Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά – Αγαπήστε λιγάκι τα έργα του κυρίου Γκιώνη

- Advertisement -

Δείτε την τοποθέτηση της αντιδημάρχου οικονομικών Μαρίας Πρωτοπαππά στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο…


Μας προκαλεί ο κύριος Λογοθέτης. προηγουμένως μας έκανε μια επίθεση γιατί φέραμε τελευταία στιγμή ως έκτακτο θέμα τις εκδηλώσεις το. Θέλω να του υπενθυμίσω γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά ότι το θέμα με τη Νεραϊδοχώρα δεν το είχε φέρει καν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είχε κάνει όλες τις κινήσεις και τον είχαμε πιέσει εμείς να το φέρει προς συζήτηση μαζί με τον κύριο Κακούρο που ήταν υπεύθυνος.


Είχαμε ένα Αλεξάνδρειο Συνεδριακό που είχε γίνει ρημαδιό τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχε γίνει καμία εκδήλωση. Εγώ προκαλώ να μας πει ο κύριος Δήμαρχος στο επόμενο Δ.Σ. πόσες εκδηλώσεις έχουν γίνει με εμάς και πόσες με τον κύριο Λογοθέτη. Και δεν λέτε ένα μπράβο. Εσείς δεν αγαπήσατε ποτέ τα έργα του κυρίου Γκιώνη. Τώρα, εισπράττουμε και ένα μπράβο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μας είπατε ένα μπράβο για τον στολισμό, δεν μας είπατε ένα μπράβο για τα Χριστούγεννα…, ανέφερε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΡΙΑ?ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Η ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ.

  2. Μιλάει για τον εκτροχιασμό του για λογαριασμό των οικονομικών συμφερόντων ,το βούλιαγμα της μαρίνας με προφανή σκοπό να μην ξόδεψουν τα λεφτά τους οι δύο μεγαλομέτοχοι του καζίνο, τά υπέρκοστολογημένα έργα όπως το υδροθεραπευτήριο, το ξήλωμα των πινακίδων όλων των πολιτών και των επισκεπτών του Λουτρακίου που διέλυσαν το επιχειρείν έφεραν σε δεινή θέση τους πολίτες σε μία εποχή που δεν υπάρχουν λεφτά, την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για δήθεν διαφημιστικές καμπάνιες του Λουτρακίου σε κολλητούς, την υποβάθμιση της πόλης και όλης της ενδοχώρας του δήμου με απορρίμματα παντού, αφισορύπανση, σπασμένες και κατεστραμμένες λάμπες, εγκαταλελειμμένα πάρκα, σταματημένα ρολόγια, ή μήπως για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος για δήθεν διαφημιστικές καταχωρήσεις σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους που στην ουσία είναι οι χειροκροτητές σας και μπραβιστές της κάθε απερίσκεπτης πολιτικής επιλογή σας, κατασπατάληση δημοσίου χρήματος που έγινε και στην τρύπα της παραλίας και που αναγκάστηκατε όπως είδαμε και μετά τις καταγγελίες Λογοθέτη, να ξαναφέρετε τον προϋπολογισμό για μείωση του κόστους 30%.

    Ποια από όλα αυτά τα έργα είναι αξιαγάπητα κυρία Πρωτόππαπα που αυτές οι τοποθετήσεις σας είναι ύβρις για εμάς τους πολίτες γιατί μας εκλαμβάνουν πνευματικά και διανοητικά ανάπηρους!
    Έχουμε περάσει τα πάνδεινα από εσάς και συνεχίζουμε να τα περνάμε!
    Καταλάβετέ το κυρία Πρωτόππαπα, δεν είστε το μέλλον του Λουτρακίου είστε το εφιαλτικό παρελθόν! Φύγετε από τη δημαρχία γυρίστε πίσω στη ζωή σας και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα να τρώτε σούσι και να το διαφήμιζετ στο facebook, χάσκογελάστε, και κάνετε πλάκα με τους φίλους σας. Αυτές οι θέσεις που καταλάβατε εξαπατώντας με ψέματα τους δημότες θέλουν σοβαρότητα, σεβασμό στα συμφέροντα του τόπου όραμα και αγάπη για αυτόν.

    ΥΓ ο Λογοθέτης μία χαρά τα λέει τώρα που είναι αντιπολίτευση αλλά για να είμαστε δίκαιοι όταν ήταν και αυτός στην εξουσία έκανε τα ίδια

  3. Κοιταξε να περασεις καλα κανα δυο χρονια ακομα εκει μεσα (δημαρχειο) γιατι μετα εσυ και ολη η σειρα μπρος πισω εκει που καθεστε ουτε απ'εξω δεν θα περνατε ,πιστευω να το καταλαβες !!

  4. Δεν μας παρατάς ρε Μαρία, σηκώνεις το
    χέρι και μιλάς, κατέστρεψες το
    Λουτράκι να σηκωθείς να φύγεις,και
    να τα λές αλλού αυτά, που δεν σε
    ξέρουν.Αρκετά θα κάνω το πάν για
    να μην ξαναδείτε Δημαρχία

  5. Λέξεις και φράσεις που δεν μπορούν να πουν στη δημοτική αρχή.
    δεκαμεθυλοκυκλοπεντασιλοξάνιο,
    γίδα πουρναροπηδηχτροτρεχαντήρο
    Είμαστε άχρηστοι, πολιτικά επικίνδυνοι και ζητάμε συγνώμη.

  6. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ!!!ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ??ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΜΑΣΕΙΣ!!!!!
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

  7. Ο Πλάτων είχε πει ότι αν είναι να μιλήσεις, αυτό θα πρέπει να είναι καλύτερο της σιωπής. Ίσως η κυρία αντιδήμαρχος δεν το γνωρίζει αυτό, αλλά ίσως δεν γνωρίζει καν τί εστιν Πλάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog