Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ παίκτης της Superleague!

- Advertisement -

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Superleague. Τα στοιχεία του παίκτη δεν αποκαλύπτονται, μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα του…

Ο ποδοσφαιριστής είναι Έλληνας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αγωνίζεται σε “μεγάλη” ομάδα της χώρας. Το πρώτο δείγμα του ήταν θετικό και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα και της δεύτερης εξέτασης, προκειμένου η διοργανώτρια αρχή να αποκαλύψει την ταυτότητα του παίκτη και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Η ομάδα του ποδοσφαιριστή θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, αλλά θα χάσει και στα χαρτιά τον αγώνα. όπου “πιάστηκε” ο παίκτης.

Το άρθρο 24, γ.5 του πειθαρχικού κώδικα: “Εάν ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ιδίας ομάδας τιμωρηθούν για παραβάσεις φαρμακοδιέγερσης (ντόπινγκ), δύναται να τιμωρηθεί και η ομάδα. Η ομάδα τιμωρείται με απώλεια του αγώνα και χρηματική ποινή, η οποία για μεν τις ΠΑΕ είναι από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, για δε τα σωματεία από χίλια (1.000) ευρώ έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog