Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

”Συνένωση προόδου, Νέα πορεία” Γιώργος Πετρίτσης

- Advertisement -

Αρκετά ελπιδοφόρο ξεκίνημα έκανε σήμερα ο Γιώργος Πετρίτσης σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο όπου ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό του ώς υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.Παλαιός δημοτικός παράγων του τόπου,έμπειρος όσον αφορά τις συγκεντρώσεις πολιτών τόνιζε χαρακτηριστικά ότι μέσα και έξω από το κτίριο πρέπει να παραβρίσκονταν…
πάνω από 500 άτομα! Περισσότερες πληροφορίες και φωτορεπορτάζ από την ομιλία  του Γιώργου Πετρίτση σε λίγο στο loutrakiblog.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ηθελα να ξερα ο πρωην δημαρχος υστερα απο την κοσμοπλημμυρα του πετριτση που θα βρει το σθενος να κατεβει στις εκλογες?

  2. τόπο στους νέους ανθρώπους,τόπο στους νέους υποψήφιους,εμείς προσωπικά σαν οικογένεια θα ρίξουμε εναν σταυρό στον πετρίτση,εναν στον γέρου και εναν στον λογοθετη.δημητρης κ.

  3. Μπράβο στο Γιώργο Πετρίτση, η συγκέντωση εκτός από πολύ κόσμο ήταν άψογα οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Συγχαρητήρια πολλά στον ίδιο και στους συνεργάτες του. Ο ίδιος ήταν άψογα προετοιμασμένος και φάνηκε να γνωρίζει πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog