Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκη του δήμου κατά του ΠΑΚΟΕ

- Advertisement -

Εκδικάστηκε ενώπιον του Προέδρου του Πρωτοδικείου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του δήμου Λουτρακιου-Π-Αθ, κατά του ΠΑΚΟΕ, για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που ανηρτησε σχετικά με το νερό του Λουτρακίου, περί δήθεν επικίνδυνου νερού για τη δημόσια υγεία.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog ο Πρόεδρος έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε ο δήμος μας, αναγκάζοντας το ΠΑΚΟΕ να προβεί άμεσα στην απόσυρση των δημοσιευμάτων..

 

Δείτε εδώ αναλυτικά 

To ΠΑ.ΚΟ.Ε «ξαναχτυπά» και δυσφημεί το νερό Λουτρακίου

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • εμείς ασκήσαμε κριτική στο Πακοε και έπρεπε να βάλουμε το δελτίο τύπου που είχε στείλει για να καταλάβει ο κόσμος τι λέμε. Βεβαίως και θα κατέβει , όχι η ανάρτηση, μονο το δελτίο τύπου

      • ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΚΟΕ: Πώς κάνετε αναλύσεις νερού; Σε ποιο εργαστήριο και με ποια μέθοδο; Είναι πιστοποιημένο το εργαστήριο; Είναι πιστοποιημένη η μέθοδος; Θα ερχόταν μια νέα πολυεθνική εταιρία (NU Aqua) στο Λουτράκι αν υπήρχε θέμα με το νερό; Τόσο ανίδεους τους θεωρείτε ώστε να μην είχαν ελέγξει την ποιότητα του νερού προηγουμένως έτσι ώστε να ρισκάρουν την επένδυσή τους; Υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία ότι η νοσηρότητα ή η θνησιμότητα στο Λουτράκι είναι αυξημένες λόγω νερού σε σχέση με άλλες πόλεις; Και τέλος, γιατί χάσατε προχθές το δικαστήριο με τα ασφαλιστικά μέτρα; Τα ερωτήματα είναι εύλογα σύμφωνα με τη δικιά μου λογική, τη λογική ενός άσχετου με το θέμα.

        • Τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να εφαρμοσθούν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία τόσο της δειγματοληψίας του νερού, η “ορθή” διατήρηση/προετοιμασία των δειγμάτων όσο και τα αποτελέσματα των μετέπειτα φυσικο/χημικών αναλύσεων είναι δεδομένα βάσει νομοθεσίας. Ωστόσο μικρές τροποποιήσεις ή αποκλίσεις στην διαδρομή αυτών (κατά περίπτωση) είναι δυνατόν να διαφοροποιήσουν τα τελικά αποτελέσματα. Προφανώς και μία πολυεθνική εταιρία δεν θα έθετε σε μακροπρόθεσμο ρίσκο την τεχνοικονομική βιωσιμότητα μιας σχετικής επένδυσης αν η ποιότητα του νερού “παρέκκλινε” σημαντικά από τα επιτρεπτά όρια προς εμφιάλωση. Η ενδεχόμενη νοσηρότητα και θνησιμότητα μιας περιοχής είναι ενα πολυκριτηριακό πρόβλημα που συνήθως βασίζεται σε στατιστικά δεδομένα και ως εκ τούτου η αβεβαιότητα των αποατελεσμάτων επηρεάζεται σημαντικά από την αξιοπιστία των πρωτογενών δεδομένων. Ωστόσο μπορεί να μας παρουσιάσει “τάσεις” για το σχετικό υπόβαθρο
          μιας περιοχής..

  1. Αναδημοσιευσατε μια είδηση από έναν οργανισμό που έχει στο παρελθόν καταδικαστεί για ανάλογες πρακτικές ( 2007) . Στο βωμό των κλικ….πόσο περήφανοι είστε για αυτό?

  2. Πεστα Λουτράκι μπλοκ οι αλήθειες τσούζουν, ξυδακι για τον πόνο και για τις τράπεζες που,κλείνουν κανε,ένα θέμα θα καταντήσουμε σαν την Γιαρο που δεν έχουν τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog