Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ειδήσεις, φώτο, ονόματα από την συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο του Γιώργου Πετρίτση

- Advertisement -


Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο, άνοιξε τον προεκλογικό του αγώνα σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Πετρίτσης. Διακρίναμε πολλά νεαρά πρόσωπα αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας που με την παρουσία τους δήλωσαν την θερμή υποστήριξή τους, στον συνδυασμό: “Συνένωση Προόδου Νέα Πορεία”.

Ο Γιώργος Πετρίτσης με μια λιτή, μεστή ομιλία παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τον νέο δήμο και έδωσε αρκετό βάρος στους τομείς του τουρισμού και της βιομηχανίας. Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι το σύνολο των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην οικοδομή, συμμετείχαν στην συγκέντρωση! 
Για το φλέγον θέμα της μαρίνας, ο πρώην αντινομάρχης, υποχέθηκε ότι αν εκλεγεί, θα ξεκινήσει από την αρχή και σε 12 μήνες, θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο. Όσον αφορά στον Προαστιακό, τόνισε ότι “δεν αποτελεί λύση να έρθει ο Προαστιακός, μέσα στο Λουτράκι, τέμνοντας 17 οικοδομικά τετράγωνα  και το καταλληλότερο μέρος για να γίνει ο τερματικός σταθμός, είναι το παλαιό εργοστάσιο Θρουβάλα”.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, να αναφέρουμε και μερικά ονόματα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο: Παναγιώτης Φίλης, Μαίρη Τσαντίλα, Ελένη Ζερβού, Τάσος Κανάκης, Χριστίνα Δελή, Κώστας Σταυρόπουλος και η καλή μας φίλη Αθανασία Λέκκα (lecotex). Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Παντελέων, μίλησε στο loutrakiblog σχετικά με τη προεκλογική ομιλία, όπου μας τόνισε την αμέριστη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Γ.Πετρίτση και επισήμανε ότι “ήταν ένα δυναμικό ξεκίνημα για τον νέο συνδυασμό”. Όμως, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, “Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, θα πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία κομματική υποστήριξη, έχοντας ως γνώμονα το καλό του Δήμου. Οι ψηφοφόροι, πρέπει να δοκιμάζουν το “καινούριο”, που συνοδεύεται και από την γνώση των προβλημάτων της κοινωνίας, ως πρώην Αντινομάρχης, αφού οι παλιοί ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν”.
ευχαριστούμε το perahora.gr για τις φωτογραφίες

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιάννη Πετρίτση:

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ; ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ), ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΕ 10% ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

  2. Διακρίνω μια εμπάθεια και στα τρία προηγούμενα σχόλια που πιθανόν προέρχονται από το ίδιο άτομο.Μια εμπάθεια σ'ένα νέο πρόσωπο που έχει όλο το δικαίωμα να διεκδικήσει ότι του αναλογεί από τον δημόσιο βίο, ύστερα από πιστή προσήλωσή του στον Π.Παύλου επί σχεδόν 20ετίας.Επειδή στο Λουτράκι δεν είναι ο μόνος έξυπνος και ικανός,ο κος Παύλου-και ο κόσμος το γνωρίζει-ας ασχοληθούμε με τους νέους ανθρώπους για το τι μπορούν να δώσουν στον τόπο και ας αφήσουμε τους 'κορεσμένους' πολιτικούς όπως ο πρώην δήμαρχος στο περιθώριο..
    με σεβασμό στο μπλογκ
    κος Τάκης
    ευχαριστώ για την δημοσίευση

  3. Ρε παιδιά ο Παύλου στο συνδυασμό έχει σοβαρά ονόματα επιρροής, οράτε τσοπάνηδες, τραγουδιστές κ.λ.π……….. Δηλαδή ο ανώνυμος τι εννοεί ονόματα επιρροής; Τα βαρίδια του παρελθόντος; Tουλάχιστον στον Πετρίτση δεν είδαμε τέτοια βαρίδια.

  4. Αρχίσανε οι κακιούλες και οι ζήλιες. Επόμενο ήταν μετά από τέτοια οργανωμένη συγκέντρωση. Δεν πειράζει πιείτε σόδα να το χωνέψετε ότι ο Πετρίτσης έχει πολύ κόσμο μαζί του. Ξυπνήστε και πάψτε να ποντάρετε σε κουτσό άλογο… Προλαβαίνετε.!!!

  5. με ενα θεωρητικό ποσοστό 15% αποχής..και με απλή διαίρεση του υπόλοιπου 85% διά 5 συνδιασμών καταλαβαίνετε ότι όλοι θα παίξουν μεταξύ των 15- 10%. Μονο οι δύο θα ξεχωρίσουν πάνω απο 23 – 28 το πολύ της εκατό. Οι υπόλοιποι θα κινηθούν χαμηλά γιατί πολύ απλά είναι πολλοί εκείνοι που αγαπάνε τον Δήμο μας. Οπότε μοιράζεται και χάνεται το ποσοστό. Ολοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Κανένας δεν θα πάρει αποκλειστικά μεγάλες οικογένειες και πολλούς ψήφους. θα μοιραστούν οικογένειες γιατί πολύ απλά υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι αγαπητοί στον κόσμο που θα λάβουν μέρος σε διαφορετικούς συνδιασμούς. Μας τελειώσανε οι σύμβουλοι με 800 ή 500 ψήφους… ευτυχώς δηλαδή.
    Τελειώσανε ΕΥΤΥΧΩΣ!! Ας τελειώσουν και απο σύμβουλοι.

  6. οτι και να γινει Παυλου και Πετριτσης πρεπει οπωσδηποτε να αλληλοστηριχτουν τη Δευτερη Κυριακη. Η τελευταια τετραετια μας εχει γινει πικρο μαθημα. Και οι δυο ειναι αξιοι. Ο ενας πιο εμπειρος ο αλλος πιο νεος. Ας συνεργαστουν να τελειωνουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog