Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χρ.Βλαχοπάνος για τον αστυνομικό που μαχαιρώθηκε: Δεν κάναμε χρήση των όπλων μας, δεν σκοτώνουμε (video)

- Advertisement -

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr, o Πρόεδρος των Αστυνομικών Κορινθίας, κ. Χρήστος Βλαχοπάνος, αποκάλυψε πως έγινε το συμβάν.

Συγκλονισμένος αλλά και απογοητευμένος από τα ελλιπή μέτρα προστασίας που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί μιλά για τον τραυματισμό του συναδέλφου του που μαχαιρώθηκε στο Λουτράκι.

« Ακούστηκαν πολλά και από αθηναϊκά κανάλια ότι έγινε έλεγχος για μάσκα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι

δόθηκε σήμα στο περιπολικό του Λουτρακίου….

Υπήρξε ένας καυγάς μεταξύ εξαδέλφων. .. Ο συνάδελφος τον ρώτησε τι έγινε, χωρίς πρόθεση να τον συλλάβει….Είχε λοστό και απείλησε τον αστυνομικό. Πέταξε το λοστό και έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσέπη και μαχαίρωσε το συνάδελφο… Λίγα χιλιοστά από την καρωτίδα…»

 

Στο ερώτημά μας πως προστατεύεται ο αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας ο κ. Βλαχοπάνος απάντησε.

«Ο αστυνομικός δεν προστατεύεται. Αυτή είναι η δουλειά μας, γιαυτό φωνάζουμε, πρέπει η Πολιτεία επιτέλους να καταλάβει ότι ο αστυνομικός δεν προστατεύεται. Ζητάμε διάφορα υλικά προστασίας αλλά είμαστε έρμαιο κάθε εγκληματία ή ψυχασθενή…

….«Οι συνάδελφοί μου επέδειξαν επαγγελματισμό. Δεν είμαστε οι κακοί αστυνομικοί, oι αγρίκοι, που χτυπάμε και σκοτώνουμε τον κόσμο. Παρότι κρατούσε ένα πολεμικού τύπου όπλο, οι συνάδελφοι δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους, αλλά έπεσαν πάνω του και τον αφόπλισαν…»

Πραγματικά είναι συγκλονιστική η κατάθεση ψυχής του κ. Βλαχοπάνου

 

Το χρονικό 

Ενας καυγάς μεταξύ δύο ανδρών,κατά πληροφορίες, κοντά στην περιοχή των Καταρρακτών στο Λουτράκι, είχε θύμα τον αστυνομικό .

Μετά από τηλεφώνημα στο ΑΤ Λουτρακίου,για καυγά και διατάραξη της ησυχίας, σήμερα το πρωί, περιπολικό με δυο άνδρες, έφθασε στο σημείο.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr αφού κατάλαβε πως έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία, προσπάθησε να φύγει από το σημείο αλλά στο δρόμο οι αστυνομικοί τον στραμάτησαν.

Ο δράστης κρατούσε ένα λοστό και τους απειλούσε. Ο αστυνομικός του είπε να τον πετάξει. Ο δράστης υπάκουσε μεν, αλλά αστραπιαία έβγαλε ένα μαχαίρι από το μπουφάν του και επιτέθηκε στον αστυνομικό. Κατάφερε να τον χτυπήσει στο κεφάλι και στο λαιμό.

«Ηθελε να τον σκοτώσει…»

Πέφτοντας ο αστυνομικός, ο δράστης κατάφερε και άλλα χτυπήματα. Για λίγα χιλιοστά δεν βρήκε κεντρική αρτηρία είπαν οι γιατροί…

Η σκηνή εκτυλίχθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου.Ο άλλος αστυνομικός έπεσε πάνω στο δράστη απωθώντας τον και έτσι αποφεύχθηκε το μοιραίο…

Ο δράστης κατάφερε 7 μαχαιριές στο κεφάλι, το λαιμό και το αυτί του αστυνομικού.Eίναι γνωστός στην Αστυνομία, καθώς  έχει συλληφθεί και άλλες φορές.

 

Απίστευτη καταγγελία

Στη συνέχεια της σύντομης τηλεφωνικής συνέντευξης ο κ. Βλαχοπάνος καταγγέλει ότι οι αστυνομικοί με δικά τους χρήματα αγοράζουν τα αλεξίσφαιρα που φορούν… Τα αλεξίσφαιρα της υπηρεσίας έχουν λήξει..

Συγκλονίζει η μαρτυρία του

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας για την υγεία του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε

Λουτράκι: Διακομίζεται στο 401 Νοσοκομείο ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε

Στο πλευρό του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε ο Χαράλαμπος Τετράδης και οι συνάδελφοί του (φωτο)

Μαχαίρωσαν αστυνομικό στο Λουτράκι

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακώς θα έπρεπε να χρησιμοποιούν κάθε όπλο….Δεν φτάνει που μας προστατεύουν τους αφήνετε και ακάλυπτους να απειλούνται από κάθε λεχριτη υποκείμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog