Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Γερμανού υφυπουργού Γιοακίμ Φούχτελ στο Ναύπλιο (Εικόνες)

- Advertisement -

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην “6η Ελληνογερμανική Συνέλευση” και την παρουσία του Γερμανού υφυπουργού Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στο Ναύπλιο, στην πλατεία Συντάγματος…

Στη συγκέντρωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων και ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης, η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ο ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης μαζί με στελέχη του κινήματος, μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και απλός κόσμος που βρέθηκε στο ιστορικό κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων για να διαμαρτυρηθεί.

Όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος το απόγευμα της Πέμπτης (3/11) αντιτίθενται στο «Σύμφωνο της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας» γιατί θεωρούν πως αυτό στοχεύει:

1. Στο να ελέγξει η Γερμανική κυβέρνηση μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας (ενέργεια, υποδομές, πολιτιστικοί θησαυροί, διαχείριση απορριμμάτων κλπ). Είναι χαρακτηριστική η προκλητική ενέργεια του κ. Φούχτελ να αποστείλει απ’ το Σεπτέμβρη του 2014, οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο εκ μέρους της «Ελληνογερμανικής Συμμαχίας» σε Δήμους και Περιφέρειες, ζητώντας να μάθει την ακριβή σύνθεση του πληθυσμού και τα περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ.

2. Στο να αποδυναμωθεί η ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού και να εξουδετερωθεί τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O Φούχτελ σας φταίει τώρα ρε κοπρίτες και όχι τα μούτρα σας για το πως ψηφίσατε στις εκλογές. Καλά, η Μακρή είχε πει ότι αφήνει την πολιτική και επιστρέφει στον δημόσιο τομέα που ήταν πριν. Την πληρώνουμε ως κράτος για να μην κάνει δουλειά αλλά να παραβρίσκεται σε πορείες για να κερδίσει την επανεκλογή της στη βουλή; Για να δούμε αν θα γίνει και πορεία διαμαρτυρίας εναντίον της Μακρή με το μεγάααααλο στόμα!

  2. Τελικά δεν ξέρει με ποιούς να πάει η Ραχήλ, την Ζωή ή τον Λαφαζάνη. Γυρίζει από εδώ και εκεί σαν την άδικη κατάρα μέχρι να'ρθουν εκλογές και να αποφασίσει. Στην ΝΔ θα ήθελε να πάει που την δίνουν πρώτο κόμμα, όχι να πάει για λόγους ιδεολογίας, αλλά για λόγους εισόδου της στην βουλή, όμως χλωμό το κόβω! Οπότε θα συνεχίσει αυτές τις παρουσίες σε πορείες!

  3. τρεχάτε να διαδηλώσετε κι εσείς εναντίον του Φούχτελ μπας και σας βάλει στο συνδιασμό ο Λαφαζάνης, εκλεγείτε βουλευτές και καθαρίσετε μετά με 7χιλάρικα, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Και αφείστε τον μπατίρη λαουτζίκο να αυτοκτονεί! Κούνια που σαν κούναγε…

  4. μερικοι εχουν τη κουκουλα δευτερη φυση! δεν ενοχλουνται που η πατριδα τους ειναι προτεκτορατο!!! μια ζωη ρουφιανοι κ' υποτελεις!

  5. 7:29 ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 4ο, ΕΤΣΙ? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΙ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog