Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Κοντός στη θέση του Περικλή Θηβαίου

- Advertisement -
Αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας είχαμε στο Δ.Σ. Λουτρακίου –Περαχώρας, μετά από σχετική απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Έτσι, τη θέση του κ. Περικλή Θηβαίου πήρε ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Κοντός.

Πριν από αρκετούς μήνες, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου –Περαχώρας, ο δημοτικός σύμβουλος είχε προκαλέσει τον πρόεδρο του Σώματος κ. Χ. Γεωργίου, να εξηγήσει προς τους συμβούλους, το λόγο που δεν παραπέμπει στην Περιφέρεια το γεγονός ότι ο δημοτικός σύμβουλος Π. Θηβαίος δεν δίνει το παρόν στα δημοτικά συμβούλια εδώ και αρκετούς μήνες. Ο κ. Γεωργίου δεσμεύτηκε προς το Σώμα ότι θα πράξει όσα λέει ο νόμος κι έτσι έγινε.
Έτσι με απόφαση της Περιφέρειας, ο κ. Θηβαίος κηρύχθηκε έκπτωτος από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και το σχετικό έγγραφο έφτασε στα χέρια του Δημάρχου Γ. Γκιώνη. Τη θέση του πήρε ο κ. Γ. Κοντός, ο οποίος και ορκίστηκε στο Δημαρχείο του Λουτρακίου από τον ίδιο τον Δήμαρχο…
Πηγή: Isthmos.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ο Κοντος δεν θα παει στα επομενα τρία συμβούλια… μιας και εχει ηθική.Αλλα δεν θα προλάβουν να τον διώξουν μέσω περιφερειάρχη… θα τους διώξουν..όλους τους υπόλοιπους οι εκλογές που έρχονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog