Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Πετρίτσης δηλώνει παρών!

- Advertisement -

Πολύ καλά λόγια ακούμε για τον Γιώργο Πετρίτση και τον έντιμο πολιτικό αγώνα που κάνει για την διεκδίκηση της δημαρχίας.
Το γελαστό παιδί “σαρώνει” στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο. Κύριο χαρακτηριστικό του η ειλικρίνεια και μαζί με τις άριστες δημόσιες σχέσεις του, προβάλλει σαν ένα από τα ονόματα που θα παίξουν σοβαρό ρόλο στις εκλογές του Νοεμβρίου…
Ήδη ο συμπαθέστατος Γιώργος έχει ετοιμάσει τον στενό πυρήνα της πολιτικής του ομάδας και εντός ολίγων ημερών θα ενημερώσει τον κόσμο και τα ΜΜΕ σχετικά με το πρόγραμμά του… Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Loutrakiblog, τον συνδυασμό θα πλαισιώνουν ονόματα έκπληξη από όλους τους κομματικούς χώρους!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο μην ακούς τις σειρήνες του Παύλου που λένε ότι δεν θα κατέβεις στις εκλογές. Εσύ ξέρεις να δουλεύεις δυνατά και έντιμα. Θα τους γυρίσει μπούμεραγκ

  2. ανωνυμε/η-τελευταιε/α,,σιγά μην τον έβαλε και το ΔΝΤ…Περιόρισε λίγο την φαντασία σου γιατί δυστυχώς κάποιοι άλλοι φαντασιώνονται ότι ακόμα κυβερνάνε και ότι τάχα μου τους παρακαλάει ο λαός να έρθουν πάλι στον δημαρχιακό θώκο..Αλήθεια ΑΛΛΗ δουλειά δεν ξέρουν να κάνουν????ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΡΕ-ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

  3. Άμα θες 'εμπειρία' φίλε/η-που ξενυχτάς μαζί μου,,ψήφισε τον μητσοτάκη για πρωθυπουργό στις βουλευτικές και όταν βγει,,πάμε μετά ΟΛΟΙ μαζί να ξαναβγάλουμε τον Παύλου στις δημοτικές..
    σόρρυ που σου απαντάω έτσι αλλά,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??
    τυχαίο??δεν νομίζω….

  4. Ο Παύλου θα τα παίξει όλα για όλα γιατί ακριβώς δεν έμαθε να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του. Θα ρίξει λάσπη ότι δήθεν το καζίνο βάζει τον Πετρίτση κ.λ.π. Μόνο που τη λάσπη τη ρίχνει μπροστά σε ανεμιστήρα και θα γυρίσει στη μούρη του…. Την καραμέλα της εμπειρίας να την αφήσει γιατί στο νέο Δήμο κανείς δεν έχει εμπειρία πια. Όλα είναι άγνωστα και καινούργια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog