Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Το είδαν στο loutrakiblog.gr, το έθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο!

- Advertisement -

Τα ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr για τα έργα οπτικών ινών στην οδό Δερβενακίων, έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου σύμβουλοι της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Συγκεκριμένα ο κ.Γιώργος Μουρούτσος έχοντας δει το χρονικό του έργου και της ταλαιπωρίας των πολιτών μέσα από τα συνεχή δημοσιεύματα του loutrakiblog.gr , ζήτησε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα σημειώνοντας πως το πλαίσιο θα πρέπει να αλλάξει ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο του ράβει-ξήλωνε.


Και ενώ το έργο επεκτείνεται πέραν του ύψους της Κολιάτσου και χωρίς να έχουν αποδοθεί άρτια τα πεζοδρόμια στα σημεία παρέμβασης από τον Άγιο Νικόλαο έως την Κολιάτσου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πούρος παραδέχτηκε πως το πλαίσιο που υπάρχει δεν είναι αυτό που πρέπει,ωστόσο δεν έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα για αυτές τις εργασίες.

Ενημέρωσε μόνο το σώμα πως στο μεγάλο έργο ανάπλασης πεζοδρομίων από το ΔΕΛΤΑ Κορίνθου έως και τον Καπαγερίδη στην οδό Πατρών έχει επέλθει συμφωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να προηγούνται τα έργα υπογειοποίησης δικτύων.

Ίδωμεν!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog