Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ακαδημία του Arsenal Soccer School, στο Λουτράκι

- Advertisement -

Το πρωί της Κυριακής (04/07), αναχωρεί μια 11μελής αποστολή από την Κεφαλλονιά, για το Λουτράκι (για μία εβδομάδα), με σκοπό να πάρει μέρος στο μεγάλο θερινό καμπ του Arsenal Soccer School, το οποίο θα περιλαμβάνει την παρουσία όλων των ακαδημιών του Αγγλικού Συλλόγου ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αρχηγός της Κεφαλονίτικης αποστολής, θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ένας εκ των υπεύθυνων προπονητών του A.S.S. στην Κεφαλονιά, Διονύσης Βαλεντής, μαζί με 10 νεαρούς ποδοσφαιριστές (από 10 έως 13 ετών) της ακαδημίας.
Εκτός από τα καθιερωμένα τουρνουά, στο θερινό καμπ του A.S.S. οι υπεύθυνοι προπονητές θα παρακολουθήσουν και ειδικά σεμινάρια, σχετικά με το πρόγραμμα προπόνησης των ακαδημιών, από Άγγλους τεχνικούς που θα είναι στο Λουτράκι.
Τέλος, το πιο σημαντικό σε αυτό το καμπ θα είναι η επιλογή 20 καλύτερων νεαρών ποδοσφαιριστών από όλες τις ακαδημίες της Ελλάδας και της Κύπρου, της κλάσης ’97-’98, οι οποίοι θα ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα του A.S.S., με στόχο την αξιοποίηση του ταλέντου τους.

Πηγή: Sportfm Ιονίου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog