγχέεις ανόμοια πράγματα και να ξέρεις, ότι εγώ ποτέ δεν κάνω τον ανήξερο και όσον αφορά στο όλα το φώς εγώ ήμουν αυτός που με την από 4.5.2011 Γνωμοδότησή μου,ερωτηθείς Εισηγήθηκα όλες οι πράξεις και αποφάσεις της εταιρείας να αναρτώνται σύμφωνα με τον νόμο 3861/2010 που θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθή ότι επειδή είναι ανώνυμη εταιρεία δεν δικαιούμεθα προς τούτο.Πλήν όμως είναι Δημοτική Ανώνυμη εταιρεία που διαχειρίζεται δημοτικό χρήμα και ανήκει στον ευρύτερο τομέα του Δημοσίου.Όσον αφορά τα γραπτά μου είμαι υπερήφανος για αυτά και δεν επιτρέπω σε κάποιον μη νομικό να τα κρίνει, διότι θεωρεί λανθασμένα, ότι πιθανόν τον έβλαψαν . Έλεγαν δε ότι ¨Φίλος μεν Πλάτων Φιλτάτη δε η αλήθεια¨.

  5. Αυτά που λές οτι 'εκανες με την διοίκηση Λογοθέτη γιατί δεν τα έκανες επι Γκιώνη; Αλλιώς ενεργούσες φίλε και μόλις είδες οτι θα σε στέλναν την γύρισες τη δουλειά και τό παιζες νομοταγής…εκανες κολωτουμπίτσες κάμποσες και εσύ..

  6. Φίλε 6.01 γιατί σου κάνει εντύπωση? Είναι γνωστό πια ότι εδώ γράφει και ο αντι πρόεδρος λέγε με μικρό κρυφτό και είναι λογικό ότι ξέρει και έχει ασυλία

  7. υπαρχει νομικη γνωμοδοτηση του κου πετρου επισημα κατατεθημενη στο επισημο πρωτοκολλο της λουτρακι αε που να επισημαινει οτι οι οροι του δανειου των 7 εκ. ευρω που ελαβε η εν λογω εταιρεια απο την εθνικη τραπεζα, ειχε ορους επιζημιους καινκαταστροφικους για την εταιρεια και τον δημο γενικοτερα? μπορει να μας απαντησει σε αυτο ο κος δικηγορος? μολις ομως βγηκε ο λογοθετης και εθεσε το θεμα στο δς της λουτρακι αε, ο κος πετρου πρωτος εσπευσε να κρεμασει τον γκιωνη λεγοντας στον λογοθετη οτι του τα ειχε πει εγγραφως να μην προβει στην υπογραφη της ενλογω δανειακης συμβασης…. αν δεν ειναι αυτο κωλοτουμπα πιο ειναι κε πετρου? μπορειτε λοιπον να παρουσιασετε αυτη σας τη νομικη γνωμοδοτηση με επισημο πρωτοκολλο της λουτρακι αε επι αυτης σε ημερομηνια πριν την υπογραφη της δανειακης συμβασης? γιατι μετα χριστον προφητες υπηρξαν πολλοι και ενας απο αυτους και εσεις! ενας πρωην δημοτικος συμβουλος…

  8. Κύριε πρώην Δημοτικέ Σύμβουλε εφόσον υπήρξατε δημόσιος άνδρας και ζητάτε να σας παρουσιάσω την γνωμοδότησή μου θα πρέπει να έχετε το θάρρος,την λεβεντιά και το αντριλίκι και να μου την ζητήσετε επώνυμα.Παρά ταύτα να απαντήσω σε εσάς και τον Ανώνυμο 9:37, ότι εγώ προσελήφθην στην Δ.A.E.T. με την υπ΄αριθμ. 86/8-18.4.2008 απόφαση του Δ.Σ. όπως και ο προηγούμενος νομικός σύμβουλος κ.Γιάννης Στάμου.θα μπορούσατε να μας εξηγήσετε σήμερα ο Δικηγόρος σας, που αμείβεται τόσον από την Κοινοπραξία μηνιαίως από Σεπτέμβριο 2011 ,όσο και από την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. με απ΄ευθείας αναθέσεις αρκετών χιλιάδων ευρώ, αυτός ο νομικός κουμπάρος με ποίες αποφάσεις έχει διορισθή και πώς νομιμοποιείται να εισπράττει αμοιβές; να σας ενημερώσω λοιπόν κύριε πρώην Δημοτικέ Σύμβουλε και θα παρακαλούσα να μου στείλεις το e-mail σου για να σου αποστείλω και να μελετήσεις το από 16.4.2008 έγγραφό μου προς τον κ.Γκιώνη σχετικά με τα σχόλιά μου και τις επισημάνσεις μου για την σύμβαση με την Ε.Τ.Ε.(η οποία υπεγράφη στις 21.10.2008) το οποίο έγγραφό μου το υπέβαλα, όταν δεν ήμουν ακόμη νομικός σύμβουλος της Δ.Α.Ε.Τ. Ο Λογοθέτης όμως ποτέ δεν έφερε το θέμα αυτό στο Δ.Σ. και καμμία κωλοτούμπα δεν έγινε από εμένα,άν και αντιφάσκεις και λές(ομολογείς), ότι τα είχα πεί εγγράφως στον κ.Γκιώνη(που είναι λοιπόν το κρέμασμα).Ο δε κ.Λογοθέτης ήταν σίγουρος, ότι εγώ είχα πεί άλλα με το έγγραφό μου και ήταν έτοιμος να με καρατομήσει από τον Ιανουάριο του 2011, όταν όμως είδε το έγγραφό μου,όπως και άλλοι συνεργάτες του, τότε ανέβαλε τη κατατόμησή μου και περίμενε άλλη αφορμή. Ζήτα σε παρακαλώ από τον Λογοθέτη ή τον Κακαβά αυτό το έγγραφο, εάν δεν θέλεις να σου το στείλω εγώ.Ετσι λοιπόν εγώ δεν είμαι μετά Χριστόν προφήτης, αλλά Προμηθέας και όχι Επιμηθέας,όσο για τις κωλοτούμπες να τις αναζητήσεις εκεί που γνωρίζεις,ίσως δεν είναι τυχαίο, ότι είσαι ΠΡΩΗΝ Δημοτικός Σύμβουλος.Εάν θέλεις δε να μάθεις για αυτή καθ΄αυτή τη σύμβαση μάθε,ότι εξασφαλίσθηκε το μικρότερο επιτόκιο 0,45 στην αγορά και δεν τέθηκαν εμπράγματες ασφάλειες στα ακίνητα της Δ.Α.Ε.Τ. παρά μόνο ενέχυρο, όταν το δάνειο ήταν 7.000.000 ευρώ και το μέρισμά μας από την Κοινοπραξία ήτο 8-9.000.0000 ευρώ ετησίως, άλλο το ότι επήλθε εκ των υστέρων δραματική μείωση του τζίρου λόγω γενικής οικονομικής κατάστασης.
    Αγαπητέ Ανώνυμε 9:42 εγώ καμμία κωλοτουμπίτσα δεν έκανα και το ότι θα με ¨έστελνε¨ ο Δήμαρχός σου το ήξερα από την πρώτη στιγμή γιατί γενικά δεν θέλει συνεργάτες συνδημότες, όπως το απέδειξε με την Προκήρυξη στον Δήμο που ζήταγε Δικηγόρο Αθηνών!!! για τον Δήμο και τον έκραξαν ο Λόης και ο Δοσσαράς, που μίλησε για ψευτοηθικές. Η δε νομιμότητα του Δημάρχου σου ξεχειλίζει σε όλες τις εκφάνσεις της, από τις επιταγές Παλαιολόγου μέχρι ετσιθελικού διορισμού του κουμπάρου Δικηγόρου εκ Κορίνθου από το παράθυρο και τις Πραξικοπηματικές παραιτήσεις των 3 συμβούλων από το Διαχειριστικό Συμβούλιο,την αποστολή εξωδίκου,την παραίτηση από την αγωγή της 20.3.2008, χωρίς καμμία απόφαση του Δ.Σ. ¨Λουδοβίκεια συμπεριφορά ¨ Το κράτος είμαι εγώ¨.
    Μάθε λοιπόν κύριε Άγνωστε ότι εγώ και επί Γκιώνη τα ίδια έλεγα και με επίσημες Γνωμοδοτήσεις, όπως μία απ΄αυτές για τις Δωροεπιταγές των υπαλλήλων τον Απρίλιο του 2008 μόλις είχα προσληφθή νομίμως στην Δ.Α.Ε.Τ. και ήμουν κάθετα αντίθετος και μετά και τις καταψηφίσεις των Θυμή,Δρίτσα και Παπαθεοδώρου,που συντάχθηκαν με την Γνωμοδότησή μου, δημιουργήθηκε ρήξη και παραιτήσεις.Εγώ κύριε ανώνυμε παρότι μόλις είχα πρωτοπάει στην εταιρεία είπα ευθαρσώς την γνώμη μου, όπως πάντα την λέω για αυτό λοιπόν τις κωλοτουμπίτσες σου να τις απευθύνεις αλλού.

  9. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά άδικο για τον κύριο Πέτρου να απαντάει επωνύμως σε ανώνυμα σχόλια. Κάνω πρόταση στον ίδιο εφ' όσον το επιθυμεί να μην ξαναδημοσιευτεί στις αναρτήσεις που τον αφορούν κανένα ανώνυμο σχόλιο. Ας έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, όπως ο κύριος Πέτρου.

    alex

  10. Alex,συμφωνώ μαζί σου απόλυτα…ο μόνος λόγος που αναρτώ τα συγκεκριμένα σχόλια ,είναι επειδή είδα ότι απάντησε ο ίδιος ο κύριος Πέτρου και δεν είναι υβριστικά…αν επικοινωνήσει μαζί μας και το ζητήσει,εγώ προσωπικά,πολύ ευχαρίστως να το κάνω,γιατί έτσι κι αλλιώς,δεν θεωρώ ότι προσφέρουν κάτι,εκτός από προσωπική κόντρα…

  11. Alex σωστή η επισήμανσή σου και θα επιθυμούσα πλέον να μην φιλοξενείτε σχόλια Ανωνύμων,που με αφορούν, διότι απέδειξα περίτρανα, ότι όλοι αυτοί εάν δεν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι κοινοί συκοφάντες και τους άφησα επί τούτου να διαπιστώσω μέχρι που μπορούν να φθάσουν ,αλλά ήμουν υποχρεωμένος να απαντήσω έστω και σε αυτούς τους Ανώνυμους – Γνωστούς μου για να τους αποκαλύψω.
    Πλέον όμως εάν συνεχίσουν γενικά τις αισχρές συκοφαντίες τους, καθόσον γνωρίζουν, ότι όσα ισχυρίζονται και διαδίδουν είναι ψευδή και να μην επιμείνουν άλλο, διότι όπως γνωρίζεις μου είναι πολύ εύκολο να τους αποκαλύψω και τυπικά πλέον και τότε μοιραία θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες αυτοί και οι ηθικοί αυτουργοί.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  12. κατ'όπιν αιτήσεως του κυρίου Πέτρου,λοιπόν,όσα σχόλια θα αναφέρονται στο πρόσωπο του ή θα τον "φωτογραφίζουν",δεν θα δημοσιεύονται..μην μπείτε στον κόπο να γράψετε,δεν θα τα δείτε αναρτημένα,εκτός κι αν είναι επώνυμα…

  13. Εύγε Άλεξ και MiFi….και για να παραφράσω λίγο…"θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία..υλόγου στα blogs".
    Η αρετή υπάρχει σε πολλούς. Η τόλμη να καταθέσεις επώνυμα την άποψη σου λείπει.
    Tο έχω πει πολλάκις ότι μερικές φορές οι επώνυμοι που καταθέτουν την άποψη τους βάλλονται ανελέητα από κατευθυνόμενους ανώνυμους και παπαγαλάγια με σκοπό τον αποπροσανατολισμό (πετάμε κάτι για το πρόσωπο ή για ένα θέμα που ενδεχομένως έκανε λάθος, και μετά γράφουμε 2-3 "ανώνυμα" σχόλια για να το στηρίξουμε). Άποψη μου είναι ότι μερικές φορές πρέπει να "προστατεύονται", αν θέλουμε να λένε επίσημα και επώνυμα την άποψη τους.
    Ας βγει μετά ο άλλο και ας τα χώσει (όχι κατάρες παιδιά γιατί κρατάμε και τιμόνι) επώνυμα ή θεσμικά. Δεκτό και θεμιτό.
    Ειδάλλως θα φτάσουμε στο σημείο να λέμε όλοι την άποψη μας ανώνυμα, και όποιος έχει περισσότερο χρόνο ή περισσότερους κολλητούς για να γράψουν προσθετικά σχόλια, περνάει την άποψη του, καταργώντας έτσι την αλήθεια (τουλάχιστον έτσι όπως την πιστεύει ή την θεωρεί αυτός που την καταθέτει).

    Keep up doing a good job!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog