Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος με βοήθησε να σώσω το παιδί μου… Aποκλειστικά στο loutrakiblog

- Advertisement -

“Ο 11χρονος Αντώνης Γουλιδάκης από τη Ρόδο, έχει άμεση ανάγκη χειρουργικής επέμβασης (στην Αμερική), καθώς απο την ημέρα που γεννήθηκε, πάσχει απο στένωση ισθμού καρδιακής αορτής! Η κατάσταση της υγείας του, την χρονική περίοδο που διανύουμε, κρίνεται απο τους θεράποντες ιατρούς του (Ωνάσσειο) ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς αν δεν πραγματοποιήσει την σωτήρια επέμβαση, κινδυνεύει άμεσα η ζωή του…”.
Αυτό ήταν το e-mail – κραυγή αγωνίας, που εδώ και ένα χρόνο έκανε γνωστή την περίπτωση του 11άχρονου Αντώνη Γουλιδάκη από τη Ρόδο. Οι γονείς του, Γιάννης και Χρυσούλα, μιας και δεν είχαν την παραμικρή γνώση από υπολογιστές, απευθύνθηκαν σε στενούς τους φίλους και τους ζήτησαν να συντάξουν ένα κείμενο και να το στείλουν μέσω e-mail, προς κάθε ενδιαφερόμενο. Για τη σωτηρία του παιδιού τους, πούλησαν κάθε περιουσιακό στοιχείο που διέθεταν. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, δεν επαρκούσαν, καθώς κάλυπταν ένα μέρος μόνο των εξόδων. Στην ύστατη προσπάθεια να βοηθήσουν το παιδί τους να ζήσει, απευθύνθηκαν σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια. “Όταν έρχεσαι σε απόγνωση και δεν ξέρεις τι να κάνεις, λειτουργεί το ένστικτο και ψάχνεις τη λύση παντού”, δήλωσε ο πατέρας του 11άχρονου, Γιάννης Γουλιδάκης, αποκλειστικά στο loutrakiblog και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κανδρή και τόνισε πως “είχαμε κάνει και στο παρελθόν πολλές προσπάθειες για να βρεθεί κάποια λύση, αλλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Μόνο το EXTRA 3 και η εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη, Αποκαλυπτικό Δελτίο, ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις μας”.
Σαν από μηχανής Θεός, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή… Συγκινημένος από την ιστορία του μικρού Αντώνη, αποφάσισε να βοηθήσει την οικογένεια Γουλιδάκη, προσφέροντας αρχικά τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής, ώστε να έρθει στην Αθήνα ο Αντώνης με την οικογένειά του. Στη συνέχεια, σαν μέτοχος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ, προσέφερε τη δυνατότητα της σωτηρίας του μικρού Αντώνη, δίνοντας έτσι στην οικογένεια Γουλινάκη αυτό που τόσα χρόνια έψαχνε: ένα ζωντανό υγιές παιδί, που θα ζήσει από εδώ και πέρα, μια φυσιολογική ζωή. “Είναι σαν ο Αντώνης, να ξαναγεννήθηκε. Δεν υπάρχουν λόγια για να του εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ευχαριστώ επίσης, το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ, που με το άρτιο και πλήρως ιατρικώς ενημερωμένο προσωπικό του, έσωσε το παιδί μου. Ούτε καν ξέραμε ότι η σωτηρία του Αντώνη ήταν τόσο κοντά μας. Όλοι μας μίλαγαν για θεραπεία στο εξωτερικό, με τα υπέρογκα έξοδα που συνεπάγεται αυτό. Ένα απλό ευχαριστώ, στον Ανδρέα Βγενόπουλο, στη δημοσιογραφική ομάδα του Extra 3 και τους γιατρούς του ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ, δεν αρκεί…”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog