- Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλλωπισμού (ελαιοχρωματισμοί, κλαδέματα κλπ) στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, που τελευταία έδινε την εικόνα ενός παρατημένου κτιρίου.
Πραγματικά άλλαξε όψη, ομόρφυνε ο προαύλιος χώρος, κλαδεύτηκαν τα δέντρα, φυτεύτηκαν εποχιακά λουλούδια και βάφτηκαν οι εξωτερικοί τοίχοι.
Οτι γίνεται καλό είναι, όμως σε ένα τέτοιο ίδρυμα, περισσότερο ενδιαφέρει τι γίνεται στο εσωτερικό παρά στο εξωτερικό τμήμα του. Δηλαδή ακόμα και αν ήταν άβαφοι οι τοίχοι ή δεν υπήρχαν λουλούδια, νομιζω κανείς δεν θα ενοχλούνταν αν υπήρχε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σε όλες τις βάρδιες, άν το ασθενοφόρο εξυπηρετούσε τους πολίτες το Σαββατοκύριακο, αν υπήρχε πλήρωμα ασθενοφόρου 24 ώρες το 24ωρο και αν όλα αυτά τα αυτονότητα δεν έμοιαζαν …..τόσο εξωπραγματικά!
X@ra







Μπράβο σογά σιγά να βελτώνετε η όλη κατάσταση της ωραία κάποτε Λουτρόπολις…….
Με αυτό το έργο πιστεύετε θα βελτωθεί η πόλη του Λουτρακίου? Οι καταρράκτες που έχουν εδώ και πόσο καιρό κλειστοί? Ούτε καν το σκεφτόμαστε που είναι και το τουριστικότερο σημείο της πόλης μας!
Είδες τι κάνουν οι εκλογες
Αφού το αναγράφετε και εσείς στο άρθρο σας τα προβλήματα πχ ιατρικό προσωπικό, ασθενοφόρα θα έπρεπε να αναδείξετε πρώτα όλα αυτά μήπως και γίνει κάτι και όχι να κάνετε θέμα τα λουλουδάκια στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ δεν έχει μόνο πρόσοψη. Έχει και πλαϊνά πού εκεί δεν έχει γίνει τίποτα. Ας το επισκευασουν όλο και μετά να καμαρωσουν για το έργο τους.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ δεν έχει μόνο πρόσοψη. Έχει και πλαϊνά πού εκεί δεν έχει γίνει τίποτα. Ας το επισκευασουν όλο και μετά να καμαρωσουν για το έργο τους.
Επιτέλους
Το πίσω μέρος βάφτηκε ή μόνο όσα βλέπει η πεθερά;!!!
Τα βαψιματα κοιτάτε;;
Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα,όπως το γεγονός ότι σαββατοκύριακο δεν επιτρέπεται να ζητήσει κανείς ασθενοφόρο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει οδηγός!!!
Πρέπει όμως να βελτιώνετε και η συμπεριφορά του πρωσοπικου Που είναι Μπροστά στην ρεσεψιόν να είναι πολύ Πιο εβγενηκη.ειναι η συμπεριφορά τούς απαράδεκτη
και μια παλια ιατρος που είναι εκεί να είναι πιο ευγενική. δεν ειναι μαγαζί της.
και μια γιατρός πιο παλαιά να προσέχει πως μιλάει. δεν είναι μαγαζί της.