Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθησαν δύο τραβεστί και ο μαστρωπός τους στο Λουτράκι

- Advertisement -

Στη σύλληψη δύο τραβεστί, προχώρησαν οι Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου στην περιοχή του Λουτρακίου. Οι δύο τραβεστί, ηλικίας 40 και 25 χρόνων, ήρθαν σε επαφή με έναν αστυνομικό που προσποιούμενος τον πελάτη, έκλεισε ραντεβού μαζί τους. Το “δόλωμα”, χρησιμοποίησε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία λίγο αργότερα, στην έφοδο της αστυνομίας, βρέθηκαν στην κατοχή των δύο τραβεστί. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας, προχώρησαν στη σύλληψη και του μαστρωπού, που περίμενε λίγο έξω από το ξενοδοχείο, μη γνωρίζοντας τι πρόκειται να ακολουθήσει, βάζοντας έτσι τέλος σε μία υπόθεση, που την απασχολούσε καιρό.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καπου ακουσα οτι ο νταβατζης ηταν ανθρωπος πολυ γνωστος της τηλεορασης..αν μαθετε κατι θα μας ενδιεφερε πολυ να το γνωριζουμε με τις λουγκρες που εχουν γεμισει τα καναλια…

  2. Αγαπητέ φίλε / φίλη,

    Επικοινώνησα προσωπικά πριν δημοσιεύσω την είδηση, με την Ασφάλεια Κορίνθου και μου το αρνήθηκαν κατηγορηματικά… Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να δημοσιεύσω μια φήμη που ούτε η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει. Ευχαριστούμε πάντως για την πληροφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog