Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΔΗΛΩΣΗ Δ.ΓΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Δ.Α.Ε.Τ

- Advertisement -

Λουτράκι 24 Ιουνίου 2010

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Νέος Δήμος – Νέα Εποχή”, Δημήτρης Γέρου, μετά τα όσα αναδείχθηκαν στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας για την οικονομική κατάσταση της ΔΑΕΤ Α.Ε., έκανε την παρακάτω Δήλωση:

“Παρά τις μισές αλήθειες για την οικονομική κατάσταση της ΔΑΕΤ Α.Ε. και τις επικίνδυνες λογιστικές ακροβασίες στις οποίες επιδίδονται οι διοικούντες, απεδείχθη με στοιχεία, πως υπάρχουν σοβαρότατα οικονομικά, διαχειριστικά και ταμειακά προβλήματα τα οποία υπονομεύουν το παρόν και το μέλλον της επιχείρησης, των εργαζομένων της και της δημοτικής περιουσίας.
Η σημαντική μείωση των εσόδων από το μέρισμα του Καζίνο, δεν μπορεί να κρύψει ή να δικαιολογήσει τις σπατάλες, την ανεπάρκεια προβλέψεων και την έλλειψη προγραμματισμού που επιδεικνύουν έως και σήμερα.     
Έχοντας συναίσθηση του προβλήματος αλλά και της ευθύνης μας απέναντι στο νέο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και τους συνδημότες μας, προτείνουμε:
Ø  Nα διορθωθεί άμεσα και αξιόπιστα το Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου και να τηρηθεί,
Ø  Nα γίνει αξιόπιστος οικονομικός προγραμματισμός για το 2ο εξάμηνο του 2010 στον οποίο πρέπει να αποτυπωθούν με λεπτομέρεια οι υποχρεώσεις της επιχείρησης, τα αναμενόμενα έσοδα και η ταμειακή ροή τους,
Ø  Nα ενημερώνεται κάθε μήνα το Δημοτικό Συμβούλιο για τις προβλέψεις και την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.
Η απερχόμενη Δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη οφείλει έστω και τώρα, 5 μήνες πριν τις εκλογές, να σταματήσει την τραγελαφική διαχείριση που ασκεί και να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα δεδομένα και με σεβασμό το μέλλον του Δήμου μας”…
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog