Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δολοφονία μητέρας στην Χαλκιδική. Διασωληνωμένο το 8χρονο παιδί της

- Advertisement -

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/5) στην περιοχή Στρατονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 36χρονος σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους, που τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, έφερε βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης.

 

Πώς έγινε το σκηνικό στη Χαλκιδική

Το άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που ο 36χρονος ετοιμαζόταν για τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, μπήκε στο παιδικό δωμάτιο όπου ήταν η γυναίκα του με τον γιο του πυροβολώντας την τέσσερις φορές. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη, στον ώμο, στον τράχηλο και στη μασχάλη. Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 36χρονος επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο, έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη.

 

Παραμένει στη ΜΕΘ ο 8χρονος

Ο 8χρονος, που μεταφέρθηκε σε κατάσταση-σοκ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο -καθώς, όπως έγινε γνωστό, περπατούσε για ώρες μέσα στα αίματα, δίπλα στις σορούς των γονιών του- χειρουργήθηκε στο τραύμα που υπέστη από τα σκάγια μεταξύ αγκώνα και παλάμης. Το παιδί νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε ότι η γυναίκα επιχείρησε τη διαφυγή της, με τα συνδυαστικά τραύματα να είναι εκείνα που την έσυραν στον θάνατο.

 

Χαλκιδική: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 39χρονης -Σε διαφορετικά μέρη οι κηδείες των γονιών

Εν τω μεταξύ, σε διαφορετικά μέρη πραγματοποιήθηκαν οι κηδείες της 39χρονης και του γυναικοκτόνου από τη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, η γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της -ο οποίος, όπως αναφέρθηκε, την πυροβόλησε τέσσερις φορές- κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ιερισσό. Συγγενείς, φίλοι και συντοπίτες της 39χρονης την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. Τέλος, η κηδεία του 36χρονου πραγματοποιείται στο χωριό του, τη Στρατονίκη.

 

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog