Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κατά παράβαση του Νόμου το ΠΑΚΟΕ συνεχίζει τη «δυσφημιστκή καμπάνια» του για το νερό

- Advertisement -

Όπως έγραψε το loutrakiblog αλλά και όπως ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο δήμος Λουτρακίου-Π-ΑΘ, το ΠΑΚΟΕ υποχρεούται να αποσύρει το συκοφαντικό-δυσφημιστικό δελτίο τύπου-ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, το οποίο αφορά στο πόσιμο νερό του Λουτρακίου, σύμφωνα με την απόφαση – εντολή της Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου.

Ο Δήμος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΠΑΚΟΕ με σκοπό να αποσυρθεί το εν λόγω δελτίο τύπου ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων  ότι «δημιουργείται πανικός στην τοπική κοινωνία και άνευ ετέρου καταβαράθρωση της εν γένει ανάπτυξης στην περιοχή του Λουτρακίου» 

Το ΠΑΚΟΕ απέσυρε την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του σύμφωνα με τις επιταγές του δικαστηρίου, αλλά προχώρησε σε κάτι επαίσχυντο κατά παράβαση του Νόμου.

Στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει τις ενέργειες του δήμου Λουτρακίου !! και ζητά τα ρέστα!!!

Μάλιστα τεχνηέντως «χρησιμοποιεί» τους δημότες για να συνεχίσει το συκοφαντικό παραλήρημά του.

  • Εξυπηρετεί ενδεχομένως κάποια αλλότρια συμφέροντα;
  • Υπάρχει δόλος;
  • Πιστεύει το ΠΑΚΟΕ ότι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο θέλει το κακό των συμπολιτών του;
  • Εχει μιλήσει με δημότες του Λουτρακίου το ΠΑΚΟΕ να του πουν την άποψή τους και από πίνουν νερό και τους επικαλείται;;

Υπενθυμίζουμε ότι στο Λουτράκι επαναλειτουργεί το εργοστάσιο της πρώην PERSICO, νυν AQUA, εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό και πωλείται παντού πλέον. Αυτά τα δημοσιεύματα αν μη τι άλλο εκτός του ότι προκαλούν πανικό όπως ισχυρίζεται ο δήμος στους δημότες και όχι μόνο, αλλά σε απροσδιόριστο αριθμό καταναλωτών, πλήττουν τις επιχειρήσεις του Λουτρακίου, συντελείται μεγάλη οικονομική ζημία στην τοπική οικονομία και δυσφημούνται οι μεγάλες εταιρείες που εμφιαλώνουν φυσικό μεταλλικό νερό.

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, το δημοτικό συμβούλιο θέλει το κακό των δημοτών του.γιατι μας έχουν εν ετει 2022 χωρίς νερό 💧 💧, και αγοράζουμε από τα βυτία.το ξέρω ότι δεν θα το βάλετε το σχόλιό μου, αλλά κάνω μία ύστατη προσπάθεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog