Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Superleague ο Ηρακλής

- Advertisement -

Μετά από τρεις σχεδόν εβδομάδες γεμάτες αγωνία, πορείες διαμαρτυρίας, εναλλαγές συναισθημάτων, πιέσεις, συν-διεκδικήσεις και δεκάδες συμπληρωματικά χαρτιά για τον φάκελο του Ηρακλή, οι “κυανόλευκοι” δικαιώθηκαν στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και κέρδισαν την έφεση που είχαν καταθέσει κατά της πρωτόδικης απορριπτικής απόφασης.
Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε να ανακουφίσει τους εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας, που εδώ και δύο 24ωρα είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στου Γουδή, αναμένοντας καρτερικά την τελική απόφαση της τριμελούς επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης.
Πλέον. η ΠΑΕ Ηρακλής έχει και επίσημα την άδεια στα χέρια της μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague. Πάντως, μέσω της ανακοίνωσης της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, δεν επισημοποιήθηκε μόνο η παραχώρηση άδειας στο “γηραιό”, αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και αποφάσισε να χορηγήσει στην ΠΑΕ την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011. Τέλος, η Επιτροπή επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ”.
 
Θεόφιλος Πατέλης: “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”
Ένας από τους ανθρώπους που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του προέδρου Γιάννη Τάκη και των κυανόλευκων ήταν ο Θεόφιλος Πατέλης. Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως: «Όλοι κάναμε τον αγώνα μας, ο καθένας από τον τομέα του. Ο Ηρακλής και ο κόσμος του, πήραν αυτή τη νίκη και κέρδισαν αυτή την υπόθεση. Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα. Με πολύ σοβαρότητα πρέπει να κάτσουμε και να δούμε τι θα γίνει στον Ηρακλή. Για μένα θα πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο το Σαββατοκύριακο, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και από Δευτέρα να σηκώσουμε μανίκια και να σκεφτούμε τη νέα χρονιά. Πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για το καλοκαίρι και να γίνουν σωστές κινήσεις. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά στον Ηρακλή και ο κόσμος να μείνει δίπλα μας. Τους περιμένουμε όλους και στο γήπεδο».

Η επόμενη μέρα της διοίκησης
Μπορεί η απόφαση να βγήκε και να δικαίωσε τον Ηρακλή, ωστόσο τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για τη διοίκηση. Μία διοίκηση που μπορεί όλον αυτόν τον καιρό να έτρεχε ακατάπαυστα για τη δικαίωση της ομάδας, ωστόσο δεν είχε το χρόνο να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα, είτε η ομάδα έπαιρνε την άδεια είτε όχι. Την ερχόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ο παραμικρός σχεδιασμός γι΄αυτή. Το θέμα του Μπουμπένκο, οι ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιων παικτών, η ενίσχυση της ομάδας και τα φιλικά προετοιμασίας είναι τα θέματα που ζητούν άμεση διευθέτηση.

Ολοι γήπεδο

Η ανταπόκριση των φιλάθλων του Ηρακλή στο κάλεσμα της ομάδας τούτες τις δύσκολες μέρες που έζησε ο σύλλογος τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) προκειμένου να διαδηλώσουν υπέρ της παραμονής του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, βλέποντας τους φιλάθλους του Ηρακλή να διαδηλώνουν στους δρόμους, απορούσαν που ήταν όλος αυτός ο κόσμος στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Θεωρείται βέβαιο ότι αν έστω οι μισοί από όσους βρίσκονταν στους δρόμους επί σχεδόν ένα μήνα πήγαιναν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα, ο Ηρακλής θα είχε σαφώς καλύτερη πορεία και φυσικά περισσότερα έσοδα. Ιδού λοιπόν η επόμενη αποστολή τους.

Πηγή: Contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog