Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΣΕΞ: Τα δέκα λάθη που κάνουν οι άντρες

- Advertisement -

Μπορεί σύμφωνα με έρευνες -συχνά αμφίβολης εγκυρότητας- οι Έλληνες να έρχονται πρώτοι στην λίστα των «θερμότερων εραστών» του κόσμου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και οι καλύτεροι.
Η ερωτική εγκυκλοπαίδεια που οι περισσότεροι άνδρες κουβαλάνε στο πίσω μέρος του μυαλού τους συχνά περιλαμβάνει βασικά λάθη και ελλείψεις σχετικά με το τι αρέσει ή το τι θέλει μια γυναίκα. Λάθη τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε κακό σεξ, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει ως παρτενέρ τον περίφημο Greek Lover.
 Λάθος 1ο: Ξέρετε τι είναι αυτό που θέλει
Οι περισσότεροι άνδρες συχνά συμπεραίνουν τι μπορεί να θέλει μια γυναίκα από αυτά που έχουν μάθει (και κάνει) με τις προηγούμενες. Αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Με τα χρόνια και την σεξουαλική ωρίμανση αναπτύσσουν ένα σεξουαλικό ρεπερτόριο, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ να πιστεύουν ότι αυτό που «έκανε» σε μία περίπτωση θα «κάνει» και σε όλες τις επόμενες. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο στα σεξουαλικά αλλά και στα περαιτέρω θέματα μιας σχέσης.

Λάθος 2ο: Έχετε ό,τι εκείνη χρειάζεται
Μερικές γυναίκες δε μπορούν να έρθουν σε οργασμό πολύ εύκολα. Χρειάζονται μία συγκεκριμένη ταχύτητα δόνησης και γι’αυτό δεν είναι λίγες οι γυναίκες που για να το επιτύχουν αυτό χρησιμοποιούν δονητή. Αυτό δεν σημαίνει ότι η γυναίκα έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε ότι φταίτε κάπου εσείς (όταν μάλιστα έχετε κάνει ό,τι μπορείτε). Μην προσβάλλεστε με την χρήση του δονητή, δείτε τον σαν βοηθό και όχι σαν υποκατάστατό σας. Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν δονητή μαζί. Οι σεξολόγοι, μάλιστα, λένε πως ενώ εσείς κάνετε ένα πράγμα ο δονητής μπορεί ταυτόχρονα να κάνει κάτι άλλο.

Λάθος 3ο: Το σεξ είναι το ίδιο είτε είσαι άντρας ή γυναίκα
Οι σεξολόγοι λένε πως στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλο χάσμα σχετικά με το τι σημαίνει «καλό σεξ» ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες. Όταν ένας άνδρας βρίσκεται σε επαφή με μία γυναίκα και ξεκινάει την διείσδυση, η αίσθηση που προκαλεί σε εκείνον είναι πολύ πιο έντονη από αυτήν που προκαλείται στην γυναίκα (ναι, πιστέψτε το!). Και αυτό γιατί το εσωτερικό του κόλπου, στις περισσότερες γυναίκες, είναι λιγότερο ευαίσθητο από τα εξωτερικά του μέρη. Επίσης, όταν η διείσδυση φτάνει στο τέρμα, συχνά η γυναίκα δεν νιώθει όσο έντονη ευχαρίστηση πιστεύετε (ειδικά αν το όργανο του άνδρα είναι αρκετά μακρύ). Μπορεί ακόμα και να πονέσει, να νιώσει ότι δέχεται γροθιά στο στομάχι, ή να νιώσει ναυτία.

Λάθος 4ο: Ξέρετε τα πάντα για την γυναικεία ανατομία
Οι περισσότεροι άνδρες ξέρουν, σε γενικές γραμμές, τι είναι η κλειτορίδα και πού βρίσκεται. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Περισσότερα από 30 χρόνια πριν, στις αρχές της «σεξουαλική επανάστασης», ένα best seller αμερικανικό βιβλίο με τίτλο «Η Χαρά του Σεξ» άνοιξε σε πολλούς άνδρες τα ματιά σχετικά με την οργασμική «αξία» της κλειτορίδας. Παρ’όλα αυτά, η πεποίθηση ότι οι γυναίκες πρέπει να έρχονται σε οργασμό μέσω της διείσδυσης συνεχίζει να υπάρχει πεισματικά. Οι σεξολόγοι δέχονται συχνά ερωτήσεις ανδρών τύπου «Η γυναίκα μου δε μπορεί να έρθει σε οργασμό από την διείσδυση, χρειάζεται να ερεθιστεί κλειτοριδικά. Βοηθήστε με». Η απάντησή τους; «Και ποιο είναι το πρόβλημα;». Για την πλειοψηφία των γυναικών απλά δεν γίνεται αλλιώς. Πολλοί άνδρες, επίσης, δεν ξέρουν πώς να αγγίξουν την κλειτορίδα ή πόσο ευαίσθητη είναι. Ένα άγγιγμα, λοιπόν, που μπορεί να είναι ιδανικό για μία γυναίκα, για μία άλλη μπορεί να μην σημαίνει τίποτα ή να είναι ακόμα και επίπονο. Πώς μπορείτε να μάθετε τι της αρέσει; Απλά ρωτήστε την.

Λάθος 5ο: Υγρή = Ερεθισμένη
Πολλοί άνδρες συχνά απογοητεύονται όταν μία γυναίκα δεν είναι αρκετή υγρή, ώστε να γίνει η διείσδυση πιο εύκολα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αυτό μπορεί να είναι και μύθος, λένε οι σεξολόγοι. Κάποιες γυναίκες «υγραίνονται» περισσότερο από άλλες ή η υγρασία τους αλλάζει από φορά σε φορά. Αυτό έχει να κάνει με τον κύκλο της περιόδου της ή να επηρεάζεται από το στρες και από κάποια φάρμακα (ακόμα και αντισυλληπτικά) που μπορεί να παίρνει η γυναίκα.

Λάθος 6ο: Η σιωπή είναι χρυσός
Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι κατά την διάρκεια του σεξ πρέπει να είναι αμίλητοι, αλλά αν δεν μιλήσετε η παρτενέρ σας θα πρέπει να μαντέψει τι σας αρέσει και τι όχι, σε τι κατάσταση είστε. Αν το σκεφτείτε, μια γυναίκα που θέλει να σας ευχαριστήσει θα θέλει να έχει κάποιες οδηγίες για το τι να κάνει και τι όχι. Και δεν λέμε να αρχίσετε να την σπρώχνετε για να της δείξετε τι θέλετε, ένα απλό «αυτό μου αρέσει» είναι αρκετό.

Λάθος 7ο: Τα προκαταρκτικά δεν αρχίζουν (μόνο) στο κρεβάτι
Η πρόκληση του σεξ μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι ανάγκη να φτάσετε στο κρεβάτι για να αρχίσετε να είστε τρυφερός μαζί της. Στις γυναίκες, άλλωστε, αρέσει να ερωτοτροπούν και να «παίζουν» οποιαδήποτε στιγμή. Το σεξ είναι σε μεγάλο βαθμό ένα εγκεφαλικό παιχνίδι και κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει πως δε μπορείτε να την βγάλετε από το μυαλό σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Όταν ξέρουμε ότι είμαστε επιθυμητές από τον άνδρα που μας ενδιαφέρει, μας βοηθάει πολύ να «ζεσταθούμε» ταχύτερα.

Λάθος 8ο: Αφήστε την να είναι «άτακτη»
Πολλοί άνδρες δε μπορούν να διανοηθούν ότι αυτά που κάνουν οι γυναίκες στις αισθησιακές ταινίες, μπορεί (ή πρέπει) να τα κάνει και η δική τους γυναίκα και όταν τα κάνει συχνά σοκάρονται. Κι όμως, μερικές φορές, για να διεγερθεί μια γυναίκα, χρειάζεται να έρθει σε επαφή με την (άγνωστη σε μερικούς) πρόστυχη πλευρά της. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες διεγείρονται περισσότερο με τις λεπτομερείς (πιο hard core) φαντασιώσεις παρά με τις ρομαντικές. Όχι τόσο με τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο, δηλαδή, αλλά με τι μπορεί ο πρίγκιπας να κάνει…

Λάθος 9ο: (Από την άλλη όμως) δεν είστε πορνοστάρ
Κάποιοι, βέβαια, φτάνουν στο άλλο άκρο και αυτά που βλέπουν στα πορνό περιμένουν (και προσπαθούν) να τα εφαρμόσουν και στην πράξη. Θυμηθείτε πως το πορνό είναι η φαντασίωση όχι απαραίτητα η πραγματικότητα. Δεν είναι δίκαιο, λοιπόν, να περιμένετε από την γυναίκα σας (ειδικά αν δεν είναι ο τύπος της) να φέρεται σαν πορνοστάρ. Και αυτό, φυσικά, ισχύει και για τους άνδρες. Άσχετα με αυτό που μπορεί να προβάλλεται σαν ανδρικό πρότυπο μέσω των XXX ταινιών, οι περισσότερες γυναίκες δεν ονειρεύονται έναν άνδρα με… τρία πόδια. Είναι απολύτως ικανοποιημένες με ένα φυσιολογικό μέγεθος, γι’αυτό μην επιδιώξετε να γίνετε κάποιος που δεν είστε.

Λάθος 10ο: Ένας οργασμός δεν είναι πάντα αρκετός
Πολλές γυναίκες δεν «ηρεμούν» τόσο γρήγορα όσο οι άνδρες μετά το σεξ. Πολλές είναι σε θέση, ακόμα και μετά τον πρώτο οργασμό, να συνεχίσουν, ενώ όλες λαχταρούν πάντα περισσότερη δράση (και περισσότερους οργασμούς), ακόμα κι αν και με μία μόνο φορά δείχνουν ικανοποιημένες. Δεν λέμε ότι πρέπει να συνεχίσετε με το ζόρι, απλά να το έχετε υπ’όψιν σας για το μέλλον…

Πηγή: in2life

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog