Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θανάσης Μουζάκης: Άργησε αλλά, τελικά λειτούργησε ο μηχανισμός λάσπης. 

- Advertisement -

Αιχμηρή, και άμεση είναι η απάντηση του νέου αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΘ, κ. Θανάση Μουζάκη, σχετικά με δημοσίευμα του Geraniablog.blogspot.com

 

Aναλυτικά η απάντηση του Θανάση Μουζάκη

Άργησε αλλά, τελικά λειτούργησε ο μηχανισμός λάσπης.  ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ.. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Μάλλον είχαν στείλει τους επικοινωνιολόγους τους να μαζέψουν λάσπη από τα ρέματα του Λουτρακίου, μετά τη βροχή που πότισε χθες την περιοχή και σήμερα επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα: τις λασπομαχίες.

Μαζί με την λάσπη όμως, οι γυρολόγοι παντός -εθνικού και αυτοδιοικητικού- καιρού, συκοφαντούν, χωρίς κανέναν δισταγμό και φραγμό, θίγοντας αξίες και συνειδήσεις και κυρίως, αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Δεν περίμενα κάτι άλλο από αυτούς που το μόνο που ξέρουν να κάνουν στην πολιτική είναι σαθρές καταγγελίες και ψεύδη.

ΟΧΙ κύριοι ανώνυμοι λασπολόγοι, δεν πληρώνομαι για την αντιδημαρχία μου από το Δήμο. Παρέχω τις υπηρεσίες μου ΑΜΙΣΘΙ. Άρα, τα επιχειρήματά σας για τα 20.000 ευρώ που δήθεν θα πάρω από την αντιδημαρχία, καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.

ΟΧΙ κύριοι ανώνυμοι λασπολόγοι, δεν έφυγα από κανέναν συνδυασμό. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας και αναλογιστείτε πόσα κόμματα και πόσους συνδυασμούς έχετε αλλάξει εσείς τα τελευταία χρόνια και αφήστε τα υπόλοιπα.

Και για να τελειώνουμε: Ο κ. Λογοθέτης με διέγραψε πριν 14 μήνες από τον συνδυασμό του. Εάν λοιπόν υπάρχει κάποιος που δεν σεβάστηκε τις ψήφους των δημοτών που τον εξέλεξαν, αυτός σίγουρα δεν είμαι εγώ.

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σε ανώνυμους λασπολόγους. Εσείς, επιλέγετε την πόλωση και τον λαϊκισμό, ενώ εμείς αφιερώνουμε το χρόνο μας σε ουσιαστική δουλειά και έργα για τους δημότες μας, διατηρώντας καθαρό το πολιτικό σκηνικό.

 

Άλλωστε, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έλεγε: «δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς συνεχώς για να πετάξεις πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει».

Συνεχίζουμε με συστηματική δουλειά, με πρόγραμμα και σχεδιασμό να παράγουμε έργο και να αναβαθμίζουμε αισθητικά, λειτουργικά και περιβαλλοντικά κάθε γωνιά του Δήμου μας.

 

Δείτε την ανάρτηση του Geraniablog

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε διέγραψε γιατί είσαι ένας μην πω την λέξη. Όπου,φυσάει,ο άνεμος. Και σιγά,μην δε,πιστέψουμε,ότι δεν πληρώνεσαι,αυτά πεστα σε,παιδιά,του,νηπιαγωγιου που ακόμα,το μυαλό,τους,είναι στα παραμύθια.

  2. «Η συκοφαντία είναι η δύναμη των δειλών «!!Ο κύριος Μουζακης τα είπε όλα με πέντε λέξεις !!Μετα ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν προχωρούμε μπροστά και σωστά σαν τοπική κοινωνία στην προκειμένη περίπτωση στο Λουτρακι αλλά και στην Κόρινθο και στην Καλαμάτα και στη Λάρισα στην Αθήνα κλπ τα ίδια θα γίνονται !!Η συκοφαντία η καταστροφολογία για να παρουμε τη δημαρχεία ,πάντα σε βάρος της κάθε περιοχής ,είναι το μόνο που βλεπουμε και θα δούμε μέχρι τις εκλογές !!Ελπιζω οταν έρθει η ώρα της ψήφου να τα προσεχουμε όλα αυτά και να το ρίξουμε καλά το βολι !!Δαγκωτο !!

  3. Καλά εσύ με τον Λογοθέτη ήσαστε κολλητάρια….Παντού μαζί…!!Τι συνέβη ….? και άρχισες να κάνεις στροφές με την Μαρία για να καταλήξεις στον Γκιώνη…Μήπως τον βλέπεις για φαβορί…!?Καλά σερβίρισε καμιά μακαρονάδα και άστα αυτά ..Σε γνωρίσαμε..και σένα δεν νομίζεις….!?

  4. Παρέχεις τις υπηρεσίες σου αμισθί βρε Θανάση? Δηλαδή εσύ κάνεις τον Καραμουρτζούνη του δήμου, κοντολογίς. Αλήθεια, για χαϊβάνια μας περνάς? Αυτά, τράβα πέσ’τα αλλού.

  5. Ο Θανάσης υπηρέτησε με σεβασμό τον Λογοθέτη. Με τόσο πολύ σεβασμό που στην πρώτη ευκαιρία διαγράφτηκε . Τώρα αποφάσισε να ενταχθεί στον “εχθρό” μέχρι πρίν λίγο. Να θεωρήσουμε ότι ήταν απλή “σύμπτωση” η ανάθεση της αντιδημαρχίας. Θα μπορόσαμε να το δεχτούμε λόγω….αφέλειας. Χωρίς μισθό; Θανάση η αφέλειά μας δεν φτάνει τοοοοοοσο ψηλά. Όπως λέει ο λαός δεν γλύφεις εκεί που έφτυνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog