Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

3.000 αθλητές και πλήθος κόσμου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε στο Λουτράκι:

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία, πολλούς θεατές και με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 3.000, ξεκίνησε σήμερα το πρωί, το Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.Γαλανόπουλος.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απορώ πως επέτρεψαν να γίνουν αυτοί οι αγώνες σε αυτό το μικρό για της συμμετοχές γήπεδο!! Ένας αγωνίστηκε χωρίς γεμάτο αθλητές προπονητές παράγοντες κ τ.λ και μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο κερκίδα που δεν είχες ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο!! Μια οργάνωση του ποδαριού χωρίς μέτρα ασφαλείας κ.τ.λ.

  2. Απορώ πως επέτρεψαν να γίνουν αυτοί οι αγώνες σε αυτό το μικρό,για τής συμμετοχες αθλητών , γήπεδο!! Ο αγωνιστικός χώρος γεμάτος από αθλητές, προπονητες,παραγωντες, κ τ.λ η κερκίδα ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο χωρίς μεγάλη ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο!! Μια διοργάνωση του ποδαριού!! 3000 αθλητές με συμμετοχη 39 ευρώ για κάθε αθλητή.

  3. Όσον αφορά την διοργάνωση, ρωτήστε τους μικρούς αθλητές που δεν αγωνίστηκαν καθώς οι διοργανωτές παρέλειψαν να αναφέρουν μια κατηγορία. Σε αυτό βέβαια δεν φέρει ευθύνη ο δήμος.

  4. Η διοργάνωση ήταν άριστη. Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία, στους αθλητές, προπονητές, στον Δήμο Λουτρακίου, και στον κόσμο που αγκάλιασε το αθλητικό γεγονός.

  5. Ο δήμος ήταν απόν από όλο αυτό, ο ελοκ ανεπάρκεια παντού σέ θέμα βοήθειας, μόνο ο τοπικός σύλλογος καράτε προσπάθησε λίγο με πολλούς εθελοντές χωρίς επιτυχία κατά την γνώμη μου ήταν όλη εικόνα κόκκινο μπλουζάκι και μόστρα κάποια στιγμή χάθηκε η μπάλα . Καλός ο εθελοντισμός αλλά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog