Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αιτήματος για πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 15 ετών!…
Τουρκικό δικαστήριο έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αιτήματος έκδοσης για τον πρώην Τούρκο διεθνή ποδοσφαιριστή Αρίφ Ερντέμ, ο οποίος αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 15 ετών στην Τουρκία για εικαζόμενη ένταξή στο κίνημα Γκιουλέν, αναφέρει η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Diken.
¨Ενα ένταλμα για την σύλληψη του Ερντέμ εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016, λίγες ημέρες μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος την οποία το καθεστώς Ερντογάν “χρεώνει” στον Γκιουλέν. Ο Ερντέμ διέφυγε και οι τουρκικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.
Ο Ερντέμ είναι ένας από τους πολλούς Τούρκους ποδοσφαιριστές που φέρεται ότι εμπλέκονται στο κίνημα Γκιουλέν, το οποίο η τουρκική κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος αρνείται ότι “είναι μέλος οποιασδήποτε τρομοκρατικής οργάνωσης ή οποιασδήποτε οργάνωσης που θα έκανε κακό στο έθνος και την πατρίδα μου”.
Ο Ερντέμ, είναι 60 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Τουρκίας και ως προπονητής της Γαλατασαράι, κέρδισε το κύπελλο UEFA το 2000.


Εσύ είσαι γκιουλενιστής ανθυπίλαρχε?
Τα θέλει ο πισινός σου Κωστάκη!!Ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος στη Λέσβο και έβαζε τις φωνές στον Ερντοραν!!Το άλλο με το Τοτο το ξέρεις? Καλησπέρα φίλε! ☆☆☆☆
Όχι..
Κουτρουμπενιστής ειμαι…!
Εμ όπως βρίζει την Ορθοδοξία, τί άλλο μπορεί να είναι? Είναι και οι ρίζες του βλέπεις…
Στον Πόντο είναι πολλοί οι κουτρουμπενιστές?
Κρύβεται Αντρέα μου μην τον μπαγλαρώσουν κι αυτόν και το τηλεσκόπιό του!
Εγώ βλέπω Κωστάκη με τους Συριζανελ ότι Τούρκοι Σκοπιανόι Αλβανοί μας την "λένε"και "κουνιούνται"και εμείς περιμένουμε άπο τον Προκόπη (τον Παυλοπουλο)και τον Καημμένο με την όπισθεν να μας σώσουν.Με τον" άλλον" δεν ασχολούμαι μου τα έχει κάνει ταναλια τα νεύρα μου!Καλησπέρα αδερφε! ☆☆☆☆
Καλά τα λες Αντρέα μου. Κώστας
Πρόσεχε ανθυπίλαρχε μην φέρει κρυφά πράκτορες τις ΜΙΤ (με μάσκες οξυγόνου λόγω αμμωνίας) και σε πάνε επάνω πακεταρισμένο.