Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

A.O.Λ.: Λαμπρή η καριέρα του Λουτρακιώτη Παντελή Κολλιάκου. “Θέλω την ομάδα μου ψηλά”

- Advertisement -

Λαμπρή η καριέρα του Λουτρακιώτη Παντελή Κολλιάκου, ο οποίος έχει προσφέρει μεγάλο έργο στο τοπικό ποδόσφαιρο του Λουτρακίου, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής στην ομάδα του ΑΟΛ. Μυήθηκε στην αγάπη του ποδοσφαίρου κάνοντας το ντεμπούτο του στον  Α.Ο. Λουτρακίου όπου αποτέλεσε και την αφορμή για την εξέλιξή του.

Από τις αρχές της δεκαετίας του΄90, η πορεία που χάραξε και η καριέρα του είναι αναντίρρητα σημαντικές. Οι ομάδες στις οποίες είχε αθλητική παρουσία είναι πολλές, όπως οι Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ακράτητος, Εθνικός Αστέρας, Ηλυσιακός, η ομάδα της Κορίνθου και άλλες.

Συνετέλεσε σε πολλές επιτυχίες, για τις ομάδες που είχαν την τύχη να τον έχουν παίκτη τους και μαζί με τους συμπαίκτες του κατέκτησε την άνοδο της Κορίνθου το 2006 από β’ τοπικό σε α’. Μαζί με τον ΑΟΛ από το α’ τοπικό επίπεδο, κατάφεραν να αγγίξουν τη θέση στη Δ΄Εθνική. Αποκόμισε σπουδαία εμπειρία σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας, καθώς με τον Ηλυσιακό ανέβηκε από Γ’ σε Β’ Εθνική, ενώ έζησε δύο μεγάλες ανόδους με τον Ακράτητο.

Έχουν καταγραφεί πάνω από 400 συμμετοχές του και 222 γκολ στις εθνικές κατηγορίες, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται συμμετοχές και γκολ σε τοπικά πρωταθλήματα.

Τα τελευταία 8 χρόνια έχει αφοσιωθεί στο προπονητικό του έργο. Αφότου ολοκλήρωσε την πορεία του σαν παίκτης, εμπλούτισε το γνωστικό του επίπεδοο αποκτώντας διπλώματα UEFA C και UEFA B και θέλησε να μεταδώσει τη γνώση του πάνω στο άθλημα.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο Παντελής Κολλιάκος, είναι  προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟΛ, αλλά ταυτόχρονα αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή και προπονητή της Σχολής ποδοσφαίρου του Ομίλου. Σε πρόσφατες δηλώσεις του φάνηκε ολοφάνερα η αγάπη του για τον ΑΟΛ, καθώς όταν ερωτήθηκε για το τι σημαίνει για τον ίδιο, αποκρίθηκε πως ήταν η αρχή της καριέρας του αλλά και η αφορμή του τέλους της επαγγελματικής του πορείας, ώστε  να βοηθήσει στην άνοδο της ομάδας σε άλλη κατηγορία.

Σαν άνθρωπος πρωτίστως δίνει σημασία στα απλά και ουσιαστικά, καθώς όπως ανέφερε, τον ενδιαφέρει η υγεία της ομάδας συνολικά και έπειτα η επιτυχία της.

 «Θέλω να πάω με την ομάδα μου όσο ψηλότερα γίνεται», είπε ο Παντελής Κολλιάκος, μιας και πάντα έχει υψηλούς στόχους κι εμείς είμαστε δίπλα του σε αυτό το όραμα.

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog