Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου δηλώνει υπέρ της κτηνοβασίας!

- Advertisement -

Φίλος του loutrakiblog, μας έστειλε με email ένα απίστευτο κείμενο, του κ. Π. Γ. ο οποίος σε δημοσίευση του στο facebook, σε απάντηση δημοσιεύματος, υποστηρίζει ανοιχτά την κτηνοβασία εφόσον…ευχαριστεί το ζώο…
”Επειδή εκτός απο Κοινωνικός Ανθρωπολόγος τυγχάνει να είμαι και Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου, μπορώ να σας πληροφορήσω οτι, αντίθετα απο οτι θα θέλατε ίσως να πιστεύετε, η ζωοσεξουαλικότητα είναι ευρύτατα διαδεδομένη στην Ελληνική (και οχι μόνο κοινωνία), έστω και υπο το τρέχον καθεστώς διωγμών και κοινωνικού στιγματισμού. Πρόκειται για μια ελεύθερη επιλογή στη ζωη κάθε πραγματικού φιλοζώου, και καμμία σχέση δεν έχει με τη φριχτή και αποτρόπαιη άσκηση βίας σε οικόσιτα ζωα – πόσο μάλλον το αντίθετο, αφου λαμβάνει χώρα μέσα σε ενα κλίμα αμοιβαιότητας και συναισθηματικής ανταλλαγής μεταξύ του οικόσιτου ζώου και του ιδιοκτήτη του.

Συγκεκριμένα για τα κυνοειδή, θα πρέπει να γνωρίζετε οτι, ως αγελαία ζωα, η συμπεριφορά τους καθορίζεται απο τις συνήθειες της αγέλης – μάλιστα στο σημερινό αστικό περιβάλλον οπου η δημιουργία ομοειδούς αγέλης είναι εξαιρετικά δύσκολη, το ρόλο της αναλαμβάνει, ως “ανάδοχος οικογένεια” θα λέγαμε, ο ιδιοκτήτης του τετράποδου. Εαν το είχατε μελετήσει θα γνωρίζατε οτι οι σχετικές προβολές είναι τόσο ισχυρές που καταλήγουν στην *ταύτιση* απο μέρους του οικόσιτου ζωου, της οικογένειας του ιδιοκτήτη με την αγέλη του, παρέχοντας σ’αυτο τροφή, προστασία, συντροφιά, αμοιβαία συναισθηματική ολοκλήρωση, και – συνεπώς – γιατί οχι και σεξ;.

Εννοείται βέβαια οτι κάθε συνηδειτοποιημένος φιλόζωος σκέφτεται πρώτα την άνεση και την ευτυχία του οικόσιτου ζώου, όπως ακριβώς θα έκανε άλλωστε και για οποιοδήποτε άλλο ερωτικό σύντροφο, και προφανώς δε θα σύναπτε ποτέ ερωτικές σχέσεις με το ζωο συντροφιάς του, εαν κάτι τέτοιο μπορούσε να το κάνει να δυσανασχετήσει έστω και στο ελάχιστο. Η ζωοσεξουαλικότητα, όταν ασκείται με σεβασμό και αγάπη, είναι όχι μονο μια απολαυστική και ευχάριστη δραστηριότητα για τον άνθρωπο που δεν αφήνει τη ζωη του να καθορίζεται απο πρότυπα και πρακτικές του περασμένου αιώνα, αλλα το ίδιο απολαυστική και ευχάριστη και για τους τετράποδους συντρόφους μας, που την αποζητούν τόσο όσο και κάθε άλλο έμβιο ον.”

Φαντασία…πλάκα ή εμπεριστατωμένες (;) προσωπικές απόψεις ενός όπως αναφέρει κοινωνικού ανθρωπολόγου;

Κι αν είναι τόσο αποδεκτές αυτές οι ιδέες, γιατί άραγε συλλαμβάνονται οι κτηνοβάτες οπως έχουμε δει να συμβαίνει στις χώρες του εξωτερικού;

Ελπίζουμε να είναι μόνο μία κακόγουστη φάρσα για τους ζωόφιλους. Γιατί όσο προχωρημένες απόψεις και αν έχει κάποιος, δεν του δίνει δικαίωμα να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ζωάκι!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog