Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απάντηση Μπετόβλακα στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

- Advertisement -

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση σας και έχω να κάνω τα εξής σχόλια…

Γράφετε στην ανακοίνωση σας: «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κος Πάνος Καμμένος και όχι Πάνος όπως τον αποκαλείς».

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη, που απεκάλεσα τον «Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κο Πάνο Καμμένο», απλά Πάνο!

Είμαι άθλιος που τόλμησα να αποκαλέσω απλά Πάνο, τον εξοχότατο, εξυπνότατο, τιτανομεγιστοτεράστιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κο Πάνο Καμμένο, απλά Πάνο! Σας παρακαλώ να μην με στείλετε σε γκουλάγκ εξαιτίας αυτού του στιγμιαίου λάθους μου. Από εδώ και πέρα θα είμαι προσεκτικός και θα δείχνω τον απαιτούμενο σεβασμό. Ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά Πάνος!!!!

Για να δούμε και την ουσία τώρα: Αναφέρετε ότι ο «εξοχότατος Υπουργός  Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κος Πάνος Καμμένος» χρησιμοποίησε το ελικόπτερο Chinook διότι ήρθε από την Ικαρία και όχι από το Υπουργείο. Να σας ενημερώσω τότε, ότι από την Ικαρία έχει πτήση της AEGEAN για Ελευθέριο Βενιζέλο κάθε μεσημέρι στις 12:45 με κόστος 68 € συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων.

Γράφετε επίσης στην ανακοίνωση σας ότι… «Όταν  λοιπόν η Ικαρία  θα συνδεθεί  με το Λουτράκι  οδικώς να είσαι βέβαιος ότι θα έρχεται με  το ΙΧ αυτοκίνητο του διότι δεν χρησιμοποιεί Υπουργική Mercedes, όπως εσύ θέλεις  να λες και όχι με  το Chinook το οποίο χρησιμοποίησε από την  Πάχη έως το Λουτράκι για  λόγους που δεν θα  εξηγήσω τώρα…».

Κε Πρόεδρε της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μπορώ να αντιλαμβάνομαι απλές έννοιες. Για παράδειγμα γνωρίζω την διαφορά μεταξύ υδρογονανθράκων και υδατανθράκων…

Όπως επίσης, γνωρίζω ότι δεν συνδέεται η Ικαρία οδικώς με το Λουτράκι… Εκτός κι αν ο «εξοχότατος Υπουργός » υποσχεθεί στις επόμενες εκλογές ότι θα φτιάξει γέφυρα… Όμως, επιμένω ότι θα μπορούσε να έρθει από την Ικαρία μέχρι την Πάχη, όπου είναι και η έδρα των ελικοπτέρων τύπου Chinook, με το ελικόπτερο και μετά να συνεχίσει μέχρι το Λουτράκι οδικώς.

Τελειώνοντας, θα ήθελα κε Πρόεδρε της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα:

Έχω δει σε φωτογραφίες να φορά ο «εξοχότατος Υπουργός  Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κος Πάνος Καμμένος» διακριτικά ιπταμένου και αυτοδύτη. Έχει περάσει την αντίστοιχη εκπαίδευση ο εξοχότατος; Του έχουν απονεμηθεί αυτά τα διακριτικά σύμφωνα με τα προβλεπόμενα ή απλά μπερδεύτηκε ο εξοχότατος και θεώρησε ότι ήταν απόκριες; Θα πρότεινα την επόμενη φορά να ντυθεί καουμπόη, Ζορό ή κλόουν και να μην φορά τιμημένα διακριτικά.

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς τον φίλο 4:34: Δημοσιεύσαμε ένα σχόλιο του Μπετόβλακα, ο κύριος Μαρίνης ως Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλησε να απαντήσει και τέλος δημοσιεύσαμε και την απάντηση του Μπετόβλακα. Το email του loutrakiblog (loutrakiblog@yahoo.gr) είναι γνωστό! Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει την άποψή του ακόμα και μέσω των σχολίων. Δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να πει τη γνώμη του.

    Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε πού δημοσιεύσαμε κάτι που να θίγει τον γιό του κυρίου Μαρίνη, Άρη!

    Με τιμή,
    alex

  2. Μπετόβλακας όνομα και πράμα , η φωτογραφία του προφίλ του αντιπροσωπεύει απόλυτα την προσωπικότητα του και την νοημοσύνη του . Μην ασχολείστε μαζί του , η περιφρόνηση στα σχόλια του είναι η καλύτερη απάντηση.

  3. Γράψε και εσυ το όνομα σου το πραγματικό όμως και μην δημοσιεύεις πισω απο την ανωνυμία, διότι η ανωνυμία δείχνει δειλό άνθρωπο. Απλα απάντησε μου ενα ψέμα που υπάρχει στο άρθρο του μπετόβλακα για να εχω λόγο να συμφωνήσω μαζι σου

  4. Αφου οπως λες κατέχει θέση η οποία ειναι ζηλευτή σε όλη την Κορινθία θα έπρεπε να την τιμά. Ας μας απαντήσει γιατι δεν πηρε το αεροπλάνο της γραμμής ή γιατι δεν έστειλε κάποιον υφυπουργό να παραστεί. Απλα με την απάντηση του μας δείχνει οτι επιθυμεί να γίνει ο σφουγγοκωλάριος του Κο Παναγιώτη Καμμένου.

  5. PARAKALO POLI TO BLOG SAS NA DIEFKRINISETE GIA PION MARINH MILATE,GIAFTO NA GRAFETE TO ONOMA TOY Koy MARINH XARILAOY KAI OXI MARINH GEORGIOY, O OPIOS INE PSIFOFOROS TOY SIRIZA KAI DIAFONI KATHETA ME THN SIMPERIFORA TOY Koy MARINH XARILAOY,KAI SINTONISTH THS ANEL,EFXARISTO GIA THA FILOKSENIA

  6. Μπετόβλαξ εκτός από φαιδρός είσαι και ημιμαθής, δηλ χειρότερος και από βλαξ, το καλό με σένα και οφείλω να το ομολογήσω είναι ότι το αναγνωρίζεις και το διαλαλείς…λοιπόν ο Καμμένος ήρθε με το Chinnok εξαιτίας βλάβης του ΝΗ-90 που ερχόταν από Αιγαίο λόγο ''Πυρπολητής'' και για να μην καθυστερήσει άλλο τον κόσμο παραπάνω οδικώς…έβαλαν Chinnok, αλλά που να τα καταλάβεις αυτά εσύ… είναι επιστημονικά…ασχολείσαι με τζάκετ και πουλάδες που είναι αυτονόητο ότι δεν θα μπορούσε να κατέχει… ΨΩΝΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ !!!

  7. Μπραβο μπετοβλακα συνεχιζες να διακιολογεις το ονομα σου με τααρθρα σου, απλα κοψε κατι γιατι καποιοι πηγαν στο τμημα επειδη ειπαν στον φιλο σου και καταστροφεα τηςελλαδας συγχαρητηρια για τα αντπλημυρικα εργα στον στρυμονα;!!
    Οποτε ρουφα το αυγουλακι σου και πηγαινε να μιλησεις με τον αδωνις που εχετε ξκαι το ιδιο επιπεδοπαραμορφωσης, αιντε στοκο που ξερεις να ξεχωριζεις τους υδρογονανθρακες απο τους υδατανθρακες, τσατσε του σαμαροβενιζελικου τοξου!!

    @αντι+

  8. Και κατι ακομα προς τονπροεδρο της συντονιστικης των ανελ,δεν απανταμεποτε μαποτε σε αρθρα ανωνυμων που εμφανιζονται στα μπλογκς,, αν εχεις τα στοιχεια του να τααναφερεις ςε απαντηση σονομαστικη!!

    @αντι+

  9. Καμμένος όνομα και πράμα. να τον χαίρονται οι προοδευτικές δυνάμεις… (λέμε τώρα). το έξοχότατε να το αλλάξεις Μπετό. Να τον αποκαλείς ' 'Αυτού Μεγαλειώτης κο Πάνο Καμμένο" κατα τα άλλα σας είχε πειράξει το Εγερθητου…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog