Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για το ΑΤΜ των ΕΛ.ΤΑ στο Λουτράκι

- Advertisement -

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες διαμαρτύρονται για τα ΑΤΜ της EUROBANK της ΑLPHA BANK και των ΕΛ.ΤΑ στο Λουτράκι.

Αποτέλεσμα η μη εξυπηρέτησή τους αλλά και η αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία και των εμπαιγμό των αρμοδίων. Υπενθυμίζοντας ότι εν όψει καλοκαιρινής περιόδου με την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών και τουριστών, η πόλη του Λουτρακίου δυστυχώς με την επικρατούσα κατάσταση δεν θα διαθέτει τη συγκεκριμένη υπηρεσία με εύθυνη βεβαίως των εταιρειών.

Συνήθως τα ΑΤΜ γράφουν ότι δε λειτουργούν για τεχνικούς λόγους και δεν έχουν χρήματα, ούτε καν την ημέρα που κατατίθενατι οι συντάξεις..

Αλλη μια καταγγελία έρχεται σήμερα και πάλι στο φως για το ΑΤΜ των ΕΛΤΑ Λουτρακίου.

Καλό απόγευμα.

Παρακαλώ,

Σας γράφω σχετικά με το ΑΤΜ που υπάρχει έξω από το κατάστημα των ΕΛΤΑ Λουτρακίου.
Αναρωτιέμαι ποια είναι η χρησιμότητα του, αφού τις περισσότερες φορές είναι εκτός Λειτουργίας. Το μήνυμα που γράφει στην οθόνη του ΑΤΜ όταν βάζεις την κάρτα σου για να κάνεις συναλλαγή, είναι ότι δεν λειτουργεί για τεχνικούς λόγους.
Η απάντηση που μου έδωσε σήμερα η υπάλληλος του ταχυδρομείου όταν την ρώτησα γιατί πάλι δεν λειτουργεί το ΑΤΜ, ήταν ότι δεν έχει χρήματα. Πότε θα έχει χρηματα την ρώτησα; Το μεσημέρι στις 16.00.
Πηγα λοιπόν στις 16.00 και στήθηκα στην ουρά μαζί με 5 άτομα, και πάλι δεν λειτουργούσε για τεχνικούς λόγους.
Το θέμα είναι ότι πολλές φορές δεν λειτουργεί. Εχει συμβεί και όταν ήταν οι πληρωμές των συντάξεων. Και άλλες φορές, ειδικά στην αρχή που το τοποθέτησαν, δεν λειτουργούσε λόγω συστήματος.
Αναγκαζομαστε λοιπόν να πηγαίνουμε στα ΑΤΜ άλλων τραπεζών για να εξυπηρετηθουμε και πληρώνουμε προμήθεια.
Προφανώς το ΑΤΜ έξω από τα ΕΛΤΑ Λουτρακίου, υπάρχει για διακοσμητικους λόγους.
Μαύρα χάλια, τι να πω.
Η ανεπάρκεια χτυπάει κόκκινο.
Σας ευχαριστώ
Κ.Α.

ΥΣ

Στις 17.00 πήγα ξανά στο ταχυδρομείο, και το μήνυμα στην οθόνη είχε αλλάξει. Από τεχνικούς λόγους που ήταν το μεσημερι, ετέθη εκτός λειτουργίας το απόγευμα.
- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή δεν χρησιμοποιώ τα ΑΤΜ όταν έρχομαι στο Λουτράκι δεν γνωρίζω ακριβώς πόσα και που βρίσκονται. Λογικά έξω από τις τράπεζες όσες υπάρχουν φυσικά εν λειτουργία. Τα σούπερ μάρκετ έχουν μέσα ΑΤΜ. Κάτι έχω ακούσει για Βασιλόπουλος. Κανονικά όλα τα σούπερ μάρκετ έπρεπε να έχουν ΑΤΜ. Εκτός από αυτά τα 2 συνήθεις μέρη που βρίσκεις ΑΤΜ αν υπήρχε εμπορικό κέντρο mail ανοιχτό κλειστό θα βρίσκατε και εκεί. Έχει δίκιο ο φίλος που κάνει την καταγγελία γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί αλλά είναι πολλά τα θέματα στο πρόβλημα αυτό

  2. 20:14 Αμεσως να πεις για τα mall αν υπηρχαν που γοα μενα ειναι ο θανατος του εμπορακου ολοι δεν εχουν αυτοκινητο η βενζινη να πανε στο Βασιλοπουλο στον Ισθμο η να παρουν το ΚΤΕΛ να πανε δεν εχουν χρηματα για ολα αυτα που εφτασε σε αυτη την κατασταση η πολη φταιει και η δημοτικη αρχη που δεν εκανε τιποτα για να τα αποτρεψει σε μια τουριστικη πολη και μην νμου γραψεις κατεβατα να τον δικαιολογησεις τρομαρα μου ο προαστιακος μα ςμαρανε

  3. Γιατί δεν ακολουθείς τη συμβουλή που έδωσες σε εμάς, με το φτωχό σου το μυαλό, όπως λες? “Όταν δεν γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ”. Ράβουμε το στοματάκι μας, το κρατούμε κλειστό. Γιαυτό υπάρχουν και τα φίμωτρα. Καλά τα λέει ο συμπολίτης 22:16. Δε σέβεσαι κανέναν, ούτε την ηλικία σου.

  4. Πως θα εξηπηρετηται ο επισκέπτης το καλοκαίρι κ Γκιωνη!!! Τελικά δεν έμεινε τίποτα στο Λουτράκι!!! Κρίμα!!!

    • Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός, απλά να σας ενημερώσω ότι δεν ευθύνεται η εκάστοτε δημοτική αρχή για το κλείσιμο τραπεζών ή άλλων καταστημάτων (πχ. τηλεπικοινωνιακών παρόχων κλπ) σε μια πόλη. Οι τράπεζες είναι ιδιωτικές εταιρείες και αν ορίσουν ότι πρόκειται να προχωρήσουν σε κλείσιμο υποκαταστήματός τους, έτσι θα γίνει. Ο Δήμος πέρα από μια σύσταση, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτό έγινε τότε που ήταν να κλείσει ο ΟΤΕ στη λεωφόρο, αλλά η διοίκηση του ΟΤΕ δεν το έλαβε υπόψιν. Γενικά, όλες οι τράπεζες κλείνουν υποκαταστήματα πανελλαδικά κάθε χρόνο, προφανώς όχι μόνο στο Λουτράκι, καθώς προωθούν το ebanking. Τώρα το αν είναι όλοι εξοικειωμένοι με αυτά τα συστήματα ή το αν θέλουμε να αποφύγουμε τη χρήση τους για λόγους ασφαλείας, δεν βλέπω να ενδιαφέρει τους υπεύθυνους… Αν τους ενδιέφερε, θα λειτουργούσε το ΑΤΜ και θα κάναμε τη δουλειά μας έστω και έτσι.

  5. Η χρήση ΑΤΜ απαιτεί περισσότερα από 17000 μικτά. Αν τα μπικικίνια είναι ψίχουλα, το βλέπει κανείς με τηλεσκόπιο

  6. Σεβαστή η γνώμη σου και δεν χρειάζεται να σου απαντήσω φίλε -φίλη αλλά να σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα μου πεις κάτι ας με απόκαλεσεις με το όνομα μου η ότι άλλο θες !!τα νούμερα 2014 δεν μου αρέσουν!απο την στιγμή που βάζω όνομα επώνυμο αστέρια κύπελλα !Καλη σου μέρα φίλε – φίλη Αντρεας Λεκκας Ουαλλια ⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆βάζω και το 49 για τα πρωταθλήματα !

  7. Δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που είτε δεν έχουν αυτοκίνητο να μεταβούν στον Βασιλόπουλο που λέει ο “αγαπητός” είτε δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία να κάνουν τις πληρωμές τους μέσω Υ/ΠΔυστυχώς όμως οι ιθύνοντες α31,66ντί να κοιτάξουν το καλό του τόπου τους για άλλη μια φορά κοίταξαν το καλό της τσέπης τους και δεν έθεσαν κανένα βέτο πουθενά.Οταν πηγαίνουν σε άλλες χώρες καλό είναι να α αποκομίζουν τα καλά τους στοιχεία και

  8. Για φωτογραφίες είναι μόνο δυστυχώς και πως θα περάσει ο μήνας να πάρουν τον μισθό!!! Για τον πολίτη δεν δίνουν δεκάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog